Saç Uzatma Yöntemleri MUCİZE GİBİ HİNT YAĞI ve ZEYTİNYAĞI İLE BEYAZ KAPAMA!!!

miscloysea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
189
29
43
Merhaba kk üyeleri,
Benim kirpiklerim kısa bende uzatmak için hint yağı ve sızma zeytinyağı kullandım ama yanlışlıkla gözüme kaçırdım ve bulanıklaştı birdahada kullanmadım.
ve hint yağının saçlara iyi geldiğini duydum,annemin saçına süreyim dedim
çünki onun saçları dökülüyor ve beyazları vardı (kendi saçımdan memnunum)
neyse bende sürdüm yarım saat veya 1 saat üzerinde durdu sonra ALLAHIM YANLIŞ MI GÖRÜYORUM?!! annemin ensesindeki beyazların nerdeyse %85 kapanmıştı ve hergün süreceğimde he bu arada saçına sadece hint yağı sürmedim saf sızma zeytin yağı ile birlikte ovaladım saçını ve sonuç inanılmaz rengide koyulaştı koyu kahve kızıl karışımı oldu artık saçını boyamıyacak hint yağı ve zeytinyağı sayesinde :) sizinle paylaşmak istedim ve güzel de kokusu var.banyo felan gerekmiyor öyle sabah sürdüm akşam da saçını yıkadı.

aslında bu konu benim benim için gerekli.Saçlarımı uzatmak istiyorum balyaj yaptırdım fakat saçlarım biraz yıprandı dip boya yaptırmak istemiyorum boya akıyor ve beyazlar ortaya çıkınca yaptırmak zorunda kalıyorum.Konu sahibi arkadaşım hala yapıyormusunuz gerçekten diplerde koyulaşma ve beyazlar kapanıyor mu yada forumda uygulayan arkadaş varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum teşekkürler

aslında bu konu benim benim için gerekli.Saçlarımı uzatmak istiyorum balyaj yaptırdım fakat saçlarım biraz yıprandı dip boya yaptırmak istemiyorum boya akıyor ve beyazlar ortaya çıkınca yaptırmak zorunda kalıyorum.Konu sahibi arkadaşım hala yapıyormusunuz gerçekten diplerde koyulaşma ve beyazlar kapanıyor mu yada forumda uygulayan arkadaş varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum teşekkürler
ensesindeki beyazlari reamen gitti diyebilirim birde nemli nemli yumuşacık yapiyor :)

sağol bugün bene hint yağı aldım saçımı yeni yıkadım o açıdan yarın bende ikisini karıştırıp ovalayacağım bakalım ne olacak

Bu gece yapmaya karar verdim biraz zeytin yağı ve hint yağını karıştırdım sabaha kadar yıkamayacağım inşallah kapanır ve dip boya derdinden kurtulurum.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X