Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

Canım ben üzül,agla dök içini,ve sadece şükret,ne güzel namazını hiç bırakma,kendi kendine hep ayetel kürsi yi oku,evet cok canın yanıyor anlıyorum,bi kaç ay sonra iyiki diyeceksin keşke degil.bak mesela ben keşke diyorum 4 yıl konustugum şahısla evlendik ama nasıl seviyoz deli gibi peh,11 ayda boşandık ve boşanalı 2 ay olucak iyiki diyorum.annesinin yüzünden diyorum hep ama yanlış adam oladıkları için bitti,seninkide öyle daha iyilerine layıksındır eminim.evlenip ayrılsaydın daha kötü olurdun.baştan göstermiş ne güzel,hayat senin mutlulugu ara mutsuzlugu degil

Hayat başkasının saçma sapan kaprislerini çekmek için çok kısa hele kvnin. Bir ağlar iki ağlar sonra hayatınıza dönersiniz. Aşkına sahip çıkmayan sünepe ile ömür geçer mi? Burada kv konusu açan hanımların çoğu evlenmemeyi yeğlerdi. Geçecek hepsi elbet.

Üzülme diyemem tabiki üzüleceksin
Acını yaşa diyebilirim sadece acini dibine kadar yaşa
Ve geçeceğini de bil,su an canın çok yanıyor biliyorum geçmeyecek sanıyorsun ama zaman herşeyin ilacı
Eninde sonunda hafifleyeceksin
Gazel okumuyorum,2 senemi ağlayarak yatakta geçirmiş ve yaralarını sarmış biri olarak yazıyorum.
Acını er ya da geç geçeceğini bilerek yaşa
Umarım hayat hic ummadığın anda güzellikler çıkarır karşına ,bahtin açık olsun inşallah.

Daha çok taze herşey
Kesin ve net birşey söz konusu değil
Hem o da çok üzgünse
İkinizde yeniden barışmak isterse
Zaten ailen izin verecek herşeye
Baktın olmuyor,bu da zamanla geçecek
Ama öyle birden geçmeyecek,yavaş yavaş,bir gece aniden farkedeceksin ki kalbin artık acımıyor nezaman iyileştiğini bile hatırlamayacaksın
Ama olay çok taze,kesin konuşulacak bir durum yok daha ortada

İnşallah ilerde bıraktığı için teşekkür ederim inşallah..

Hepiniz çok güzel konuşmuşsunuz hiç tanımadığım insanların şu an bana destek olduğunu bilmek daha bir ağlatıyor beni çok sağolun iyiki varsınız

Herşey artık kesin.. ben Doğuda yaşıyorum ailesi geldi ve getirdiği sandığı herşeyi aldı gitti.. burada nişan atıldıktan sonra kolay kolay geri dönüş olmuyor.. ailem her koşulda yanımda oldu ama artık destek olmayacaklar eminim..

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. ama ne güzel yeni hayat kurabilmişsin.. beni ayakta tutan şey namazım ve dualarım zaten...

Bekleyelim sabırla
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Açına gelince merak etme
Allah,unutmak gibi bir nimeti bahşetmiş bize
Herşey düzelir ölüm olmasın yeterki

Bekleyelim sabırla
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Açına gelince merak etme
Allah,unutmak gibi bir nimeti bahşetmiş bize
Herşey düzelir ölüm olmasın yeterki
Evet çok haklısın insanların daha büyük dertleri var biliyorum benimki çok küçük.. Sağlıktan sevdiklerimizin yanımızda olmasından başka herşey yalan..

Elazığlıymışsın annem de oralı benim
Teyzelerimin çoğu orda yaşıyor halen
Harputa çık bir kahve iç
Çilek bahçelerinin içinde gez
Hazar gölünün kıyısında otur
Herşey zamanla geçer

Hakkında hayırlısı olsun helal olsun görümcene bireysel davranan insanlar çok takdir ederim benim eşimin ailesi ne yazık ki böyle değil hep aynı kafa hep birbirlerine bakarlar.Üzülme ilerde daha çok üzüleceksin belki çok mutlu olursun inşallah

Canım çok yanıyor.. çok acıyor..aklıma geliyor da düşünüyorum nişan atıldıktan sonra artık geri dönüş olmayacagını bile bile nasıl yaptı.. nasıl yıktı hayalleri..
Sen içinde olduğun için şuanda öyle hissediyorsun
Ama biz dışardan baktığımızda,yeniden barışma ihtimaliniz olacağını düşünüyoruz
İnan iki insan seviyorsa,imkansız diye birşey yoktur
Sen içindesin olayın ve sana herşey bitti gitti imkansız olarak görünüyor
Ama burdan öyle görünmüyor
Daha bıgün olan birşey,kesin konuşmak için çok erken
Yarın arayacak belki seni bilemeyiz
Ama sende biraz düşün tabiki
Bu aile ile anlaşabilecekmisin yeniden barışsan
Pişman olurmusun barıştığına
Bunlarıda iyice düşün

Canim
Canim üzülür insan tabi. Belki o kişi degmez üzülmene ama sen hayallerin icin üzülüyorsun. Çok iyi anliyorum. Ama kendini hirpalama. O insan senin icin hayirli olsa idi evlenirdiniz zaten. Emin ol karsina daha iyileri cikacak. Fedakarligi neden hep sen yaptin demem. En azindan keske sunu da yapsaydim belki iliski yürürdü belki güzel bir yuvamiz olurdu demezsin. Elinden geleni yapmissin. Bizim de nisanliyken problemlerimiz cok oldu. Ben de cok taviz verdim. Fedakarlik yaptim. Bizimki evlilikle sonuclandi mutluyum da. Iyi ki yapmisim diyorum. Ayrilsaydik da pisman olmazdim. Üzülme. Dua et...

Üzülmen çok normal üzül ağla içini boşalt..... zamanla daha mantıklı düşüneceksin . Rabbim ferahlık versin canım , nişanlın pişman olacak ama artık yapacak bir şey Yok ..

Verilmiş sadakan varmış. Hiç üzülme. Kendine olumsuz hallerini hatırlat şükür de. Evlenip ayrılmış olmak daha zor inan. Kardeşi de iyiymiş kimse gelini tutmaz genelde.

yav biriniz de demiyor ki belki hayirlisi boyleymis.
belki Rabbim senin icin daha mutlu gunler hazirlamistir.
belki verilmis sadakan varmis.
Belki bir el seni tutup atesten cikarmistir.
azcik bu yonuyle bakin sevgili yuzuk savar kardeslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…