- 29 Aralık 2014
- 143
- 42
- 38
- Konu Sahibi sonsuzunsihri
Öncelikle hepinize iyi geceler,bunca konunun arasında bu mu derdin diyebilirsiniz ama inanın çok üzgünüm
içimi rahatlatacak bir şeyler görmek umuduyla yazıyorum
Ergenlik dönemimde hangi kafayla ne amaçla yaptım bilmiyorum ama üst bacaklarıma ve kalçama jilet vurmuştum
çok şükür üst bacağımda bir şey yok ama kalçamda hep tüyler var
makinayla aldım yine uzuyor,şimdiye kadar öyle böyle idare ettim ama 5 sonra düğünüm var kendim bu kadar rahatsız olurken adamdan köşe bucak kaçacağım bu gidişle 
Lazer yaptıracak durumum yok,ağdaya başlayıp limon ve tuz mu uygulasam ya da bildiğiniz başka yöntem var mı ? Tenim çok beyaz iyice dikkat çekiyo
Mucize mi bekliyorsun git lazere o zaman demeyin nolur,çok kafaya taktım inanın ağlamaklı dolaşıyorum o kadara moralim bozuluyor ki,yardımınızı bekliyorum
Ergenlik dönemimde hangi kafayla ne amaçla yaptım bilmiyorum ama üst bacaklarıma ve kalçama jilet vurmuştum
Lazer yaptıracak durumum yok,ağdaya başlayıp limon ve tuz mu uygulasam ya da bildiğiniz başka yöntem var mı ? Tenim çok beyaz iyice dikkat çekiyo
Mucize mi bekliyorsun git lazere o zaman demeyin nolur,çok kafaya taktım inanın ağlamaklı dolaşıyorum o kadara moralim bozuluyor ki,yardımınızı bekliyorum