- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Ezberlenmiş düşünceler mantık sıfırHerkes minnet duymak için mi yardım ediyorsun diye yazmış.
Bazılarının kafa cidden Garip çalışıyor.
Siz herkese anne sevgisi mi besliyorsunuz da karşılık beklemiyorsunuz eyy ahali.
Tabi ki de sevgi de saygı da karşılıklıdır.
Siz bebeği olacak diye geline ihtimam gösteriyorsunuz ama o bir bayram seyran arayıp sormuyor.
Konu sahibi siteminde haklısın.
Kardeşin sabahtan ya mezarlığa gidecekti ya da sizi görmeye gelecekti bir günde iki iş yapılır. Hatta kendi akrabalarını da görmeye gider.
Ama burada suçlu kardeşin.
Net.Nesine şok oldunuz? Gelinin tarafına önce gidilince anasını babasını hiçe mi saymış oldu? Siz niye 1. Gün gitmediniz? Yeğeninize yapacağınız 200 tl harcamadan bu sebepten mi vazgeçtiniz cidden?
Bi NET te ben koyayim suraya valla dayanamadim yaklasik 200 tl.lik masraf yaptim helali hos olsun kardesimdir aman iyi olsun evinde yuvadinda eksigi gedigi olmasin darlik yokluk cekmesinler der elimden ne gelirse hep yapmak isterim.ikimizde hamileyiz benimde borclarim evime almak istedigim eksik gediklerim var herkes bilinirki bir bebegin herseyi olmali besik yatak araba baston araba mama sandalyesi lazimligi yuruteci derecesine kadar ne lazimsa alacaktim icimden geliyordu kendim dara dussemde onlar yeni evli sikinti cekmesinler eksiklik hissetmesinler diye dusundum.kizin uvey annesi var oyle bisey alip vermez baba desen el gibi olmus kendi anlatiyor onlardan bir hayir yok biz bari elimizden geleni yapalim diye dusunuyordum.kardesim bayramin ilk gunu telefonda aradi bayramin mubarek olsun dedi gelin hanim kardesimden bir teli alip bayramlasamadi.tenezzul etmedi bence
Zorunuza gidiyorsa yapmayın? Yapacaksanız zorunuza gitmemeli? Başka ne denir ki. İnsanlar istediği gibi davranıyor..Bi NET te ben koyayim suraya valla dayanamadim yaklasik 200 tl.lik masraf yaptim helali hos olsun kardesimdir aman iyi olsun evinde yuvadinda eksigi gedigi olmasin darlik yokluk cekmesinler der elimden ne gelirse hep yapmak isterim.ikimizde hamileyiz benimde borclarim evime almak istedigim eksik gediklerim var herkes bilinirki bir bebegin herseyi olmali besik yatak araba baston araba mama sandalyesi lazimligi yuruteci derecesine kadar ne lazimsa alacaktim icimden geliyordu kendim dara dussemde onlar yeni evli sikinti cekmesinler eksiklik hissetmesinler diye dusundum.kizin uvey annesi var oyle bisey alip vermez baba desen el gibi olmus kendi anlatiyor onlardan bir hayir yok biz bari elimizden geleni yapalim diye dusunuyordum.kardesim bayramin ilk gunu telefonda aradi bayramin mubarek olsun dedi gelin hanim kardesimden bir teli alip bayramlasamadi.tenezzul etmedi bence
.zaten gelmeyeceksiniz yarim elma gonul alma dilinin ucuyla bari de.zaten 1 yillik evlisiniz sanki yillarca gelip gidip yoruldunuzmu daglari yol edip asindirdinizmi.bizim sevgili ciftimiz simdi kapidan iceri girmisler yarim saat uzakliktaki babamiza.Ben diyorum ya yapmam bundan sonra diye ben dayanamam gene yaparim kiyamam ama yardimci olmamak lazim devir sana nasil davraniliyorsa oyle davran devri.
+1000 kendi hiç gitmiyorSende eşinin ailesine gitmemişsin. O da eşinin ailesine gitmemiş.Sonuçlar eşit.
Valla benim görümcem de kayınvalidesine gitmiyor. (Karşı komşumuz kayınvalidesi) Kayınvalidem benden bütün bayramı onlarla geçirmemi istediğinde önce sen kendi kızına öğret sonra benden bekle demiştim. Sırf kendi kızı gitmiyor diye durasım varsa da çok durmamıştım kayınvalidemde, inadımdan.. Sizin yüzünüzden bile olabilir sebebi. Senin ablanınki ailede bizimkiler sigara külü mü demiş olabilir. Ben kendim dedim ondan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?