Bugun bir arkadasım aradı 7 senedir çocuk istiyorlar ve bu süre zarfında 4 defa dış gebelik geçirdi. Bugun hamile haberini verdi :) Darisi sana olsun insallah. Hic kafaya takmadım bu ay oldu Dedi. Stres yapmamak lazim aslında..canım benim bende görüyorum hayırlı olsun şimdiden inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğinibizde 7 senedir istiyoruz nasib olmadı bende görebilirmiyim bir gün acaba bu 2. çizgiyi
inşallah canım sağolasın ,çok sevindim onun adınada hep duyuyorum takmadığı ay hamile kalanları ama elimde değil malesef her ay stres sinir :)Bugun bir arkadasım aradı 7 senedir çocuk istiyorlar ve bu süre zarfında 4 defa dış gebelik geçirdi. Bugun hamile haberini verdi :) Darisi sana olsun insallah. Hic kafaya takmadım bu ay oldu Dedi. Stres yapmamak lazim aslında..
Ay insalllahhhhh allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsinnnn kimsenin kucağıni bebissin bırakmasın Rabbimbende de aynı şeyler oldu. Stres yapmayın Allah büyük inşallah gönlünüzce olur bir iki gün bekleyin sonra kan testi yaptırın bence inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz burdan
Amin insallah canim. Sen su an hamilemisin? Bende stres yapmamaya calisiyorum bu ay ama sürekli boyle forumlarda dolasırsam ister istemez stres olurum yaaabende de aynı şeyler oldu. Stres yapmayın Allah büyük inşallah gönlünüzce olur bir iki gün bekleyin sonra kan testi yaptırın bence inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz burdan
İnsanın elinde değil ki takmamak bu ay kendime söz vermiştim hesap kitap tutmicam takmicam diye 4 senedir her ay günler öncesinden test yapıp hüsrana ugrayanlardanim inşallah bu ay sevinçten Ağlamış oluruminşallah canım sağolasın ,çok sevindim onun adınada hep duyuyorum takmadığı ay hamile kalanları ama elimde değil malesef her ay stres sinir :)
snde yarın kan ver hemen güzel haberlerini bekliyorum canım ..
evet çok şükür bende ilk bebeğimi düşük yaptım dört ay sonra Rabbim nasip etti şuan ama yine riskli bir süreç geçiriyorum daha cok yeni 5. haftaya yeni girdim inşallah güzel sonuçlar alırızAmin insallah canim. Sen su an hamilemisin? Bende stres yapmamaya calisiyorum bu ay ama sürekli boyle forumlarda dolasırsam ister istemez stres olurum yaaa
İnşallaj canım. Dikkat et kendine yorma kendini. İnsallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım. Hayirli olsun bu arada :)evet çok şükür bende ilk bebeğimi düşük yaptım dört ay sonra Rabbim nasip etti şuan ama yine riskli bir süreç geçiriyorum daha cok yeni 5. haftaya yeni girdim inşallah güzel sonuçlar alırız
inşallah canım benim dua edicem senin için ..bende adetime 1 hafta kala başlıyorum test yapmaya ama her ay hüsranİnsanın elinde değil ki takmamak bu ay kendime söz vermiştim hesap kitap tutmicam takmicam diye 4 senedir her ay günler öncesinden test yapıp hüsrana ugrayanlardanim inşallah bu ay sevinçten Ağlamış olurum
Bende senin icin dua edicem arkadasım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sabret insallah Rabbim bizlere o mutlulugu yaşatacak. Her gun biraz daha yaklaşıyoruz hayallerimize kızlar.İnsanın elinde değil ki takmamak bu ay kendime söz vermiştim hesap kitap tutmicam takmicam diye 4 senedir her ay günler öncesinden test yapıp hüsrana ugrayanlardanim inşallah bu ay sevinçten Ağlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?