mucizesine de gelince....3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdik....
son aşılamamda adetim de erken gelip bütün umutlarımız suya düşmüştü....kist de oluşmuştu...doktorumuz "bir ay dinlenin temmuzda hemen tüpe geçeceğiz"
dedi...raporumuzu da çıkarttık....adet günümü bekliyordum....ama olmadı....bir hafta önce gelen iki damla kan tamam şükür başladı 2. gün doktora gideyim diye plan yaptırırken bir daha kan falan gelmedi....1 hafta daha geçti üstünden bugün de 10. gündü gecikmemin...
dün aldığım testle bu sabah idrar testi yaptım ve daha birinci dakikada ikinci çizgi belirdi.....
darısı isteyen herkese...
nihayet gebeyim çooooooooook şükür
hayırlı olsun sağ salim yavruna kavuşursun inşallah hamilelik çok farklı bir süreç eğlenceli bazende sıkıntılı ama tatlı bir yorgunluk tekrar hayırlı olsun
Hiç tanımadığım birinin gebelik haberinde bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi.
Çok sevindim o kadar beklemişsinizki mucizeniz umarım sağlıkla size kavuşur.
Allah bağışlasın
tebrik ederim arkadaşım. çok sevindim. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin de analı babalı büyüsün inşallah.
darısı başıma. bende çok istiyorum 7 aydır hüsran yaşıyorum. bende birgün görürüm çift çizgiyi umuduyla bekliyorum.
Maşallah sağlıkla gelsi,n annesine:)
Allah isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun canım ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin...yıllar oldu evleneli....
ve evlendiğimiz ilk günden beri bebek özlemi...
arkadaşlar burda o kadar çok hikaye okudum ki...ne çok göz yaşı döküp ne çok mutlu olmuşuz....
en güzeli her farklı konuda kendi yaşadıklarımızı yaşayan binlerce ortak arkadaş bulmuşuz.... derdimize de sevincimize de....
hikayem uzun....4 yılın sonunda bu sabah evde yaptığım ve bugüne kadar hiiiiiç çift çizgi görmediğim ve görebileceğimi de artık zannetmedim gebelik testinde çift çizgiyi gördüm...Şükürler olsun Rabbim sana....bu sefer sonuna kadar devam etmesini nasip eyle...
bana artık yaşadıklarımı yaşamanızı dilemek nihayet nasip oldu....
Anne olmak isteyen,o çift çizgiyi görmek isteyen herkese-burda üye olan olmayan herkese- Allah en kısa zamanda nasip etsin.....
evlat hasreti ile sınamasın Rabbim....
hayırlı olsun canım ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin...
hayırlı olsuuuunnn Allah ın işi iştebenim arkadaş ta tüp bebek yaptırdı tutmadı, çok üzüldü kahroldu,tüp bebek denemsinden sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden, hem de eşinin sperm sayısı düşük olmasına rağmen, Rabbimin mucizeleri bunlar, ben de umudumu kaybetmiyorum bu örnekleri gördükçe, sağlıkla al kucağına
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş
Merhabalar. ben aranızda yeniyim. Konuyu açan arkadaşım inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bende uzun bir bekleme ve çeşitli tedaviler sonunda, üstelik dr.umun bu ay olmaz dediği ay normal yolla hamile kaldım. Şu anda 15 haftalık bebeğim. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese zorlanmadan tattırsın çok güzel bir duygu :)
Merhabalar. ben aranızda yeniyim. Konuyu açan arkadaşım inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bende uzun bir bekleme ve çeşitli tedaviler sonunda, üstelik dr.umun bu ay olmaz dediği ay normal yolla hamile kaldım. Şu anda 15 haftalık bebeğim. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese zorlanmadan tattırsın çok güzel bir duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?