Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

Güzel kardeşim kurtulmuşsun aslında. Evet daha şoku atlatamadın kendine yediremiyorsun ama inan ki geçecek. İnsan herşeye alışıyor zamanla. İleride pişman olacaktın belki evladın olacaktı o da çekecekti mutsuz olacaktı demekki hayırlısı böyleymiş. Nişanlın gerçekten bu ilişkiye değer verseydi bu duruma gelmezdiniz annesinin aranızı bozmasına izin vermiş resmen ee bu adam evlenince değişir mi hayır daha beter olur. Kendini hırpalama üzme geçecek inşallah..

Biz de annesi yüzünden ayrilmistik..Biliyor musunuz zerre degmiyor..Ne gözyasiniza deger ne ac kalmaniza.O da cok seviyordu.Her gün karsimda ve yasiyor hayatina kaldigi yerden devam ediyor..
Gülüyor,yiyor,iciyor tabi ki ben de..
Basinda boyle sonuclandigi icin sanslisiniz,sansliyiz..
Aci cekiyor musun evet.Ben de günlerce yemeden icmeden kesilmistim.Bir kac kilo verdim istiyordum iyi oldu :)
Dua edin..Ne mutlu ki inandiginiz,siginabileceginiz bir güc var..
Ve lütfen sükredin.Gececek..Geciyor..Özgür kaldiginizda bu esaretten kurtuldugunuzda iyiki diyeceksiniz.Iyiki bana sahip cikamayan,sevgisinin ardinda duramayan bu "erkek müsveddesi"nden kurtulmusum..
Biraz sabir,dirayet..Yalniz kalmamaya calisin.Aklinizi baska seylerle mesgul edin.
Bu tür sinavlari olan insanlarin eninde sonunda dogru insani bulup,mutlu olacagina inaniyorum.Sevgiyi bilmeyenler ne yapsin?

Şu ağlama faslı geçelim. Bu olaydan ders çıkaralım.
No fedakarlık
Yes kıymet, değer.
Teşekkür ederim.

Ben ayrilinca bu kadar abartanlari cidden anlamiyorum. Dunyanin sonu mu? Ölüm denilen bir sey var ki caresi yok. Ananiz babaniz kardesiniz ölmüs gibi nasil yas tutuyorsunuz ayrildiginiz sevgilinizin / nisanlinizin ardindan gercekten cozemiyorum. Iki uc gun yemek yemezsiniz,sonra duzelir. Evlenip de 50 sene cekeceginize bu daha kolay degil mi yani? Ya da bende var bir mallik anlayamiyorum

Anne,baba farklidir.Es,nisanli,sevgili farklidir.En azindan paylasimlar..
Cok severken öldügünü düsünün oyle bisey..Insanina göre iste..Yas süresi kisa yalnizca.Unutmasi daha kolay olmasi acisindan :)
Gercekten sevgi ask denen kavrami gercekten yasayabildiniz mi hic? Sonu her zaman güzel olmasa da bunu yasamadan ölmezsiniz umarim.Hayat size bambaska görünüyor.Cicekler,kuslar,böcekler..Sonunda bazen elinizde bir adet ayva kalsa da :)
Insan sadece gidene üzülmüyor ki..Aci tatli anilarina,emeklerine,hayallerine..Sadece gidene üzülmekten ibaret degil..Ee bir kac gün tabi daha fazlasi olmamali..
Bir evlilik ve ayrilik yasadim mesela erkek arkadasimdan once..Sadece evimden esyalarimi toplarken aglamistim o kadar.Sonra kaldigim yerden gayet güzel devam edebilmistim.Hic bisey olmamis gibi..
Bazen sebep yasanmisliklar..Bazen engeller,imkansizliklar,uzakliklar..
Kavusamamak..Ben adina ask diyorum..
Daha önce birisi böyle söylese gülerdim:)
Acisiyla,tatlisiyla güzel aslinda..Sadece gerceklerden kopmadan,kendinden fazla deger vermeden yapabilmek isin mantiga bakan kismi..
Keske ask'a da dahil olabilse..

Son düzenleme:
Siz ve yorumlarınız.. resmen bayılıyorum ya:)) kalp.

Ben yas tutmadim severek ayrildigimda. Neden kendimi paralayayim ki? Asik da oldum, mecbur kalip ayrildim da,turlu belaya bulastim ama mantigi asla elden birakmadim. Ama iste onemli olan dediginiz gibi gerceklerden kopmamak. Gerceklerden kopsam ayrilmamayi bile tercih ederdim. Ve su anda cok kotu bir durumda olabilirdim. Ne gerek var? Deger mi? Asla degmez. Ve bu dunya uzerindeki en buyuk aci kesinlikle anne-baba-kardes-evlat acisi. Paylasimlarimizin farkli oldugunu ben de biliyorum ama bir nisanli sevgili acisi bu saydiklarimin yaninda solda sifirdir bana gore. Farkli falan degil.

Konuya dahil olarak anasi yuzunden ayrildigim adamin arkasindan asla ac sefil kalmam. Bana ne yaaaaa al anani gule gule der gecerim. Hic isim yok yas tutacam! Yasanmislik varsa var,yasandi bitti.

Iste ben de ayni öyle yaptim..Ertelemeden acimi yasadim bitti..Allah anne,baba,evlat,kardes aile acisi yasatmasin.O baska bisey tabiki..O acinin üstünde bir aci olmamalidir da zaten..
Hic bir aci sonsuza dek sürmüyor ve geciyor bir sekilde hayat devam ediyor.Diger türlü olmasina ne gerek var ki? Ayni seyleri savunuyoruz aslinda ki olmasi gereken de bu..

Evet kesinlikle ayni fikirdeyiz. Bende ek olarak bir algilayamamak var ama onu kabul ediyorum bu kadar aci cekmeyi ben cidden anlamiyorum. Koskoca adam anasinin agzina bakmis,nisanlisiyla dengeleri kuramamis simdi bu adamin arkasindan aglanmaz bile. Anca fakire fukaraya sadaka dagitilir ve bol bol ibadet edilir sukur namazi kilinir kurtuldum oh diye

çok üzüldüm..rabbim sizede,eşinede sabırlar versin..abinizde nurlar içinde uyusun inşallah..
bencede en beter şey ölğm acısı..

İçini rahatlatayım . Geçiyor be kuzum . İzi kalıyor sadece. Dertleşmek istersen özelden yazabilirsin

Merak etme geçer dünyanın sonu degil allah başka dert vermeşin kendinide acıların kadını ilan etmeki kendine güç ver daha kötü durumda da aytilabilirdin çocuklu hamile filan bence o kaynana ve gorumceden kurtuldun diye Sevin nişanlık seni hiç savunmamis daha smdiden ilerde köle olurdun bundan kurtuldugun için Sevin yani

Isin skntili kismi gecmis,isin olumlu yani gelecek zamana dair..Aklinda kalan güzel anilar,güzel duygular aci cekmeye sebep..Yoksa gerisini berisini kaldir at..
Konu sahibinin de bu durumu kabullenip fazla üzülecegini sanmiyorum.Insanin gözündeki perde zamanla iniyor ve dogruyu görüp degmedigini anlamasi fazla zaman almiyor.Umarim kendisi icin de öyle olur.
Isin basinda olmasi gec kalmadan bunlarin yasanmasi aslinda bir sans..
Rabbim boyle insanlarin serrinden korusunn.. :)

aynen vallahı benım eskı sevgılımde babasına cok duskundu. mantıken bakıldıgında eger senı babasının yada annesının lafına gelerek terkedıyorsa zaten ınan evlensen senı ezdırır dıye dusunuyorum. bısey oldugunda arkanda durmaz evlılıgını tek kısılık yasarsın.

eski konunuzu bilmiyorum..yeni konudan da fazla bir şey anlayamadım ama sorun kv sanırım..
bakın nişanlılık işte bu sebeplerden dolayı var...
evlenip boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak çok daha az yıpratıcı olur emin olun..
şuan böyle üzgün olmanız çok normal..
ama yemeden içmeden kesilmenize hiç gerek yok..
hayat her şeye rağmen devam ediyor..
dünyanın sonu gelmedi siz nişanlınızdan ayrıldınız diye..
kendinizi bu kadar bırakmayın..
kadın dediğin güçlü olmalı

ben şunu soyleyım annesı için boyle yapan başlangıçta bunu sana gosteren bır erkekmış ne mutlu sana Allahın sevdığı kuluymuşsun ya evlendıkten sonra olsa ınan dunyan yıkılırda sen altında kalırsın ...

Niye ölüm orucu mu tutuyorsunuz?
Silkelenin yahu. Ölüm yok ya ucunda. Fazla fedakarlık sonucu bir taraf ezilir işte. Önce kendi değerinizi bilin. Fedakarlığı kararında yapın..

Bir de yazım şekliniz de önce soru sonra cevap içim kıyıldı okurken..
Üslubum alaycı gelmesin. Bir kaç ay sonra bunun için mi bu kadar ağlamışım dersiniz. Hatta yıllar sonra kime değer vermişim diye gülersiniz..

Oruç açmamak olmaz. Orucunuzu sakatlamayın..

Senin icin hayirli degilmis
Sevgi hersey degil iste
Zamanla alisirsin
Sadece zaman.
Allah ölüm acisi vermesin gerisi halloluyor

Ablam evladını koydu toprağa hala ayakta ve ikiz çocuk sahibi.. Allah taşıyamacağı acıyı yüklemez kuluna.

Aşk acısı deyince kusura bakmayın beni bir gülme alıyor her zaman.. Belki o olaydan önce olsa sizler gibi bakabilirdim bu konulara. Ama evladın ölümü yanında ne ki diyorum 13 yıldır..
Anne oldum şimdi hiç aklım almıyor nasıl dayanıldığına..

Amin cok üzüldüm .Allah rahmet eylesin yengenıze sizede sabır versın .

Konu sahibi okudun dimi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…