ya bende bebek istiyorum ama bir yıldır olmuyor adet düzensizliğim de var ama doktorlar nedenini bir türlü bulamadılar yarın tekrar doktora gideceğim eğer hormonlar yine iyi çıkarsa benim de tüplere bakılacak inş bir problem yoktur sizler de dua edin
Allah tamamına erdirsin inşallah.bizim hiç bir problemimiz yoktu.senin yaptığın alternatif yöntemleri de denedim.yine de olmadı.iki kez tüp bebek denemesi sonrası şimdi elhamdulillah bir kızım var.ben de çok dua ettim normal şekilde hamile kalmak için .ama çok şükür,daha zorda olsa maddi manevi rabbim bize böyle verdi.gerçekten mucize olmuş sizde.mutluluğunuz daim olsun inşallah.Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsrantüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
ya bende bebek istiyorum ama bir yıldır olmuyor adet düzensizliğim de var ama doktorlar nedenini bir türlü bulamadılar yarın tekrar doktora gideceğim eğer hormonlar yine iyi çıkarsa benim de tüplere bakılacak inş bir problem yoktur sizler de dua edin
Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsrantüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
darısı benim ve isteyen herkese amimmmmmmmArkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsrantüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsrantüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
cnmm allah tamamına erdırsınn cok mutlu oldum ....allahımdan umut kesılmez ıstee..ne kdr sanslısınn bu sansınn kıymetını bılll..tebrıklerrArkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsrantüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?