mucize...gebeyim çok şükür

aynen cnm bende zatn kist falan oluyr tedvıye baslayamıyrzdu basladıktı derken bı ton vakıt kaybedıyrz hep bır sorun cıkıyr benımde bıde sonunda olmaynca bıraz dınlenmek ıstyrsn bu ay gtmedım okadar ıyı geldıkı bana anlatamam dınlendm resmen

canım çoooook uzun zaman önceydi....en son düşüğümde göndermiş olsam yine de1,5 yıldan fazla oldu yani.....
ne pko lu gebeleri okudum burda....mucizen en kısa zamanda gelsin canım Allahın izniyle.....
çooook teşekkürler...dualarım sizlerle

amiinn canımbenım hamılelerın duaları kabul olurmus

inşallah öyledir....Rabbim evlat hasreti ile sınamasın....gerçekten de inanılmaz zor....bunu sadece yaşayan anlar.....
Allah tez zamanda nasip etsin canım sana....sağlıkla...

allah işallah sağlıkla sıhatle bebeginizi büyütmenizi nasip eder:) darısı benim başıma.

Rabbim kullarını sınar....bizi de böyle sınıyor öyle düşündüm hep.....sağlıklı olur tüm bebekler inşallah...teşekkür ederim hem de çok

Tebrik ederim. Allah sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin.

yellowkitty sağol...nikine de bayıldım....canım istiyorsanız eğer darısı başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…