Mucize Zayıflama İksiri

Bu topigi acan arkadaslar sanirim artik ortada yoklar.Ilk yazilis tarihine bakilirsa oldukca eski bir koinu..Bende hemn yarin denemek istiyorum..Ust uste 2 dogumdan sonbra butun kilolar kladi.Cok ugrastim ama veremedim ...Bunun uzerine hir yaptim spor salonuna gitmaya basladim.Cocuklarim kucuk oldugu icin esim ise gitemeden donmek sartiyla sabah 6 da gidiyordum..Ama daha spora baslayali 1hafta olmusken dusup ayagimi kirdim ve ayagima 20cm kadar bir metal ve 4 vida takildi...

Bu yuzden 2,5 aydir yatiyorum ..Ama bunun bana faydasi uzuntuden 10 kilo verdim..Simdi kilo verisim durdu...
Bu iksiri kullanan arkaslar sporla tavsiye etmisler ama bna kimse spor demesin.Sporsuz ise yaramiyormu acaba?Birde isitipta sicak mi icmek lazim acaba daha fazla faydasi olur mu?

okuyup heveslenip hazırladım mutfakta kaynıyo içine biraz ıhlamur, zencefil,kuşburnuda attım. ama tane karabiber yoktu evde azıcık toz attım acı olmasın diye.. bakalım 3 günde bişey değişecekmi sporada başladım ödemimi atsam kafi bana

dünden beri içiyorum tadınıda çok sevdim sıcak içince çok güzel oluyo ama daha çok iştahımı açtı sanki bu benim ya. bendemi bi tuhaflık var anlamadım:1no2:

Arkadaslar bu iksire devam eden kimse yok mu?Bende baslamayi dusunuyorum yarin,Herkes memnun gorunuyor okuduklarima gore ama bakiyorum artik devam eden kalmamis.Niye acaba?Bir yardim eden cikarsa cok seviniirm

ben 3 gün içtim bıraktım. tadı çok güzeldi bayıldım ama iştahımı açtı sanki ödemimdede bi değişiklik olmadı. belkide daha uzun süre kullanımda işe yarıyordur bilmiyorum.

bence sen yap dene arkadaşım herkesin bünyesi bir değil. a.s.

Sagol canim .Insallah bende ise yarar ...Bana destek olack kimse yok mu?Su ise beraberce girisecegimiz

Mercan bende bugün başlıyorum yaptım birazdan içmeye başlayacağım..Kilom 67.3.Sırf bubu içmekle kalmayacağım ama yediklerime de dikkat ederek bakalım ne kadar vereceğim..Gelişmeleri bildiririm a.s

kızlarrr yaa bende başlamak istiyorum evdede hepsi vr tab-ne karabibere kadar ama karanfilim yokkk :(((

gerçekten işe yarıyosa ben de denıyım yaaa dogum kiloları oldugu gıbı duruo. ustune ustluk aldım basımı gıdıyorum yaaaaaaaaa senağlama:delphin:

Kıslar merhaba

bende dün bu karışıma başladım.günde 1 litresini içiyoruz değil mi? hazırladığımızı 3 günde bitireceğiz değil mi?

Canım ben zamanında lahana çorbasını denemiştim çokda faydasını görmüştüm..Kesin sonuç alacağına eminim..Sakın pes etme..Bu karışımı da iç faydalı..Ki benim kaçamaklarım oldu.Birgün pizza,bir gün lahmacunlafrı götürdüm ama bu suyuda içtim sırnaşık şey

Bu arada bu karışım bana 2 gün gidiyor arkadaşlar..2 günde bitirmeye çalışıyorum..Sonra tekrar hazırlıyorum..

Canım ben zamanında lahana çorbasını denemiştim çokda faydasını görmüştüm..Kesin sonuç alacağına eminim..Sakın pes etme..Bu karışımı da iç faydalı..Ki benim kaçamaklarım oldu.Birgün pizza,bir gün lahmacunlafrı götürdüm ama bu suyuda içtim sırnaşık şey

Bu arada bu karışım bana 2 gün gidiyor arkadaşlar..2 günde bitirmeye çalışıyorum..Sonra tekrar hazırlıyorum..

Canim sagol.dun bende kacamak yapmak zorunda kladim.bASTAN BASLADIM HERSEYE :çok üzgünüm:
Senin nasil gidiyor?Haftaya 4 gun yokum tatilde olacagim..tatil donusu bu iis daha da siki tutmak istiyorum

kızlar başlığı gördüm ve yazdıklarınızın tümünü okudum...bu karışımı ender saraçta yıllar önce söylemişti..bu karışım:yağ yakmaz..bu karışım;spor+diyet le desteklendiği zaman metabolizmayı hızlandırır..3lt olan bu ölçüyü bir günde içmeyin.kalanı süzün ve dolapta saklayın.dışarda kalmış içecekler besin zehirlenmesi yapar..dolaptan çıkartıp ılık suyla karıştırıp için..karabiber ve tarçının toz olmamasının tek sebebi tat bozukluğu değil..bunlar toz olursa boğazda alerjik etki yapar..ve kaynamış karışımın dibine çöker...zencefil katan arkadaşlar doğru yapıyorlar..zencefilde metabolizmayı çok iyi hızlandıran bir bitkidir..toz halide vardır zencefilin ama siz gene o yamuk yumuk olan öğütülmemiş halinden katın..ne kadar koymalı demişler:elinizle koparabilirsiniz zencefili.yarım ceviz içi kadar yeterli.ama zencefil diğerlerinden daha sert bir bitki olduğu için önce onu atın suyunuza..öğütülmüş zencefilide yemeğinize salatanıza ekleyin...bir arkadaşımız papatyanın iştah açtığını söylemiş..bu yanlış bir bilgi..papatya bir çok diet içeçeklerinin içinde olan (bkz taliş içeceği)sakinlik,dinginlik veren(özellikle regl öncesinde ve döneminde tavsiye ediyorum),gaz söktüren selülite iyi gelen bir bitkidir...hekeze incecik sağlıklı günler kızlar...hihoyyyt

kızlar başlığı gördüm ve yazdıklarınızın tümünü okudum...bu karışımı ender saraçta yıllar önce söylemişti..bu karışım:yağ yakmaz..bu karışım;spor+diyet le desteklendiği zaman metabolizmayı hızlandırır..3lt olan bu ölçüyü bir günde içmeyin.kalanı süzün ve dolapta saklayın.dışarda kalmış içecekler besin zehirlenmesi yapar..dolaptan çıkartıp ılık suyla karıştırıp için..karabiber ve tarçının toz olmamasının tek sebebi tat bozukluğu değil..bunlar toz olursa boğazda alerjik etki yapar..ve kaynamış karışımın dibine çöker...zencefil katan arkadaşlar doğru yapıyorlar..zencefilde metabolizmayı çok iyi hızlandıran bir bitkidir..toz halide vardır zencefilin ama siz gene o yamuk yumuk olan öğütülmemiş halinden katın..ne kadar koymalı demişler:elinizle koparabilirsiniz zencefili.yarım ceviz içi kadar yeterli.ama zencefil diğerlerinden daha sert bir bitki olduğu için önce onu atın suyunuza..öğütülmüş zencefilide yemeğinize salatanıza ekleyin...bir arkadaşımız papatyanın iştah açtığını söylemiş..bu yanlış bir bilgi..papatya bir çok diet içeçeklerinin içinde olan (bkz taliş içeceği)sakinlik,dinginlik veren(özellikle regl öncesinde ve döneminde tavsiye ediyorum),gaz söktüren selülite iyi gelen bir bitkidir...hekeze incecik sağlıklı günler kızlar...hihoyyyt

Seni yerde ararken burda buldum arkadasim.Verdigin bilgiler icin cok sagol..Her kafadan bi ses cikiyordu.Bu bilgiler cok isimize yarayacak :1hug:

Back
X