Benim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina gitSıkıntı stresten ölecek bir durum yok, neden kendinizi sıkıyorsunuz bu kadar. Karşı taraflardan kastınız gelinin anne babası ise garip bir durum yok. Erkek ailelerinin öncelikli olacağı bir yerde yazmıyor. Bakın siz de ilk günden ailenize gelmişsiniz. Gelinin diğer akrabaları ise belki böyle bir rota izlemek için bir sebepleri, bir planları vardır.
Mantıklı olan , olması gereken , öyle olmalı diye bir şey Yok ..Benim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina git
Ne kadar negatifsin yangina korukle gidiyosun ya?! Burdan bile su cumlelerinden anliyorum bunu. Anani babanida kesin dolduruyosundur. Yapma! Olan aranizdaki iliskilere olur zehir edersiniz herseyiKardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
“Onlardan olacak yeğenden????”Kardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?