Tek tesellim o zaten evlenip de ayrılabilirdim..Hayalkırıklıgı yasamıssınız üzülceksiniz elbette.ama geçiçek zaman herseyin ilacı.kendinize eziyet etmeyin okadar evlenip ayrılmış olsanız inanın çok daha zor o yüzden şükredin halinize
Allah razı olsun. Sizlere çok ihtiyacım var. şu an bile ağlayarak yazıyorum.. her namaza oturduğum da beş vakit ağlıyorum.. bu kadar emek nasıl hiç edilir diyorum ve iki gündür kavgalıydık bugün bitti ben kendimi yerken nasıl mutlu olur bunu soruyorum..
Allah razı olsun. Sizlere çok ihtiyacım var. şu an bile ağlayarak yazıyorum.. her namaza oturduğum da beş vakit ağlıyorum.. bu kadar emek nasıl hiç edilir diyorum ve iki gündür kavgalıydık bugün bitti ben kendimi yerken nasıl mutlu olur bunu soruyorum..
Normal şartlarda en ağır kayıbın acısı bile 7 aydan sonra hafiflerZamanla geçer dedikleri, ne zaman geçer..???
Tamam, madem aldınız bir karar artık geçmişi düşünmemeye çalışınOrucumu açtım fakat yemek yemiyorum boğazımdan geçmiyor. Sebebimiz annesinin herşeye karışması.. biliyorum bana zaten ondan hayır gelmez ilerde daha kötüsünü yapar diyeceksiniz ki haklısınız zaten... ama bir bayan olarak konumdada belirttiğim gibi şu an tek istediğim bana destek olmanız..lütfen
Zamanla geçer dedikleri, ne zaman geçer..???
Etmeye gücün yoksa;(Dogruyu yanlisi idrak edince gecer.
Tek sığınağım Rabbim zaten.. dua ettikçe içim rahatlıyor ama elimde değil her namaza durdukça gözlerimden o yaşlar sessizce dökülüyor.. annem beni uzaktan izleyip oda ağladı bugün : ( Rabbimin vardır bir bildiği asla isyan etmem etmiyorum ona sığınıyorum.. Allah hepinizden razı olsunBu senin imtihanın canım
Dayan
Alışacaksın
İçinde yanan ateş sönecek
Rabbim hakkını onda bırakmayacak
Şimdi kabul etmek istemiyorsun ama İnan böylesi en güzeli
Evlenip çocuk sahibi olup ayrılmak zorundada kalabilirdin
Dua et ibadet et Allah’a sığın
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Dünyanın sonu değil
Topla kendini
Mutlaka Allah hayırlısını vermiştir.. sadece zaman gerekir bunların farkındayım çok sağolun hepiniz ama insan bir süre anlatamıyor işte kendineSiz bu kadar uzulup aglarken nisanliniz ne yapiyor tek tarafli olmaz bu isler davam etseydi belki daha cok aci cekicektiniz.
Aci cekmek yas tutmak normal ama karsidaki insana degmez uzulun ama kendinizi cok yipratmayin zamanla gecer
Belki de yeni biriyle nisanlanip evlenen iyi ki olmamis onla diyenlerden olursunuz.
Etmeye gücün yoksa;(
İnan elimde olsa yapmicam elimde olsa üzülmicem ama ne yemek geçiyor boğazımdan nede durduk yere akan yaşlar.. mutlaka zamanla geçer fakat şu an ki can yanması zorBenim tek bildiğim yaşamak istiyorsan bazen duygularını öteleyip mantığına gel demeyi bileceksin
Yüzüğü attıktan sonra aç kalmak nedir ye kardeşim ye aç kalınca kimse senin için üzülmeyecek biz dahil en fazla bir ah vah
Sende kendine acımaktan vazgeç
Benim anne babam da çok aşıktı, kötü günlerini bilmem ama babam gitti ..asıl gerçek bu ..nişanlınin biri gider öbürü gelir ..Yaklaşık 40 50 yıl sürecek evlilik hayatında dertten kanser olma ihtimalin ortadan kalkmış. Şimdi bi kaç ay üzülür yemek yemezsin sonra kendine gelirsin merak etme. Dünyanın sonu değil.
Dünyanın sonu “ birbirlerini çok sevip kavuşup da ölümün hemen ayırdığı insanlar bence” çok yakınımda var. Deli gibi seviyorlardı. 6 yıl kavuşmayı bekleyip kavuştuktan 4 yıl sonra abim vefat etti. Yengem şu an 42 yaşında hala her gece ağlar.
Allah böyle dert vermesin.
Ne kadar güzel yazmışsınız.. evet mutlaka geçecek biliyorum sevdiklerimiz ölüyor ve bi zamandan sonra onların bile yokluğuna alışıyoruz.. buda biter buda geçer çok çok haklısınız belki ilerde şükrederim bittiğine.. ama işte üzülüyor insan..Size söz veriyorum 1 ay sonra böyle hissetmeyeceksiniz. 1 yıl sonra hiç hissetmeyeceksiniz. Zaman geçtikçe daha iyi olacaksınız. İnsan psikolojisi, kendi kendini korumaya alıyor.
Ama sizin de çaba göstermeniz lazım. Bu şekilde kendi içinizde büyütüp dramatikleştirmemeniz lazım. Sağlığınızı düşünmeniz lazım. Yapamıyorsanız uzman yardımı alın. Belki bu dönemi kolay atlatmanız için sakinleştirici bir şeyler verirler. Siz de devamlı pozitif telkinde bulunun. “Her işte bir hayır var. Demek ki gelecekteki mutluluğum için şimdi bunu yaşamam gerekiyormuş” deyin.
Çok sağolun.. ben o konuda çok ketumumdur.. defalarca küstük ayrıldık ama ben birgün mesaj atmadım bu huyumdan da nefret ederdi zaten.. emin olun sizlerin hatrı için yine atmam.. :) yüzümü güldürdünüz hepiniz çok sağolunCanin cok yanar acının dermani sevdigindedir ama o artik yok . Önce bunu kabul etmen gerekecek . Su dakikadan sonra o kisiye sakin ulasip ufacik bir laf etme yoksa ilerde cok pisman olursun .
Yasamayan bilmez evlenip bosanana daha kolay gelebilir nisan atmak ama oda yasayan icin zordur . Icindeki bosluk belki yillarca dolmaz hep neden sahip cikmadi neden bitti emeklerimin karsiligi bu mu dersin ama bu sorularin karsiligini bulamazsin . bundan sonrasi dik durma vakti yeterince sevseydi bitmezdi demekki senin kadar sevmemiş kendi yoluna bakacaksin mecbur
Çok sağolun herbiriniz iyiki varsınız.. şu mübarek günlerde Allahım hepimize mutlu sağlıklı üzüntüsüz bir ömür nasip etsinTamam, madem aldınız bir karar artık geçmişi düşünmemeye çalışın
Siz kendiniz söylüyorsunuz “ileride daha mutsuz olurdum” diye. Ne mutlu size ki duygularınız, mantığınızın önüne geçmemiş ve erkenden fark etmişsiniz.
Hayırlısı buymuş demek, nasipten öteye geçilmiyor.
Kendinizi de salmayın. Güzelce yapın iftarınızı, şu mübarek ayda bolca dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?