mucize bu galibaaa!!!

ecraa

gonca
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
47
0
86
İstanbul
Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsran tüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...

ya bende bebek istiyorum ama bir yıldır olmuyor adet düzensizliğim de var ama doktorlar nedenini bir türlü bulamadılar yarın tekrar doktora gideceğim eğer hormonlar yine iyi çıkarsa benim de tüplere bakılacak inş bir problem yoktur sizler de dua edin

canım adet düensizliği bende de vardı ama doktorum onun sorun olmadığını söylemişti.inşallah bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun.

allah mutlulğunu bozmasın canım
vatana millete ve ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah

allah büyük ....allahım kucağına almayıda nasip etsin inş

Allah tamamına erdirsin inşallah.bizim hiç bir problemimiz yoktu.senin yaptığın alternatif yöntemleri de denedim.yine de olmadı.iki kez tüp bebek denemesi sonrası şimdi elhamdulillah bir kızım var.ben de çok dua ettim normal şekilde hamile kalmak için .ama çok şükür,daha zorda olsa maddi manevi rabbim bize böyle verdi.gerçekten mucize olmuş sizde.mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Allah size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

Allah hayırlısıyla kucağın aalmayı nasip etsin canım
anne olmak qerçekten mükemmel bir şey
bende anne olunca anladım
Allah bütün isteyenlere hayırlı evlatlar versin

hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım,darısı olmayanların başına

Yha cnm mucize iste allahim isteyince oluo hersey allahtan hayrli olsun cnm bisede dua et transferimin bgun 4.gunu allahim bisede versin bebek insaallah saglicakla

darısı benim ve isteyen herkese amimmmmmmm

hayırlı olsun ecraa ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağlıkla kucağına almak büyütmek de nasip olsun canım.tam olarak nasıl uyguladın benimde sol tıkalı

sağlıkla kucağına almak büyütmek de nasip olsun canım.tam olarak nasıl uyguladın benimde sol tıkalı

gerçekten mucize tıkalı tüplere rağmen,seni tebrik ederim,ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN,rica etsem benimde uzun yıllardır bebeğim olmuyor,tüp denedik oda olumsuz,biz sebepsiz infertileyiz,senden rica etsem bu küre ne zama başladın nasıl uyguladın ayrıntılı şekilde yazarmısın,ben de denemek istiyorum teşk,

cnmm allah tamamına erdırsınn cok mutlu oldum ....allahımdan umut kesılmez ıstee..ne kdr sanslısınn bu sansınn kıymetını bılll..tebrıklerr

eevveet süt buharı bende yumurta takibi yapılıyordu 3. ay ve hala hamile kalamaoıştım o ay süt buharına oturdum ve hamile kaldım soğan kürünüde içtim tabi ve sonuçmuuu?şuan kucağımda 4 aylık elasu yum var ve onu çok seviyorum birde allahın 99 ismini hem üstümde taşıdım hemde hergün okudum bunuda hastanede biri söylemişti rabbime hergün dua ediyorum rtabbim isteyen herkese ver işallah diye allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende de adet düzensizliği var.Doktor doğum kontrol hapı verdi.O da beni çok sinirli yapıyor 3 aşılama denesi yaptık olmadı ,tüplerim de tıkalı değil nedeni belli değil yani.Aynı senin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…