Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 2. Gununde gitmeniz yeterli, hem muayene hem hormon adetliyken oluyor.Kızlar merhaba, kimyasal gebelik geçirdim şuan kanama var muayene olmak istiyorum bebek sahibi olma konusunda herhangi Bi sağlık problemi var mı diye acaba doktora adetliyken mi gitmem gerekiyor yoksa normal zamanda mı?
Alttan ultrason ile bakmak isterse adetli iken nasıl bakılıyor. Yarın gidebilirim en erken çünkü bugün ikinci gün ve pazar günü olduğu için muayene olamam. Acaba 3.günü gitsem sorun olur muAdetin 2. Gununde gitmeniz yeterli, hem muayene hem hormon adetliyken oluyor.
N olmaz zaten ya ikinci ya üçüncü gün gidilir.adetliykende bakıyorlar onlsri sıkıntı etme.allahim hayırlısını nasip etsin çok geçmiş olsunAlttan ultrason ile bakmak isterse adetli iken nasıl bakılıyor. Yarın gidebilirim en erken çünkü bugün ikinci gün ve pazar günü olduğu için muayene olamam. Acaba 3.günü gitsem sorun olur mu
Olmaz olmaz, adetliyken kontrol ediliyor bende ilk defa gittigimde cok sasiemistim, hem rahim duvari kalinlasmasina hemde kist vs olup olmadigina yumurtaliklara bakiyorlar. Kontrol sonrası az daha artış olabilir kanamada ona gore hazırlıklı giyinip gidin.Alttan ultrason ile bakmak isterse adetli iken nasıl bakılıyor. Yarın gidebilirim en erken çünkü bugün ikinci gün ve pazar günü olduğu için muayene olamam. Acaba 3.günü gitsem sorun olur mu
Sorun olmuyor adetken alttan bakılması. Benimde yarın 3.günüm muayne olucam hormon için en ideal 3.gün zatenAlttan ultrason ile bakmak isterse adetli iken nasıl bakılıyor. Yarın gidebilirim en erken çünkü bugün ikinci gün ve pazar günü olduğu için muayene olamam. Acaba 3.günü gitsem sorun olur mu
Çok teşekkür ederim yarın Bi gideyim mademSoru
N olmaz zaten ya ikinci ya üçüncü gün gidilir.adetliykende bakıyorlar onlsri sıkıntı etme.allahim hayırlısını nasip etsin çok geçmiş olsun
Rica ederim tekrar geçmiş olsunÇok teşekkür ederim yarın Bi gideyim madem
Inşallah ikimizde de Bi sorun çıkmaz Allah hayırlı Bi evlat nasip eder inşallahSorun olmuyor adetken alttan bakılması. Benimde yarın 3.günüm muayne olucam hormon için en ideal 3.gün zaten
Çok teşekkür ederim valla şaşırdım bende nasıl olacak diye ama bakalm göreceğiz yarınOlmaz olmaz, adetliyken kontrol ediliyor bende ilk defa gittigimde cok sasiemistim, hem rahim duvari kalinlasmasina hemde kist vs olup olmadigina yumurtaliklara bakiyorlar. Kontrol sonrası az daha artış olabilir kanamada ona gore hazırlıklı giyinip gidin.
Çok teşekkür ederimSoru
N olmaz zaten ya ikinci ya üçüncü gün gidilir.adetliykende bakıyorlar onlsri sıkıntı etme.allahim hayırlısını nasip etsin çok geçmiş olsun
Amin hepimize inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsinÇok teşekkür ederimAllah herkeslere hayırlısını nasip etsin inşallah