Mübarek bayramimiz

Babaniz kardeşinize laf söyleyerek zaten kardeşinizi gelininize karşı doldurmuş.....daha ne yapacaktınız...

Bu kardeşiniz ile eşinin tercihi...neden saygı göstermiyorsunuz ailecek....

Nasıl siz ve eşiniz bayramı kendinize göre planladı iseniz kardeşiniz ve eşide kendine göre planlayabilir....

Gelininizin annesi yokmuş, biraz özverili olun....

Ya önce yakın oturana gidilir falan yazmışlarda bu insanlar anne-baba. En son oraya gidip orda vakit geçirip sonra evlerine dönmek istemiş olabilirler. İnsanların hayatına saygı duymayı öğrenmek lazım. Müdahele ederek sadece kendimizden soğuturuz.

OECD verilerine göre Türkiye, okuma becerilerinde boşuna son sıralarda değil.
Konu gelinin ailesine neden önce gidildiği değil, erkeğin ailesi beklerken gelinin kuzenlerine neden önce gidildiği.

Konu sahibi ben sizi haklı buldum ama sizi ilgilendiren bir durum yok bence. Hatalı olan da gelin hanım değil damat bey. Benim ailem dururken eşim bana "hadi teyzemlere, kuzenlere gidelim" dese "canım sen hayırdır?" derim. Kardeşiniz bunu yapmamış. Kendi oğlunun düşünmediği insanları elin kızı hiç düşünmez, boşuna gelini suçlamayın.
Babanız zaten söyleyeceğini söylemiş. Siz de gaza getirip iyice bozmayın aralarını.
Bebek konusunda yapmayı düşündüğünüz yardımları dile getirmeniz hiç hoş değil ayrıca. Bebeği yapan nasıl bakacağını hesap etmiştir. Yardımcı olmayı düşünüyorsanız olayı şova dönüştürmeye ya da minnet duymalarını beklemeye gerek yok.

Akrabaya gitmesini der5
Gitmemiş, hamileymiş....
Gitmemiş, hamileymiş....
Ne kadar ..... koymussunuz unlem eksik kalmis 38 yasindayim 10 saatlik yol gebelik riskli donemde esim tum bayram calisiyor gitmelimiydim sizce......

Akrabaya gitmesini dert

Ne kadar ..... koymussunuz unlem eksik kalmis 38 yasindayim 10 saatlik yol gebelik riskli donemde esim tum bayram calisiyor gitmelimiydim sizce......

Profilime girip bakın, tüm yorumlarımda ..... kullanırım.. cümleler arasi ayrim net olur, okuyanlar kolayca anlar diye....

Yani sizin anladiginiz anlamda değil... sizin anladiginiz manada !!!! ve ???? kullanırım..

Allah kimsenin anasina babasina bayram gunu kapi bekletmesin insallah.hakverdigin icin tesekkur ederim gercekten.Sov yapmaya gerek yok yapamamda zaten soyle yapmayi dusunuyorum hicbir islerini kolaylastirmayacagim elimi etegimi cekecegim nasil onlar bizi yok sayiyorlarsa bende kendi sahsim adina yok sayacagim boylece daha az kirginlik olur sanirim.insanin insana her zaman ihtiyaci olur hele aileye ihtiyac daha bir baskadir ailen varsa arkanda kimseye eyvallahinda olmaz muhtacliginda.sukur bu gunlerde gecer

Oncelikle kız tarafina sonra gidilir falan gibi siralamalari ben hiç doğru bumuyorum. Bunu belirtiyim ama kızın ailesine gidildikten sonra artık sizin ailenize gelmeleri gerekirdi ama onlar anladigim kadariyla gelinin diğer kuzenlerine falanda gitmişler işte burası ayıp bence .kardesiniz naptiniz bari geldi mi ? Gelince ne dedi babaniza. Yaşlılar kırılıyor haliyle ama kız tarafınada önce gidilebilir bunda bir sıkıntı görmüyorum acikcasi

Gelmemisler canim aksam 6 da aramislar hava serinlesin demisler.

Bence bir dertleri var onların ailenizle babanızla falan sorun olmus olabilir mi bu davranisa baska bir sebep bulamadım ben. gelmemek nedir .ayıp olmuş
Hic bir sorun yok aslinda sadece annem ev temizligini hic beceremez evi begenmiyorlar onuda ben bayramdan once gittim evi iyice temizledim.hic birseye el surmezler bide begenmezler bende tek kizim yoruluyorum.ben temizlik yapincada keske bizide cagirsaydin yardim ederdik derler yapmak isteyen yapsin ellerne vuran mi var.bende yapabildigim zaman yapiyorum.calisiyorum yoruluyorum her zaman yapamiyorum.begenmezler evi diye epey temizlik yaptim.

Neyse beni anlayan anladi anlamayanda kendi gibi bildi anladi.Hayat uzunn bu gunlerce unutulur gecer kirginlik baki kalir.

siz bence kimseye iyilik falan yapmayın, ömrü billah lafını yapacak gibi duruyorsunuz. nasıl bir niyet anlamadım valla.
bu bayramda kendi tarafına gitsin kız ne var? sizin ananız babanız var da o kızcağız ağaç kovuğundan mı çıktı?

Bizde elimizi etegimizi cekmekte yerden goge kadar hakliyiz o zaman.Deger verip yok sayiliyorsak hakedene deger vermeli emek vermeli zaman ayirmali.
Elinizi eteginizi cekmeniz o 200 liralik seyse cekin zaten,bugune kadar durdugunuz hata. İnsanlar evlenmeyi bildiyse baslarinin caresine bakarlar kafanizi yormayin, kimsenin sizin emeginize veya ayiracaginiz zamana muhtac degildir,ne guzel gitmisler kime deger veriyorlarsa onlarla bayramlasmislar

Kimsenin aklına da gelin hanımın teyzesini annesi gibi sevdiği belki de rahmetli annesinin yerine koyduğu gelmemiş. Bayramda annesinin özlemini teyzesine sarılarak gidereceği belki de? Yani bu durumda önce gelinin ailesi ziyaret edilmiş oluyor ve konu kapanıyor

Bak bu acidan dusunmemistim

Bir yardımda bulunurken yeğeninizi düşünseniz daha sağlıklı olmaz mı? Yani gelinle anlayamıyorsunuz diye yeğeninize de mi uzak duracaksınız mesela. Benim bu aşamada düşüncem yeğenim olurdu ana babası değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…