Mucize...... Hamileyim :)

canm gözün aydın rabbm sağlıkla kucağna almayıda nasip eder inşallahhh darısı olmayanlara isteyenlere inşallah ...RABBM ARATMASIN

tebrik eden, dua eden herkese tek tek teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun
mucizelere inanmayanlarada ders olsun rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra oluyormuş demekki

biz 3 yıllık evliyiz eşimde ileri hareketli sperm sayısı düşük ve morfolojisi sıfır bende de polikistik over var sperm sayısını arttırmak için aylarca bitkisel şeyler kullanmıştık adamın ağzına olmadık şeyler tıkıştırıp durdum aşılamamız tutmadı bizde tüp bebek için para biriktirmeye başlamıştık 1yıldır hiçbir tedavi bitki yani hiçbirşey kullanmadık bu sabah da tesadüfen çekmecede test buldum adetim hep gecikir zaten 15 gün yine geçti diye aman atmayım testi çöpe yapayım nolcak sanki dedim testi yaptım banyoda bırakıp ev işi yapmaya başladım aklıma geldiğinde yine negatif çıkacak nasıl olsa diye gidip bakmadım bille sonra bir gittim ki çift çizgi
allah sevincimi üzüntüye çevirmez inşallah ben doktorların tıbbın olmaz dediği bebeğe hamileyim arkadaşlar demekki normal yoldan da olabiliryormuş inancınızı kaybetmeyin rabbim isteyen herkese versin burada bebek için uğraşan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum sizde bana dua edinde bebeğim beni bırakmasın

canım gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı bizim gibi mucizelerini bekleyenlerin başına inşallah

allah sana ve beişine zarar vermesin, çok sevindim , nice güzel günler görmeni temenni ederim. iyi bak hem kendine hem ona çooooookkkk kıymetli onlar :))))

merhaba tebrikler bende senin gibi hamile oldum lütfen dikkatli ol ben kaybettim kalbi durdu çok iyi bir hekimle başla bebeğinin kalp atışlarını duy ve dikkatle izle gelişimleri

canım maşallah tebrik ederim..inşallah sağlıklı bir gebelik olur.canım güvenilir bi kaynaktan bi bilgi okudum.bence bunu yap:
gebe bir kadının çocuğunu düşürmesinden korkulduğu zaman ,o kadının kocası şahadet parmağını gebe kadının karnına sürerek bu ismi şerifi(YA MABDıÜ)99 kere okursa hak süphanallahu ve teala çocuk düşmesinden ve diğer gebelik tehlikelerinden o kadını korur.

çok güzel bir haber. darısı bizim gibi anne olmayı bekleyen herkesin başına. bence hiç stres yapma ve bol bol dinlen. ilk dönemde portakal yemek çok iyi geliyor diye duymuştum ve tabi bi de bol su.
allah sağlıkla doğurmanı nasip eder inşallah...

canım tebrik ederim dilerim sağlıcakla kucağına alırsın..
dediğin gibi rabbimden umudu kesmemek lazım. bize de umut oldunnn

Canım tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin ve minik mucizeni senden ayırmasın.Lütfen olumsuz hiç birşey düşünme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Bol bol dinlen ve relax ol.Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.Sağlıklı ve mutlu günler geçirmen dileğiyle.

tebrikler canım benim tavsiyem negatif düşünme rabbim bebeğinizi size bağışlar inş ALLAH ım bir mucize bekleyenlerden biride benim 12 yıl oldu ne olur benide benim gibi olanlarıda duy rabbim canım dualarım seninle sende beni unutma duanda kendine ve bebişine iyi bak

merhaba hanımlar
canım maşallah tebrik ederim..inşallah sağlıklı bir gebelik olur.canım güvenilir bi kaynaktan bi bilgi okudum.bence bunu yap:
gebe bir kadının çocuğunu düşürmesinden korkulduğu zaman ,o kadının kocası şahadet parmağını gebe kadının karnına sürerek bu ismi şerifi(YA MABDİÜ)99 kere okursa hak süphanallahu ve teala çocuk düşmesinden ve diğer gebelik tehlikelerinden o kadını korur.
allah razı olsun xolix06 senin dediğini yaptık canım ama (YA MUBDİU)olacakmış başka arkadaşlarda yapacak olursa diye yazdım duaların gücüne bende eşimde inanıyoruz

canım gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı bizim gibi mucizelerini bekleyenlerin başına inşallah
sağol lansor17 inşallah hepiniz kendi harika mucizenizi yaşarsınız
allah sana ve beişine zarar vermesin, çok sevindim , nice güzel günler görmeni temenni ederim. iyi bak hem kendine hem ona çooooookkkk kıymetli onlar :))))
evet serenanes çooook kıymetli :) anneanne babaanne dede teyze dayı hepsi ağladılar haberi duyunca hepimizin kıymetlisi olacak yumurcak rabbim hepinize yaşatsın

merhaba tebrikler bende senin gibi hamile oldum lütfen dikkatli ol ben kaybettim kalbi durdu çok iyi bir hekimle başla bebeğinin kalp atışlarını duy ve dikkatle izle gelişimleri
ayy fatoş81 canım hayırlısıyla bir sabah olsunda koşa koşa tahlil yaptırmaya gideceğim değerim yükseldimi diye sanada allah başka acı vermesin inşallah yeniden hamiş olursun

çok güzel bir haber. darısı bizim gibi anne olmayı bekleyen herkesin başına. bence hiç stres yapma ve bol bol dinlen. ilk dönemde portakal yemek çok iyi geliyor diye duymuştum ve tabi bi de bol su.
allah sağlıkla doğurmanı nasip eder inşallah...
cellist1 sağol canım dualarına da amin diyorum darısı hepinizin başına portakalı bende duymuştum sen de söyleyince tamam oldu dur şu tv seyreden babacıkdan taze sıkılmış portakal suyu isteyeyim hemen kaydirigubbakcemile3
canım tebrik ederim dilerim sağlıcakla kucağına alırsın..
dediğin gibi rabbimden umudu kesmemek lazım. bize de umut oldunnn
esila yazdıklların beni sevindirdi canım bende sizlere umut olmak için açtım konuyu durumumuzu anlattım zaten diğer sayfalarda bizim gibi olan tüp bebekle uğraşan insanlara tıpdan değil allahdan umut bekleyin o dileyince oluyor demek istedim elbette doktorlardan vazgeçmemek çare aramak lazım ama dua edin inşallah sizde mucizem oldu dersiniz

Canım tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin ve minik mucizeni senden ayırmasın.Lütfen olumsuz hiç birşey düşünme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Bol bol dinlen ve relax ol.Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.Sağlıklı ve mutlu günler geçirmen dileğiyle.
efsane30 şekerim senin rumuz bana yabancı gelmiyo benim aşılama yaptırdığım dönemde sendemi yaptırmıştın?duaların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım

tebrikler canım benim tavsiyem negatif düşünme rabbim bebeğinizi size bağışlar inş ALLAH ım bir mucize bekleyenlerden biride benim 12 yıl oldu ne olur benide benim gibi olanlarıda duy rabbim canım dualarım seninle sende beni unutma duanda kendine ve bebişine iyi bak
gül@end rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin anneliği bütün kalbimle dua ediyorum

buraya yazan arkadaşlarıma adlarıyla tek tek dua edeceğim bu gece yazmayanlara da topluca rabbim hepinize anneliği nasip etsin desteğiniz güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
beni izlemeye devam edin anacığım kaydirigubbakcemile3 yarın tahlil sonucumu sevinçle yazarım inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

honeybaby arkadaşım kutlarım.İnan yazını okurken mucize kelimesi beni o kadar etkiledi ki anlatamam.Umarım o mucize bize de ulaşır.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

tebrik ediyorum canım mutluluğunu tahmin edebliyorum allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

canım arkadaşım....duyduğumda bende acayip şoka girmiştim...çok sevindim..... :teytey: :teytey: benim tüp bebek denememden sonra ilk hamiş haberimi sen yazmıştın buraya benle birlikte sevincime ortak olmuştun....darısı senin başına demiştik....ne dualar etmiştik...benimkinin sonu kötü bitti...ama inşallah senin bebişin sonuna kadar seni bırakmayacak canım.....telefonda doya doya tebrik edemedim...işyerindeyim diye...canım benim...ne kadar güzel bir mucize allah bu sevinci sonuna kadar güzel ve hayırlı bir şekilde devam ettirsin inşallah... :Saruboceq: dualarım seninle canım....rabbim inşallah sağlıcaklada kucağına almayı nasip eder canım...sabırszılıkla ikinci tahlil sonucunu bekliyorum...bence baya bir katlanmış olarak geri döneceksin...sen bu süre zarfında kendini fazla yorma...ve stres yapma.... :nazar: a.s.

Back
X