arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
daha önce 1 aşılama yaptırmıştık tutmamıştı tüp bebek için yazı bekliyorduk benim pco, eşimdede hareketli sperm sayısı azlığı vardı herzamanki gibi 15 gün günüm geçti bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:
ay canim cok sevindim sen dr bakma dua et ve Allah a sigin ins dusmez sana baglanir bebisin saglikli hayirli olur ins onunla konus ve sana simsiki tutunmasini iste inan o seni anlar ve hisseder dualarimiz seninle tatlim negatif dusunme hic stres yapma yani dr dedigi olmasin mutlu ol ve bebisini kucagina aldigini dusun hep gul kendini mutlu et canim kibarkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
daha önce 1 aşılama yaptırmıştık tutmamıştı tüp bebek için yazı bekliyorduk benim pco, eşimdede hareketli sperm sayısı azlığı vardı herzamanki gibi 15 gün günüm geçti bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:
çok sağolun arkadaşlar
allah razı olsun öyle heyecanlıyım ki kafam karmakarışık bir sabah uyanıp mucize yaşamak harika birşey dualarınız için teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız içinde allah isteyen herkese versin
değeri benimki gibi 118 civarında olup sonradan yükselen varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?