Mucize... (m) benimle.. Rabbim'e şükürler olsun..

Aaa çok sevindim. seni derdim varda ki konundan hatırlıyorum ve orada yakında bir gün sen de mutlu haberini buradan paylaşacaksin demiştim bilmem hatırlıyor musun? çok sevindim Rabbim sağlıkla ve hayırlısiyla kucağına da almayi nasip etsin inşallah.

kadesa Evet hatırlıyorum.. Bana destek olan herkesten, Allah razı olsun.. Amin inşallah.. Çok sağolun.. Zor günlerdi ama geçti.. Rabbim bebek yolunu bekleyen herkese nasip etsin.. Adı yok bu mutluluğun..

Çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah.

Bebeğine zorlukla kavuşan herkesin duyguları birbirne çok yakın aslında,senin hikayende de kendimi gördüm,bazen ağlayarak bazen büyük bir umutla çıktım doktorun odasından.

Önceden burayı gözyaşlarıyla okuyordum,birgün bende hamileyim diyebilecek miyim acaba diye,ama Rabb'im mucizesini gönderdi,neredeyse 7 senelik özlemim son bulacak inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin,bu imtihan çok ağır bir imtihan,kimseyi evlatla sınamasın,isteyen herkese ve hamile olan bütün herkese de hayırlısıyla kucaklrına almayı nasip etsin.

Canım yaa çok duygulandım allah büyük canım 10 yıl bekleyenler bile var inşallah sağlıkla al kucagına eşinde mükemmel bi insanmıs her işte bi hayır vardır bak ne kadar şanslısın sana destek olmus hiç üzmemiş çok sevindim

Çok teşekkür ederim, 7 senelik hasretin bitmesine ben de sevindim..
Hepimiz aynı acıları yaşıyoruz esasen, sabretmek beklemek en önemli şey
bu süreçte.. Rabbim sağlıkla kucaklarımza almayı nasip etsin..
İmtihan ağır dediğin gibi, inşallah bu imtihanı yaşayan herkes kavuşsun hasretine...

Kızlar merhaba,
Pko hastalarının gebelik sürecinde doğru yedavi teşhis ve ilaçlar cok önemli..
Bende pko luyum. Mart ayında bebek istemim ile yüz yüze kaldım. İlk denemede başarılı olamadık.. Nisan da ara kanamam gelince hemen dr a koştum ve seçilmiş yumurtan dahi yok bu ay hamile kalman bir mucize dedi. Hevesim kırıldı tabii.. 15 gün kadar sonra kontrole gittiğimde yumurtan gelişmiş çatlamak üzere dedi. 2-3 gün sonra sadece bir kez birliktelik sonucu kızıma hamile kalmısım.. Lan tahlili ile müjdeyi doktorum kontrole gittiğim günün akşamı telefonla vermişti ve ben hayatımın şokunu yaşamıstım.. Ümidinizi asla kaybetmeyin.. Allah büyüktür..
Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum..

canım merhaba öncelikle seni tebrik ederim seninle durumumuz benziyor birbirine bende 2012 de evlendim korunmadık ama tamamen çocuk istiyoruz demeye 7 ay önce başladık ve birsürü testlerle geçen 7 ay oldu rahim anormalliğinden troide yumurta tembelliğinden sperm hareketsizliğine kadar bir çok engelle karşılaştık ama senin gibi 19 eylülde hiç beklemezken bebeğimiz bize süpriz yaptı en son arefe günü bhcg ye baktırdım 207 çıktı şuan kese için sabırsızlanıyorum salı günü görmeye gidicez hayırlısıyla inşallah sen de tez zamanda sağlıklı şekilde bebeğini görürsün

Ablacığım,müjdeli haberini öyle güzel anlatmışsın ki çok mutlu oldum sizin adınıza..
Böyle güzel düşünceli güzel kalpli bir eşiniz olduğu için sizin adınıza bir kez daha sevindim ^_^
GÜZEL EVLİLİĞİNİZİN,MUTLU YUVANIZIN MEYVESİNİ HAYIRLISIYLA 9 AY SONRA KUCAĞINIZA ALMANIZ DİLEĞİYLE..

_Verda_ canim arkadaşım konunu yeni gördüm ve gözlerim doldu okurken... Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin anneligi... çok çok mutlu ol sağlıkla bebegini kucağına al. Sen anne olmayi eşinde baba olmayı hak etmiş , bu güzel dayanışmanızdan sonra... sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Çok da güzel günler göreceksiniz inşaallah... doktorunu değişmen ve yumurta takibi ile gebe kalman çok ama çok güzel.

Ne kadar şirin yazmışsın... Rabbim isteyen hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin... Rabbim kucağında da göstersin inşallah.. Doğum hikayeni merakla dört gözle bekliyor olacağım .: )
Hayırlı doğumlar..

CANIMM BENİM DUYGULANDIRDINN BENİİ

CANIMM BENİM DUYGULANDIRDINN BENİİ

Canım arkadaşım darısı sana ve isteyen herkese inşallah..
Biraz zorlu bir 3 ay geçirdim, ama çok şükür mucizem benimle..
Ben kavuştum sizler için hep dua ediyorum...

Canım arkadaşım darısı sana ve isteyen herkese inşallah..
Biraz zorlu bir 3 ay geçirdim, ama çok şükür mucizem benimle..
Ben kavuştum sizler için hep dua ediyorum...

SENİN DULARINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR TOPİĞİMİZİN İLK HAMİLESİ NAZAR BONCUĞUMUZ:)

Amin inşallah. .
Doğum hikayemi de seve seve paylaşacağım arkadaşım,
çok sağol güzel yorumun için..
3. ayımız yakında bitiyor, doğum Mayıs'da inşallah..
Beklemedeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…