Mucize hamilelik

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
İyi günler herkese ben hergun hamilelik hikayelerini okuyordum olursam bende yazacam diyordum çok şükür oldu. Polikistik overim bir çocuğum var ikincisi için bir yıldan fazladır doktor gidiyordum. Vitamin ilaçları verdi kilo ver dedi progestan fitil kulln dedi gynopol verdi derken hiç bir işe yaramadi bu ay doktorumu değiştirdim hemen klomenle basliyalim dedi ama kontrole gittiğimde 13 mm olmuş gelişmemiş dedi gonalf 450 iğnesini al gelecek adette onu deniyecez dedi. Bu ay kalma ihtimalim yok yani dedim çok zor dedi iğneyi aldim ma gerek kalmadı çok şükür hamileyim benim gibi olanlara umut olsun diye yazdım Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba bende geçen ay klomen çatlarma ignesi olmıştum ama hamile kalmadım bu ay başka doktora gittim femera çatlatma ignesi ve Progestan fitil verdi sizde kullanmışsınız Progestan regl geciktirir mi ve benim her ay göğüs agrım olurdu Progestan kullandım bu ay şuan adet belirtisi göğüs agrım ve şişliğim yok sizde Progestan nasıl etki etmişti cevap verirseniz çok sevinirim çatlatma ignesi 14. Günüm kaset test yaptım negatif sizde erken gebelik testinde mi sonuç çıkar umarım görür ve cevap verirsiniz

Canım bana önceki doktorum progestan verdi ama suanki doktorum progestan hmileleik için bir etkisi yok sadece adet düzenler dedi onun için bıraktım kullyi ama benim bu ay kasık ağrım oldu hep ben adet tarihinden bir hafta sonr yaptım testi

Progestan kullandığınızda nasıl bi etki olmuştu bir hafta sonra test yapmıştınız ama adet belirtileriniz veya gebelik belirtileriniz nelerdi

Progestan kullandığınızda nasıl bi etki olmuştu bir hafta sonra test yapmıştınız ama adet belirtileriniz veya gebelik belirtileriniz nelerdi
Progestan kullandığında adetlerim düzene girdi ama hamile kalmadım kullanmadığım ay hamile kaldım kasık ağrım vardı bi gün özellikle ilişki sırasında sanırım o gün kaldım çünkü bu ay doktor olmayacak dediği için düzenli olmasına dikkat etmedim ama geceleri Yusuf ve Meryem sürelerini okudum

Teşekkür ederim bende okuyacağım etkisi vardır duaların

Teşekkür ederim bende okuyacağım etkisi vardır duaların
Kesinlikle vardır bir yıldan fazladır istiyorum iki günde bir ilişkiye giriyorduk iliskiden sonra bacaklarımı kaldırirdim kalçamin altına yastık koyardım sabaha kadar tuvalete gitmezdim ama bu ay doktor olmaz dediği için hiç düzenli ilişkiye girmedik iki üç gün ara verdiğimiz bile oldu bacak kaldırma olayına hiç girmedim bile sadece dualarımı okudum kullandığım bir ilaçta olmadı Rabbim nasip etti ama diğer aylardan farklı olarak dediğim gibi kasık ağrım oldu bu belirti sanırım adet olacam gibiydim oluyordum demekki o zaman yumurta catliyormus

Demekki ne güzel allahım isteyen herkese nasip etsin allahım sana nasip etmiş bizlere de eder inşallah bizlere dua et olur mu

Evet pco ile alakasi yok.annemle ben pcoyuz. Cocugum var bnmde. Hayirli olsun.

Merhabalar iğne varmı elinizde uygun fiyat var ise almak isterim malum herşey üst üste bnde aşılama olacağım

Onikinci günü canim
Merhaba progestan dediğiniz duphastonla aynı mı? Bende 4.ayımdayım ve iğneden sonra duphaston kullandırıyo doktorum. Ama kullanmak istemiyorum çok sıkıldım ilaç içmekten. Sizin kullanmadığınız ilaç neydi

Ben klomen kullandım sadece o ayda gelişmedi dedi doktor ama hamile kaldim

Hayır aynı ilaç değiller ben onları da kullanmistim daha önceki aylarda ama işe yaramadı klomen kullandım sadece bir kere gelişmedi dedi ama hamile kaldim

Hayır aynı ilaç değiller ben onları da kullanmistim daha önceki aylarda ama işe yaramadı klomen kullandım sadece bir kere gelişmedi dedi ama hamile kaldim
O zaman ben duphastona baslıyım ne olur ne olmaz çatlattı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…