• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık mucize kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ama ben yinede çok daha farklı isim arıyorum normaldede çok kararsızım zaten ama bebişimin ismi söz konusu olunca dahada kararsızlaşıyorum

dsc04446e.jpg

NİDA NAZ NASIL?

benim de bir kızım olacak ve adı çoktan belliydi
destina = kader, güzellik tanrıçası, nar çiçeği, ulaşılmaz olan
ayrıca nisa, lavinya, beren, elvin, belinay, mirza isimleri de güzel

bak ablacm bence çok hoş isimler var örnek yankı , tuana , müge , nehir ırmak , Balım , ecrin..... özellkle balım ve yankı çok güzel bence düşünmelisin

kızlar çok teşekkür ederim elvin ismini bende çok beğeniyorum tam olarak anlamını bilen varmı acabşimdi ELVıN DURU NEHıR VEEEEE NAZZZZ ARASINDA KALDIM YıNE ÜFFFFF NE kadar kararsız bir insanım yaaa

zeynep naz nasıl hemzeynep hep popüler bi isim

elvin = Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak

Elvin Elvan ve Levin isimleri ile aynı anlamı taşır: Renkler, boya
Cennet çicegi anlami kesinlikle uydurulmuştur. (Internetteki isim sözlüklerinde yazan çoğu anlam gibi...)
'Sıcak' anlamını ilk kez sizden duyuyorum...

bence bu bebişe nazlı ismi yakışır baksana kaç yıl sonra geliyo annesiyle babasına Allah bağışlasın bebişinide senide canım

almila gökçe bilge naz olabilir.benim kızım olursa ismi ayris mersa olacak degişik eger begenirsen ama genelde kimse begenmiyor..

kızlar çok teşekkür ederim elvin ismini bende çok beğeniyorum tam olarak anlamını bilen varmı acabşimdi ELVİN DURU NEHİR VEEEEE NAZZZZ ARASINDA KALDIM YİNE ÜFFFFF NE kadar kararsız bir insanım yaaa
bence seçtiğin ismin türkçe kökenli olmasına bak ülkemizde artık türkçe isim kalmadı.
Elvin köken olarak ne mesela araştırdın mı

naz ve duru içlerinde en iyisi.

çok sağolun kızlar ama çok kararsızım canım elvini araştırmadım ama vazgeçtim zaten naz nehir ve duru arasında kaldım nazlı yıda eşim ve babam çok istiyor naz eski isim diye tutturdu çevremde

Canım öncelikle Allah analı,babalı büyütsün.
Benim bu aralar takıldığım birkaç isim var anlamları ile yazayım bari.:)

Beyda:mekke ile medine arasında düz bir yer.
Leylifer:Gecenin Aydınlığı arapça,farsça karışımı bir kız ismi
Ebrar:Cennette yüksek mertebedeki kişi anlamına gelir, kur-an'da geçer.
Hüma:Cennet Kuşu,Fatih Sultan Mehmet Han'ın annesinin adı.
Katre:Osmanlıca'da damla demek.(küçük meleklerde birer damla değil mi?)
Lalin:Yakut Kırmızısı
Ceren:Dişi ceylan yavrusu
Serva:Masal

Son düzenleme:
elis
sünde / günün sonu
şimel / buğday destesi
beril
berfu
zelal / suyun berraklığı
lorin / ağıt
nazenin