evet banada öle geldi iki haftada bir çagiriyor. durumu da sıkışık malum bi sürü borcumuz var.. napıcaz bilmiyorum doktora nasıl diyecegiz:/İki hafta arayla çağırması fazla değil mi
hayır tıp fakültesine bağlı bi hastane. özel degil.İki haftada bir çağırması bana fazla geldi.
Çağırmış olsa bile bir muayene ücreti alabilir.Sonuçta daimi hastasısınız.
Doğumu özel hastanedemi yaptıracak ?
alicaz da hepsi muayeneye gidiyor alamiyoz. nasıl olucak diye eşimle kara kara düşünüyoruz yayanlış anlamayın ama az kalmış zaten 2 ay sonra doğum olacak bu aya kadar yetişmişsiniz doğum yaptıktan sonra ki ay alın ihtiyaçlarınızı
ilk önden 1 ay en azından yetimlik ailelerden yardım isteyin
ya da açıkça konuşun maddi yönden sıkıştık vs. diye
sanki ödemeniz çıkmış aniden o yüzden gibi konuşun sıkışığız nasıl yol alalım deyin
400 TL muayene için gerçekten çok yüksek
ama maalesef üniversite prof. ları yüksek ücretle bakıyor
Anladım.hayır tıp fakültesine bağlı bi hastane. özel degil.
bende yüksek tansiyon hastasi olduğum için anneye bakan doktor bulduk. çok da memnunum.. herşeyi tedbir aliyor fakat ücreti çok aldiyanlış anlamayın ama az kalmış zaten 2 ay sonra doğum olacak bu aya kadar yetişmişsiniz doğum yaptıktan sonra ki ay alın ihtiyaçlarınızı
ilk önden 1 ay en azından yetimlik ailelerden yardım isteyin
ya da açıkça konuşun maddi yönden sıkıştık vs. diye
sanki ödemeniz çıkmış aniden o yüzden gibi konuşun sıkışığız nasıl yol alalım deyin
400 TL muayene için gerçekten çok yüksek
ama maalesef üniversite prof. ları yüksek ücretle bakıyor
bilmiyorum iki haftada bi çagiriyor. kamu çalışaniyim eşim işci.. bizi zengin sandi galiba. zengin degiliz. borçlarda çok. bebegede daha bişeyde alamadik. napicaz bilmiyorum.Anladım.
Yinede fazla dediğim gibi bir muayene ücreti bir kontrol şeklinde gider genelde.
Siz ses çıkarmayıncada devam etmiş.
Çok zorlanıyorsanız durumunuzu anlatın madem belki yardımcı olur.
bende o doktoru birakmak istemiyorum fakat durumumuz yok eşim artık gitmeyiz diyor. korkuyorum yine kaybedicem diye. oldukça riskli bir hamilelik geçiriyorum. ücreti çok aldi aslinda ayda 400 alsa tamam derim ona bişey diyemem iki haftada bir çagiriyor 1 muayeme ücreti 400 aliyor.aylık 800 gidiyor çok bence işte üçüncü gidişim olucak. herşeyi tedbir aldi. beni de çok iyi tanidi. işte parasal yüzünden doktorum muayeneyi eksik yaparsa.. bakmazsaa.. off çok kötü ya.Merhaba . İlk çocuğum benimde karnımda öldüSonra hamile kaldığımda doktorum (başka dr.) 15 günde bir çağırdı. Kontrol amaçlı. İlk hamilelikler sıkıntılı olunca maalesef doktorlar kısa süre aralıklarla çağırabiliyor. Durumunuz yokmuş. Doktorunuz Prof olduğu içinde ister istemez fiyatı fazla maalesef. Size başka doktor bakın deme gibi lüksüm yok. Kadın doğumcumla 17 senedir senede en az 2 kere görüşürüz. Fiyatı yüksek ama sizin kadar değil. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle.
bende o doktoru birakmak istemiyorum fakat durumumuz yok eşim artık gitmeyiz diyor. korkuyorum yine kaybedicem diye. oldukça riskli bir hamilelik geçiriyorum. ücreti çok aldi aslinda ayda 400 alsa tamam derim ona bişey diyemem iki haftada bir çagiriyor 1 muayeme ücreti 400 aliyor.aylık 800 gidiyor çok bence işte üçüncü gidişim olucak. herşeyi tedbir aldi. beni de çok iyi tanidi. işte parasal yüzünden doktorum muayeneyi eksik yaparsa.. bakmazsaa.. off çok kötü ya.
bak sürekli çagirmasindan memnunum.. beni takip ediyor iyi diyorum. işte aylık 400 versem ona hiç bişey demem.. önemli olan bebegim sağlıklı doğsun da..hep öle düşünüyorum işte birakmak istemiyorum.Ilkini kaybetmissin. Demekki doktorun sende riskli bir durum var surekli cagiriyo. 2ay kalmis sik disini bence.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?