Mucize mi gerçekleşiyor lütfen bi bakinnnnn

Umarım vardır canm ya üzülme inşallah vardır sağlıklısıylan rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşllh

Bende adet olacagim gun cok adet sancsi cekmstm cnm haa oldum olacam diye ama olmadim :)

Bende adet olacagim gun cok adet sancsi cekmstm cnm haa oldum olacam diye ama olmadim :)
Ayy gerçekten mi bana bazen bıçak sapları gibi oluyor bütün ay kasiklarim ağrıdı ama 2 gündür sadece Karnım ve midem kasiklarim ağrısa gene bi umut dicem demin midem acayip bulandı gene ayıptır söylemesi devamli bir gebirti hali öf offf

Bebisniz var bnce :) ben de son adetten iki hafta snra hep br agrlik varmis gbi kasklarmda ve ayrıca bicak gbi hissler aynen
Adetime daha varken test yapmstm ayni hayalet czgi belirmişti insallah saglikli hayrli br kul dogurrsunz ne deyim :)

Bebisniz var bnce :) ben de son adetten iki hafta snra hep br agrlik varmis gbi kasklarmda ve ayrıca bicak gbi hissler aynen
Adetime daha varken test yapmstm ayni hayalet czgi belirmişti insallah saglikli hayrli br kul dogurrsunz ne deyim :)
Ağzın bal yesin allah isteyen herkese nasip etsin yarın belli olacak bakalım adet şancim olmasa havalara ucucam hamileyim diye ama bu sancı beni ikileme sokuyor

Dua et cnm olur ins adet olsanda hc uzulme Rabbim verr imkansz deme sakin hadi guzel haberlerini bekliyorum :)

Canim o adet sancisi hep oluyor. Bende de olmuştu ondan hamile olmadigimi dusunmustum zaten ve adet olmusum gbi ama birturlu olmuyordum...
Bir ara 10 gun gecikti adetim ama oyle boyle bir agri yoktu yerlere atiyordum kendimi kist varmiş. Yani adet sancisi normal benm adetim 3 hafta gecikmişti ve daha yeni biraz gecmişti agrilar

L LaPerlaa ne oldu cnm hastalandn mi ??
bu arada ayakabbimin marka adi isimin
Coktandr da giymiodum hatrlattgin iyi oldu

Hayırlı olsun benimde ikinci çizgi böyle silikti 20 haftalık gebeyim şu an

Bende adet olcam sanmıştım ümidim yoktu sancım vardı ama hamileyim.işallah sende hamilesindir

Çok kafaya takma ben hakikaten kafamdan atmıştım umursamıyordum öyle oldu hiç beklemediğim bir anda.adet belirtileri vardı oldum olcam bekliyordum

İnsallah tez zamanda hayrlisyla kalır
Tabii isteyen herkes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…