Mucize... (m) benimle.. Rabbim'e şükürler olsun..

Canimmmm....... rabbim kucagina alip kokusunu icine cekecegin gunleri saglikla sihhatle hayirlisiyla nasip etsin insallah. en yeni anne

Uğur böceğim... Hep yanımdaydın, destekdin bana.. Amin inşallah..
Şükür ki ne şükür.. Rabbimin mucizesi, hamd olsun..
sagolasın cnm ne demek her zaman yanında olcamm bu surecte ınsallah cok kolay bı hamişlik gecırırsın cnm benım

pink love
Darısı en kısa zamanda senin başına inşallah.. Amin şekercim.. Hiç beklemediğim an'da mucizemiz geldi..
Dua ediyoruz sana da teyzesi=)

ay inanmıyorum çok sevindim ya sonunda Enyam Rabbim karnına bir melek yolladı ne diyeceğimi şaşırdım şu an sevincimden inşallah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder

canim enyam Rabbin sag salim kucagina almayi nasib etsin...insAllah.tekrar tebrikler...benide unutma ismen duani bekliorum.ismimi ozele yaz bakim dedim yazmamissin :)

sagolasın cnm ne demek her zaman yanında olcamm bu surecte ınsallah cok kolay bı hamişlik gecırırsın cnm benım

İnşallah adrem.. Birbirimizin yol arkadaşıyız..
Prensesi ve seni öpüyorum..

sabah sabah ağlattın ya beni, ne kadar da aynı şeyleri yaşıyoruz, şuan kendi hamileliğimi öğrenmiş gibi sevindim, gözün aydın, gözümüz aydın canıımm

Okurken ağladım. İnş. Hepimiz bu mutluluğu yaşariz
Ah ben de bu tür konuları okurken hep ağlardım..
İnanın ve dua edin.. Rabbim ol der ve olur..
En yakın zamanda size de nasip olması dileğiyle. .

çok duygulandım. hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin alahım. isteyen kimsenın kucağını boş bırakmasın. çok mutlu olun inşallah :)

sabah sabah ağlattın ya beni, ne kadar da aynı şeyleri yaşıyoruz, şuan kendi hamileliğimi öğrenmiş gibi sevindim, gözün aydın, gözümüz aydın canıımm

Ağlama sarem, Rabbim nasip edicek.. Buna inan..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Önemli olan ne biliyo musun, sabretmek..
Sağolasın, senin de konunu okuycaz burada,
müjdeni alıcaz canım, umutsuzluğa kapılma..

ay inanmıyorum çok sevindim ya sonunda Enyam Rabbim karnına bir melek yolladı ne diyeceğimi şaşırdım şu an sevincimden inşallah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder

Oy oyy sağolasın mahperim, teyze oluyosun.. =)
Amin inşallah güzelim, içimde çok garip duygular var..
Hep olmayacak sanıyodum, Rabbim nasip etti çok şükür. .

çok duygulandım. hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin alahım. isteyen kimsenın kucağını boş bırakmasın. çok mutlu olun inşallah :)
Amin inşallah çok sağolun, ne güzel dualar bunlar..
Rabbim kabul buyursun..

cnm cok mutlu oldum ıns sagsaglım alacaksın evladını kucagına.. okurken de gozlerım dıoldu aynı asamalardan gecıyoruz mallesef

cnm cok mutlu oldum ıns sagsaglım alacaksın evladını kucagına.. okurken de gozlerım dıoldu aynı asamalardan gecıyoruz mallesef
Umut her zaman var arkadaşım, beklemediğin zamanda oluyor..
Amin inşallah canım, bundan sonraki tek dileğimiz evladımızı sağlıkla kucağımıza almak..
Mevlam, bebek isteyen bekleyen herkese nasip eylesin. .

çok sevindim,çok duygulandım okurken. yaşadıklarımız çok benziyor. polikistikover,hiç bir şeklde büyümyen yumurtalar, her ay geciken adetler, 3 yıllık evlilik, her gün ağlamalar, eşinden utanmalar, ya beni bir gün bırakırsa diye korkmalar.... evliliğimizin 3.yılında aşılama ile aniden gelen sevincimiz... Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın.ben de 14 haftalık hamileyim ama hala inanamıyorum. doğurmadan da inanmayacağım galiba. sevinçlerimiz artarak çoğalsın inşallah. dualarımız bütün isteyenlere,bekleyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…