Mübarek bayramimiz

Ezberlenmiş düşünceler mantık sıfır
Kimsede konuyu okurken düşünmemiş görümce olduğunu anlayan yapıştırmış kötü damgayı

Amma abartmışsınız ya, içim şişti.
Duyan da bir şey var sanır. Size de 2. gün gelsinler, siz kaçıyor musunuz? Kadının annesi ölmüş. Ana baba bildiğine gitmiştir. İstediğine gider. Ne geçimsizsiniz yahu. Pes.

Nesine şok oldunuz? Gelinin tarafına önce gidilince anasını babasını hiçe mi saymış oldu? Siz niye 1. Gün gitmediniz? Yeğeninize yapacağınız 200 tl harcamadan bu sebepten mi vazgeçtiniz cidden?
Net.

Bi NET te ben koyayim suraya valla dayanamadim yaklasik 200 tl.lik masraf yaptim helali hos olsun kardesimdir aman iyi olsun evinde yuvadinda eksigi gedigi olmasin darlik yokluk cekmesinler der elimden ne gelirse hep yapmak isterim.ikimizde hamileyiz benimde borclarim evime almak istedigim eksik gediklerim var herkes bilinirki bir bebegin herseyi olmali besik yatak araba baston araba mama sandalyesi lazimligi yuruteci derecesine kadar ne lazimsa alacaktim icimden geliyordu kendim dara dussemde onlar yeni evli sikinti cekmesinler eksiklik hissetmesinler diye dusundum.kizin uvey annesi var oyle bisey alip vermez baba desen el gibi olmus kendi anlatiyor onlardan bir hayir yok biz bari elimizden geleni yapalim diye dusunuyordum.kardesim bayramin ilk gunu telefonda aradi bayramin mubarek olsun dedi gelin hanim kardesimden bir teli alip bayramlasamadi.tenezzul etmedi bence
.zaten gelmeyeceksiniz yarim elma gonul alma dilinin ucuyla bari de.zaten 1 yillik evlisiniz sanki yillarca gelip gidip yoruldunuzmu daglari yol edip asindirdinizmi.bizim sevgili ciftimiz simdi kapidan iceri girmisler yarim saat uzakliktaki babamiza.Ben diyorum ya yapmam bundan sonra diye ben dayanamam gene yaparim kiyamam ama yardimci olmamak lazim devir sana nasil davraniliyorsa oyle davran devri.

Zorunuza gidiyorsa yapmayın? Yapacaksanız zorunuza gitmemeli? Başka ne denir ki. İnsanlar istediği gibi davranıyor..

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edin, tartışmaya girmeyin.

200 tlye ne ediyor ki bu kadar lafini yaptiniz? Ayrica bayram 4 gun bu kadar ego yapmaya gerek yok

Sende eşinin ailesine gitmemişsin. O da eşinin ailesine gitmemiş. Sonuçlar eşit.

Valla benim görümcem de kayınvalidesine gitmiyor. (Karşı komşumuz kayınvalidesi) Kayınvalidem benden bütün bayramı onlarla geçirmemi istediğinde önce sen kendi kızına öğret sonra benden bekle demiştim. Sırf kendi kızı gitmiyor diye durasım varsa da çok durmamıştım kayınvalidemde, inadımdan.. Sizin yüzünüzden bile olabilir sebebi. Senin ablanınki ailede bizimkiler sigara külü mü demiş olabilir. Ben kendim dedim ondan biliyorum.

Bir d;e 200 lirayı 200 kere söylemişsiniz. Keşke almasaydınız kafanıza silah mı dayadılar?

+1000 kendi hiç gitmiyor
gelinin birinci gün değil üçüncü gün gelmesini sorun ediyor
kadın hiç gelmese anlayacağım dediğini
o gün gelmedi bugün geldi

Merhaba, açıkçası eski eşinin ailesinden çok çeken biri olarak ben konu sahibini haklı buldum. Burda esas suç kardeşinizde. Kardeşiniz ailenizi önemsemezse gelin hiç önemsemez. Bayram'ın birinci günü de pekala giderilirlerdi. Önce anne babaya gidilir. Yardım konusuna gelince de haklısınız. Biz kadınlar daha düşkünüz erkek kardeşlerimize. Benim kardeşlerim henüz evli değil. Fakat bugüne kadar bilgisayarlarından tut cep telefonlarına her şeyi aldım. Ceplerinden harçlıklarını eksik etmedim. Fakat bu bayram ben de artık yapmamam gerektiğini anladım. Maddi olarak da siz de umursamayın. Kimsenin çocuğuna bir şey almak zorunda değilsiniz. Gün gelir sağol diyeceklerine yapmasaydın derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…