mubişim hastamı sizce kızlar?

arwen10_19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
541
12
118
merhaba arkadaşlar 3-4 gündür bizde olan kuşumun poişine dışkı yapışık bide gagasında çatlak gibi izler var daha yeni farkettim.arada bir de titriyo halbuki oda sıcaklığı gayet yüksek.odada biz varken de hiç kımıldamıyor. :44::50: $20131029_225508.webp $20131029_225603.webp

gagadaki çatlak eş istediği için.
dışkısı poposuna yapışması hastalık belirtisi.
kuşun içme suyuna 2 3 damla elma sirkesi koyun. (benimde evimde 2 tane var)
kuşların barsaklarında parazit oluşur buda ölümüne neden olur. (birçok kuş bundan dolayı ölüyo)
sirke bunu engeller:40:
kuşcudan vitamin al. iyileşir.

gagadaki çatlak eş istediği için.
dışkısı poposuna yapışması hastalık belirtisi.
kuşun içme suyuna 2 3 damla elma sirkesi koyun. (benimde evimde 2 tane var)
kuşların barsaklarında parazit oluşur buda ölümüne neden olur. (birçok kuş bundan dolayı ölüyo)
sirke bunu engeller:40:
kuşcudan vitamin al. iyileşir.

aslında daha kücük eş isteyeceğini düşünmüyorum.vitamini suyuna kullanıyorum inşallah iyileşir

bilmiyorum yavru diye aldım ama galiba 2-3 aylık

bence bişeyi yok gibi kuşunun, söylediğin şikayetler eve yeni alınan urkek ne yapacağını bilemeyen korkak yavru toy şaşkın bi kuş tarifi gibi, normal bi durum gibi herşey.
eğer bu dediğim gibiyse durum zamanla size alıştıkca titremesi geçer, buyumedende eğitin eğiticekseniz eğer, belli bi yaştan sonrada eğilmez.
görunuş olarakta sağlıklı gibi.
eğer kuşun kabarır top gibi olursa; genelde bilki bi sıkıntısı yada rahatsızlığı var demektir, o vakit acilen çaresine bak derim.

bebişim çok tatlı ya dün okşadım gıdısını kaşıttı bana ;) ama hala çok korkuyo
bide eşim onunla yavaşça konuşunca sanki mest oluyo gözlerini yumuyo tüylerini kabartıyo çok şeker :1:

Back
X