- Konu Sahibi uxgxur ve eylxuxl
-
slm arkadaşlar bugün yine doktardaydım ve artık gebelik kesinlik kazandı dış gebelik değil çok şükür
keseyi gördüm ve kuzumun ilk fotoğrafını (ultrason filmi) aldım şimdi gün saymaya devam kalp atışlarınıda duyabilmek için:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gözlerin aydın canım:sm_cool: :sm_cool: rabbim bu sevincini tamammına erdirsin sağ salim bebişini kucaklarsın inş bende de bebek yok olmuyo 3 yıllık evliyim allahım bu mutluluğu bizlere de yaşatır inş:dance: :teytey:
hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına.
gözün aydın canım inşallah o zamanlarda gelecek kalp tışını duyacaksın bide bakacaksınki kollarında
gözünaydın canım senin adına çok sevindim. Allah seni ve bebişini korusun. İnş. Kalp atışınıda duyarsın ve daha çok rahatlarsın. Darısı bizim başımızaaa inş...
gözünaydın canım bende haftaya keseyi görürüm inş bende de gittiğimde kese görünmemişti 3 haftalıktı belki dış gebeliktir dedi bende heyecanla bekliyorum
çok tebrik ederim arkadaşım hayırlı ve sağlıklı olsun. kaçıncı gün keseyi gördün ve ilk bhcg değerini öğrenebilirmiyim
canım benim gözün aydın.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?