mucize...gebeyim çok şükür

Rabbim sağlıklı tadını çıkara çıkara bir gebelik ve kolay doğum nasip etsin arkadaşm sağlıkla gelsin meleğin...

asıl sensin buranını en güzel meleği serpilim senin duaların değil mi bu güzelliklerin hepsi....Önce sen yaşa nasıl isterdim bu mutluluğu...Rabbim çok aratmasın....dualarımız seninle....biliyorsun...seni çooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooooook seviyorum

Rabbim sağlıklı tadını çıkara çıkara bir gebelik ve kolay doğum nasip etsin arkadaşm sağlıkla gelsin meleğin...

amin canım....bebek isteyenlere de bebeği yolda olanlara da Rabbim bu güzel dileklerini yaşamayı nasip etsin inşallah

seni tanımıyorummmm ama nasıl sevindimmmm bilemezsinnnnnnn..hayırlı uğurlu olsunn ,sağlıkla gelsin minik sıpan inşallah:)ben de 1,5 yılı aşkın süredir deniyorummm ne dersin masalcım benide bir mucize bulur mu ?:)

tebrik ederim canımm.sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin inş.....

bu ay gelsin mucizen inşallah canım....
sabret ve tevekkül et....doğumumuz,ölümümüz ve evlendiğimiz tarih biz daha doğmadan önce yazılan yazılar.....bir tek Allah bilir....
Sağlıkla hemen geliversin inşallah meleğin
tebrik ederim canımm.sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin inş.....
teşekkür ederim canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....ne zaman isterlerse o zaman geliversin bebekleri...çok bekletmesin
neden olmuyodu cnm pko mu var

çok şükür canım pko yoktu...sebepsizdi.....ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken bebeğin kalp atışı durmuştu...sonra kan alındı kan pıhtılaşması çıktı...
dış gebelik,kimyasal gebelikler yaşadım....yıllar sonra benim ısrarım üzerine rahim filmi çekildi de rahim ortasında perde olduğu göründü....

işin özeti doktor kurbanıyım bende....yıllarca yalvardım rahim filmi çekelim diye doktorlara ama 4-5 doktorda "gerek yok boş yere canını mı yakmak istiyorsun" dediler....

yani sebepsiz infertilite olan tüm arkadaşalara tavsiyem rahim filiminizi mutlaka çektirin....

sevgiyle kal

slm kızlar işte benim mucizem... 6 yıllık evliyim pco hastasıyım ve 85 kiloydum adet deseniz görmüyordum bile.. ilaç kullanmayı bırakmıştım bıkmıştım artık.. 5 buçuk ay önce bir mucize gerçekleşti..aşılama, tüp bebek derken düşüklerle ve hayal kırıklıklarıyla bezmiş bir daha istemiyırum derken doğal yolla hamile kaldım.. Şu an hamileyim ve prensesim 22 haftalık , şükür sağlıklı... hamileliğimin başınadan beri kanamalarım düşük tehdidim derken bu günlere geldik şimdi ise tehlikeleri atlattım hamileliğimde 78 kiloya kadar düştüm üstelik.. inanırmısınız hala inananamıyorum meleğim içimde kıpırdadıkca heycanım artıyooo ... Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah............

içim kıpır kıpır oldu okurken.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.3.5 yıllık evliyim bende artık çok istiyorum.önceleri çekiniyordum ama..bu ay kimyasal gebelik yaşadım:s

Umarım bende en kısa zamanda burada paylaşırım sevincimi...

Son düzenleme:
sevgili masal bende 9 ay bekledim o 2.ci çizgiyi görmek için görünce gözlerin yerinden fırlıcak gibi açılıyor inanamıyorsun ama kanda da çıkınca oh be sonunda diyorsun seni anlıyorum.bende klomen sayesnde kaldım. sevgili zeytin ve diğer arkadaslar rabbim sizlere de verir inşallah herşeyin bi zamanı var bi yerde bekliyor ben buna inanıyorum :)

maşallah maşallah...Ne büyüksün Allahım....
çooooooooooook sevindim canım....sağlıkla kucağına al inşallah.....bu da mucizelerin en güzellerinden

sıkıntı yapam desem bu sözler eminim ki çok anlamsız gelecektir sana....
kimyasal gebelik ben de yaşadım canım....iki kere....çalışmalara devam....güzel günler sizin bekliyor...

:) en az bizim kadar mutlu olsunlar inşallah isteyen,bekleyen,sabreden,sabrı tükenen,gelen her adet kanaması ile göz yaşı döken,umursamayan,aklından hiç çıkaramayan herkese.....Rabbim anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguları....sağlıklı ve hayırlı evlat nasip edecekse hemen "OL" desin inşaallah....
Evlat hasretiyle sınamasın bizi....sınıcaksa da sabır versin Rabbim......

masalcım hani düştü diye bana mesaj attın ya
bu gebelik yenimi o düşükten sonra ki mi
ay çok sevindim yaaa busefer sonuna kadar gitsin inşallah
of benim pko var adetim düznesiz bende mucize yaşarmıyım acaba

canım ilk günlerde korunuyomuydun peki

hayır cnm ben hiç korunmadım en başındn beri pcolu olduğumu biliyordum dolayısıyla zaten zor olacağının bilincindeydim

cnm ben gozun aydın allah kucagına almayıda nasıp etsnınsllah bende pkoluyum 2kez asılama oldum bır sansım kaldı ama asılamaya ınanmamaya basladım tup bebgemı gecsek dyrm esımın degerlerı cok ıyı cıktı ama olmadı işte vakıtmı kaybedyrm dye dusumuyrm ınsllh senın gıbı kendılımden gelır bebısım tup bebkten korkuyrm brazda anlatrmısın braz senın hormon degrlern nasldı cnm bıde yas kactı

amiinn canımbenım hamılelerın duaları kabul olurmus

çok teşekkür ederim canm benim öncelikle sana tavsiyem acele etme ben ilk aşılama ikncide direkt tüp bebek yaptırdım ama aralarında 1 buçuk seneden fazla ara verdim ikiside pozitif sonuçlandı ama bebklerimi düşürdüm benim eşiminde değerleri çok iyiydi tüp bebek şansı yükseltiyo ama daha zor ve yorucu kendini tamamen güçlü hissettiğinde başla derim kesinlikle umudunu yitirme inanıyorumki çok güzel haberler alıcaz hepinizden ve inanki insan hiç anlamadığı bir anda hayatı değişiyo hepinize dua edicem inş allah çok uğraştırmadan doğal yolla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder... buarada hormon değerlerimde LH ve PROLAKTİN hormonlarım ciddi yüksekti ve 8 aydırda adet görmüyüordum öyle hamile kaldım dediğim gibi allahtan umut kesilmez inşallah yarabbim sizlerede nasip eder.. bu arada 26 yaşındayım tüp bebği geçen sene mart ayında yaptırdım, elbette zor ama inanki değer sonucu için hiç korkma dr.lar artık öyle anlayışlılarki ben ekstradan çok iğne oldum çok kontrole maruz kaldım ama inan insan o anda çok güçlü oluyo

Son düzenleme:
Tebrik ederim. Allah sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin.

sagol canım benım cvbın ıcın sendn sonra bende umutlandım bende braz dnlenme taraftarym aslında boyle kafam cok rahat oluyr ama adet olunca bı gıdıcemdoktra belkı asılamadn snra kıst olmstr (sınırlerım bozulumustu hastalanınca gtmemstm kontrole)hem baska dktr denycem bakalım o neler dycek beklemekte bı sorun bulmazsa bende kasım gıbı faln ıstyrm rabbım sıze ol demıs bır mucıze vermıs ınsallah bızım gıbı olan cok senler bu hasretle yanmıs tutusmus kım varsa once onlara sonrada bana nasıp etsin inşaaalllahhh sen gercktn umut oldn bana bsy dha sorucam bu bekleme surecnde dogal ylla bsey yaptnmı yada ılıskıdn sonra kalkmama ayaklarnı dıkme gıbı cok soru sordum ama nolur kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…