Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun xolix06 senin dediğini yaptık canım ama (YA MUBDİU)olacakmış başka arkadaşlarda yapacak olursa diye yazdım duaların gücüne bende eşimde inanıyoruzcanım maşallah tebrik ederim..inşallah sağlıklı bir gebelik olur.canım güvenilir bi kaynaktan bi bilgi okudum.bence bunu yap:
gebe bir kadının çocuğunu düşürmesinden korkulduğu zaman ,o kadının kocası şahadet parmağını gebe kadının karnına sürerek bu ismi şerifi(YA MABDİÜ)99 kere okursa hak süphanallahu ve teala çocuk düşmesinden ve diğer gebelik tehlikelerinden o kadını korur.
sağol lansor17 inşallah hepiniz kendi harika mucizenizi yaşarsınızcanım gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı bizim gibi mucizelerini bekleyenlerin başına inşallah
evet serenanes çooook kıymetli :) anneanne babaanne dede teyze dayı hepsi ağladılar haberi duyunca hepimizin kıymetlisi olacak yumurcak rabbim hepinize yaşatsınallah sana ve beişine zarar vermesin, çok sevindim , nice güzel günler görmeni temenni ederim. iyi bak hem kendine hem ona çooooookkkk kıymetli onlar :))))
ayy fatoş81 canım hayırlısıyla bir sabah olsunda koşa koşa tahlil yaptırmaya gideceğim değerim yükseldimi diye sanada allah başka acı vermesin inşallah yeniden hamiş olursunmerhaba tebrikler bende senin gibi hamile oldum lütfen dikkatli ol ben kaybettim kalbi durdu çok iyi bir hekimle başla bebeğinin kalp atışlarını duy ve dikkatle izle gelişimleri
cellist1 sağol canım dualarına da amin diyorum darısı hepinizin başına portakalı bende duymuştum sen de söyleyince tamam oldu dur şu tv seyreden babacıkdan taze sıkılmış portakal suyu isteyeyim hemen kaydirigubbakcemile3çok güzel bir haber. darısı bizim gibi anne olmayı bekleyen herkesin başına. bence hiç stres yapma ve bol bol dinlen. ilk dönemde portakal yemek çok iyi geliyor diye duymuştum ve tabi bi de bol su.
allah sağlıkla doğurmanı nasip eder inşallah...
esila yazdıklların beni sevindirdi canım bende sizlere umut olmak için açtım konuyu durumumuzu anlattım zaten diğer sayfalarda bizim gibi olan tüp bebekle uğraşan insanlara tıpdan değil allahdan umut bekleyin o dileyince oluyor demek istedim elbette doktorlardan vazgeçmemek çare aramak lazım ama dua edin inşallah sizde mucizem oldu dersinizcanım tebrik ederim dilerim sağlıcakla kucağına alırsın..
dediğin gibi rabbimden umudu kesmemek lazım. bize de umut oldunnn
efsane30 şekerim senin rumuz bana yabancı gelmiyo benim aşılama yaptırdığım dönemde sendemi yaptırmıştın?duaların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canımCanım tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin ve minik mucizeni senden ayırmasın.Lütfen olumsuz hiç birşey düşünme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Bol bol dinlen ve relax ol.Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.Sağlıklı ve mutlu günler geçirmen dileğiyle.
gül@end rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin anneliği bütün kalbimle dua ediyorumtebrikler canım benim tavsiyem negatif düşünme rabbim bebeğinizi size bağışlar inş ALLAH ım bir mucize bekleyenlerden biride benim 12 yıl oldu ne olur benide benim gibi olanlarıda duy rabbim canım dualarım seninle sende beni unutma duanda kendine ve bebişine iyi bak