• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize Yaşayanlar (olumsuzluklara rağmen hamile kalanlar)

Bertha82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
105
34
13
42
Tüm olumsuz gelişmelere rağmen hamile kalanlar tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi?

Hiç yazmak isteyen yok mu?

Mesela AMH değeri 0,01 olan rezervi azalmış ama hamile kalmış kadınlar olabilir. Belki moral olur ne dersiniz???

burada kaldıkça mucizelere sen de şahit olacaksın. sadece şimdi ki halini çok iyi anlıyorum. bak canım ilk yapcağın iş işinde iyi hastasına iyi davranan doktoru bulmak. amh mış fsh mış kafana takma önemli olan folikül sayın ultrasondaki kalitesi döllenmesi doktoru ilgilendiren kısmı. iyi bir merkezle devam etmelisiniz. bırak tüp bebeği kendinden bile hamile kalanları görebilirsin.
bol bol dua et, Allahım yar ve yardımcın olsun...

Slm kızlar benimki henüz tam olarak mutlu sonla bitmedi şuanda dış gebelikten şüpheleniyorlar amaaaa inanın yaşadığım şey benim için büyük bir mucize .şöle ki ;

2yıl içinde 5 defa tüp bebek yaptık sorun sadece eşimde sperm sayısı azlığı ve morfoloji ...5 tedavinin hiçbirinde bırakın gebe kalmayı dondurulmuş embriyom bile olmadı
1ay önce troid nodülümün büyüdüğünü öğrendim kesin ameliyat dediler büsürü testler yaptırdım tomografi ye girdim ameliyat için gün alıcaktım sonra adetim bitürlü gelmedi ilaçlardan dedim stresten dedim hiç kondurmuyodum kendime sonra evde test vardı yaptım o güne kadar yüzlerce bu testten yapmıştım ve ilk defa silik çizgi gördüm koştum hemen kan verdim hamilesin dediler nasıl şoka girdiğimi anlatamam inanamadım olmamaz falan diyorum hep çok çok mutluydum ama kısa sürdü mutluğum
Maalesef şuan değerlerim normal değil dış gebelik yada başka bişi henüz kesin bi teşhis konulmadı bekliyorum

Yani şuanda sonuç ne olursa olsun bu olay benim için mucize 2milyon sperm yüzde 2 morfoloji ile hamile kalmak tıppa göre imkansızdı .....
Rabbim umudumu kestiğim anlarda bana bunu yaşattı ya binlerce kere şükür ediyorum ve inanıyorumki bunun arkası gelicek bigün mutlaka sağlıklı bir hamile olucam allahın izniyle

Rabbimden Umudunuz u kesmeyin O OL DER VE OLUR bukadar.....sevgiler

İnşallah dış gebelik değildir. İnşallah yoluna girer herşey. Gerçekten bir mucize...arkasının geleceğine ben de inanıyorum. Olumsuz düşünen doktorlara iyi bir ders olur :)

burada kaldıkça mucizelere sen de şahit olacaksın. sadece şimdi ki halini çok iyi anlıyorum. bak canım ilk yapcağın iş işinde iyi hastasına iyi davranan doktoru bulmak. amh mış fsh mış kafana takma önemli olan folikül sayın ultrasondaki kalitesi döllenmesi doktoru ilgilendiren kısmı. iyi bir merkezle devam etmelisiniz. bırak tüp bebeği kendinden bile hamile kalanları görebilirsin.
bol bol dua et, Allahım yar ve yardımcın olsun...
Desteğin çok teşekkür ederim. Herkesin burada benzer Konularda ama farklı sıkıntıları var. Bu konuyu açtım ki yalnız olmadığımızı hissedelim. Mucizelere inanalim. İnşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olur.

Hiç yazmak isteyen yok mu?

Mesela AMH değeri 0,01 olan rezervi azalmış ama hamile kalmış kadınlar olabilir. Belki moral olur ne dersiniz???
valla oluyor benim geçmiş yazıları oku artık yazmaktan bıktım neler yaşadım neler ama allah verdi inşallah kucağıma da alırım

Back
X