muayene ücreti.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.209
798
36
merhaba arkadaşlarim konun yeri burasi mi bilmiyorum.
7 aylık hamileyim oldukça zor bir hamilelik geçiriyorum. hergün kan sulandirici igne ve bebe aspirin içiyorum.
özel muayeneye gidiyoruz. doktorum tıp fakültesi hastanesine bağlı bir profesör.. özel muayenesi var oraya gidiyoruz.
iki haftada bir muayeneye çagiriyor. kan değerlerimi yaptırıyor çok iyi bir doktor fakat muayene ücreti 400 aliyor. bizim o kadar iyi durumumuz yok. aylık 800 lira gidiyor sizce çok degilmi?
doktora nasıl sölemeliyim nasıl sölemeliyim ? olmazsa devlette doğum yapacagiz ama o doktoruma çok güveniyorum herşeyi tedbir aliyor. kontrol ediyor. doğumada az kaldi. maddi imkamlarimiz da az. bebege alacagim kıyafetleri felan ücret hepsi doktora gidiyor. napalım işte işte sağlıklı doğsun da gerisi boş.
napmaliyim bilmiyorum durumu sıkışık içindeyiz...
ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim. ikinciye hamileyim bunu da kaybetmekten korkuyorum.
yardim edin..

Bence çok fazla ve gereksiz devlettekiler de doktor...bende hamileliğimde özele gittim ama 40 liraydi ucreti ve bebeğimin meğer bi böbreği yokmuş söylemedi hatta genişleme var dedi...

iki hafta ara ile çağırıyorsa benim bildiğim birinde ücret ödeniyor diğerinde ödenmiyor ama bu özel hastanelerde böyle sanırım.800 çok fazla.

bence devam et,ilk bebeğin kaybetmişsin bu da zor bir hamilelikmiş.riske atma derim.

yanlış anlamayın ama az kalmış zaten 2 ay sonra doğum olacak bu aya kadar yetişmişsiniz doğum yaptıktan sonra ki ay alın ihtiyaçlarınızı
ilk önden 1 ay en azından yetimlik ailelerden yardım isteyin

ya da açıkça konuşun maddi yönden sıkıştık vs. diye
sanki ödemeniz çıkmış aniden o yüzden gibi konuşun sıkışığız nasıl yol alalım deyin
400 TL muayene için gerçekten çok yüksek
ama maalesef üniversite prof. ları yüksek ücretle bakıyor

İki haftada bir çağırması bana fazla geldi.
Çağırmış olsa bile bir muayene ücreti alabilir.Sonuçta daimi hastasısınız.
Doğumu özel hastanedemi yaptıracak ?
hayır tıp fakültesine bağlı bi hastane. özel degil.

alicaz da hepsi muayeneye gidiyor alamiyoz. nasıl olucak diye eşimle kara kara düşünüyoruz ya

hayır tıp fakültesine bağlı bi hastane. özel degil.
Anladım.
Yinede fazla dediğim gibi bir muayene ücreti bir kontrol şeklinde gider genelde.
Siz ses çıkarmayıncada devam etmiş.
Çok zorlanıyorsanız durumunuzu anlatın madem belki yardımcı olur.

bende yüksek tansiyon hastasi olduğum için anneye bakan doktor bulduk. çok da memnunum.. herşeyi tedbir aliyor fakat ücreti çok aldi durumumuz yok bizim .

Anladım.
Yinede fazla dediğim gibi bir muayene ücreti bir kontrol şeklinde gider genelde.
Siz ses çıkarmayıncada devam etmiş.
Çok zorlanıyorsanız durumunuzu anlatın madem belki yardımcı olur.
bilmiyorum iki haftada bi çagiriyor. kamu çalışaniyim eşim işci.. bizi zengin sandi galiba. zengin degiliz. borçlarda çok. bebegede daha bişeyde alamadik. napicaz bilmiyorum.

Merhaba . İlk çocuğum benimde karnımda öldü Sonra hamile kaldığımda doktorum (başka dr.) 15 günde bir çağırdı. Kontrol amaçlı. İlk hamilelikler sıkıntılı olunca maalesef doktorlar kısa süre aralıklarla çağırabiliyor. Durumunuz yokmuş. Doktorunuz Prof olduğu içinde ister istemez fiyatı fazla maalesef. Size başka doktor bakın deme gibi lüksüm yok. Kadın doğumcumla 17 senedir senede en az 2 kere görüşürüz. Fiyatı yüksek ama sizin kadar değil. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle.

Ilkini kaybetmissin. Demekki doktorun sende riskli bir durum var surekli cagiriyo. 2ay kalmis sik disini bence.(

Tıp fakültesinde muayene etmiyor mu? Neden özel muayenehanesine gidiyorsunuz?

merhaba sanki benim doktorumdan bahsediyor gibisiniz nişantaşında mı doktorunuz acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

bende o doktoru birakmak istemiyorum fakat durumumuz yok eşim artık gitmeyiz diyor. korkuyorum yine kaybedicem diye. oldukça riskli bir hamilelik geçiriyorum. ücreti çok aldi aslinda ayda 400 alsa tamam derim ona bişey diyemem iki haftada bir çagiriyor 1 muayeme ücreti 400 aliyor.aylık 800 gidiyor çok bence işte üçüncü gidişim olucak. herşeyi tedbir aldi. beni de çok iyi tanidi. işte parasal yüzünden doktorum muayeneyi eksik yaparsa.. bakmazsaa.. off çok kötü ya.

Doktoruma nasıl söylemeliyim diye düşünüyorsunuz ama o sizi bu kadar düşünseydi 2 haftada 1 çağırmazdı zaten 10 gün içinde gidilirse ücretsiz muayene olunuyor. Ben 34 haftalik gebeyim doktorum beni sadece ilk haftalarda 2 haftada 1 çağırmıştı sonra ayda 1 oldu şimdi 9 aralıkta gitmiştim 3 hafta sonra gel sonra 2 ye sonra 1 e dusurcez demişti. Özel hastahane 50 tl muayene ücreti. Arastirirsaniz bulursunuz yani 400 tl bayilmaniza gerek yok. Bi açıklama yapmanıza da gerek yok.

para yüzünden eksik muayene etmez de ama ayda 800 çok fazla gerçekten.

ben doktoruna devam et derim,yüksek tansiyon hamilelikte ciddi bir sorun.

ama para konusunu onunla konuşabilirsin bence.

Ilkini kaybetmissin. Demekki doktorun sende riskli bir durum var surekli cagiriyo. 2ay kalmis sik disini bence.(
bak sürekli çagirmasindan memnunum.. beni takip ediyor iyi diyorum. işte aylık 400 versem ona hiç bişey demem.. önemli olan bebegim sağlıklı doğsun da..hep öle düşünüyorum işte birakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…