Mucize...... Hamileyim :)

merhaba arkadaşlar
bugün yine tahlil yaptırdım beta hcg 225 olmuş 2katına çıktığı için sorun yok dediler bende sevine sevine eve geldim perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek doktor
bana dua eden bütün arkadaşlardan allah razı olsun hepinize rabbim anneliği tatdırsın inşallah öpüyorum hepinizi arkadaşlar

hayatım gözün aydın. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

ayyy canım bak çok şükür.....iki katına çıkmış işte ne güzel.....

hadi bakalım devamınıda bekliyoruz sabırsızlıkla....

tebrikler canıma.s. inşallah doya doya öpüp kokladığın günleride görürsün.gerçekten mucize

canım ya gercekten cok sevindim maddi manevi kaybın yok çok şükür ki rabbim keşke herkeze böyle süprizler yaşatsa sen çok şanslısın hadi bakalım buradan takip ederim seni 3 ay dikkat et kendine öptüm seni

Canım çok tebrik ediyorum inşallah bebeğine bi şey olmaz. bizde de morfoloji sorunu var bize umut oldun gerçekten, sağlıcakla kal.

merhaba arkadaşlar
sabah yine beta hcg baktırdım değerim 637 çıktı en son pazartesi baktırdığım da 225 çıkmıştı bizim beklediğimiz değer 1000 civarında olmasıydı ama çok yavaş yükseliyor bu da beni endişelendiriyor
böyle yavaş yükselip gebeliğine devam eden yada kucağına alan varmı acaba ? yoksa korktuğum başıma mı gelecek yaaaa:çok üzgünüm:
yorumlarınızı bekliyorum güzeller....

canım inşallah bi sorun çıkmaz .telaş yapma tutunma tarihi belli değilki normal yolla hamile kalmışsın.riskli gebelikler konusunda uzman bir doktorun gözetimi altında ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…