Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

Size söz veriyorum 1 ay sonra böyle hissetmeyeceksiniz. 1 yıl sonra hiç hissetmeyeceksiniz. Zaman geçtikçe daha iyi olacaksınız. İnsan psikolojisi, kendi kendini korumaya alıyor.

Ama sizin de çaba göstermeniz lazım. Bu şekilde kendi içinizde büyütüp dramatikleştirmemeniz lazım. Sağlığınızı düşünmeniz lazım. Yapamıyorsanız uzman yardımı alın. Belki bu dönemi kolay atlatmanız için sakinleştirici bir şeyler verirler. Siz de devamlı pozitif telkinde bulunun. “Her işte bir hayır var. Demek ki gelecekteki mutluluğum için şimdi bunu yaşamam gerekiyormuş” deyin.

Sizin şer bildiginiz yerde hayır vardır lütfen üzülmeyin belki çok mutsuz olacaktınız ki verilmiş sadakaniz varmış bence dua edin Allah hayırlısını versin bunun 3 yıl 5 yıl sonrası var birde evlensen çocuk olsa boşanması var dertten hasta olması var şimdi bitsin sonra biteceğine ama aç bırakmayın kendinizi vücuda eziyetten başka bişey değil oruç tutuyormuşsunuz teslim olun Allah bilir en iyisini

Bak herşeyde bi hayır var bunu zamanı gelince anlıyorsun.
Kendini istediğin kadar harap et.
Yazılmamışsa alnına elden birşey gelmez.
Ama bir gün öyle biri çıkar ki karşına iyi ki dersin.
Allah herkesin gönlüne göre veriyor herkes buluyor dengini merak etme sende bulacaksın.
Gülüp geçeceksin o zaman bu günlere , boşuna üzülüp ağlamışım diyeceksin kendine.

Tamam, madem aldınız bir karar artık geçmişi düşünmemeye çalışın
Siz kendiniz söylüyorsunuz “ileride daha mutsuz olurdum” diye. Ne mutlu size ki duygularınız, mantığınızın önüne geçmemiş ve erkenden fark etmişsiniz.
Hayırlısı buymuş demek, nasipten öteye geçilmiyor.
Kendinizi de salmayın. Güzelce yapın iftarınızı, şu mübarek ayda bolca dua edin

Tek sığınağım Rabbim zaten.. dua ettikçe içim rahatlıyor ama elimde değil her namaza durdukça gözlerimden o yaşlar sessizce dökülüyor.. annem beni uzaktan izleyip oda ağladı bugün : ( Rabbimin vardır bir bildiği asla isyan etmem etmiyorum ona sığınıyorum.. Allah hepinizden razı olsun

Mutlaka Allah hayırlısını vermiştir.. sadece zaman gerekir bunların farkındayım çok sağolun hepiniz ama insan bir süre anlatamıyor işte kendine

İnan elimde olsa yapmicam elimde olsa üzülmicem ama ne yemek geçiyor boğazımdan nede durduk yere akan yaşlar.. mutlaka zamanla geçer fakat şu an ki can yanması zor

Canin cok yanar acının dermani sevdigindedir ama o artik yok . Önce bunu kabul etmen gerekecek . Su dakikadan sonra o kisiye sakin ulasip ufacik bir laf etme yoksa ilerde cok pisman olursun .
Yasamayan bilmez evlenip bosanana daha kolay gelebilir nisan atmak ama oda yasayan icin zordur . Icindeki bosluk belki yillarca dolmaz hep neden sahip cikmadi neden bitti emeklerimin karsiligi bu mu dersin ama bu sorularin karsiligini bulamazsin . bundan sonrasi dik durma vakti yeterince sevseydi bitmezdi demekki senin kadar sevmemiş kendi yoluna bakacaksin mecbur

Benim anne babam da çok aşıktı, kötü günlerini bilmem ama babam gitti ..asıl gerçek bu ..nişanlınin biri gider öbürü gelir ..
Bu arada basın sağolsun ,çok zor olsa gerek ..

Ne kadar güzel yazmışsınız.. evet mutlaka geçecek biliyorum sevdiklerimiz ölüyor ve bi zamandan sonra onların bile yokluğuna alışıyoruz.. buda biter buda geçer çok çok haklısınız belki ilerde şükrederim bittiğine.. ama işte üzülüyor insan..

Çok sağolun.. ben o konuda çok ketumumdur.. defalarca küstük ayrıldık ama ben birgün mesaj atmadım bu huyumdan da nefret ederdi zaten.. emin olun sizlerin hatrı için yine atmam.. :) yüzümü güldürdünüz hepiniz çok sağolun

Çok sağolun herbiriniz iyiki varsınız.. şu mübarek günlerde Allahım hepimize mutlu sağlıklı üzüntüsüz bir ömür nasip etsin

Suan yasadiklarin gayet normal. Asil aglayip huzunlenmeseydin tuhaf olurdu. En basitinden bir ufacık bıçak kesisi bile insanın canını nasıl yakar? Pamuk basarsin da yine bir müddet kan akmaya devam eder. Sonra akan kan durur ve yaran yavaş yavaş kabuk baglayip eski haline döner. Zaman her şeyin ilacı. Sen şimdi yuregine bir kesi aldın ama geçecek. Şimdi istediğin kadar ağla acını yaşa. Ilerde Bay Doğruyu bulduğunda seni bıraktığı için eski nişanlına teşekkür edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…