Mucize Zayıflama İksiri

kızlar ben bu çayı yaptım dün ama içemedim karabiber çok fena boğazımı yaktı,sizin yakmıyormu merak ettim toz karabiber değilmi koyduğunuz yoksa bu çayı içenler tane karabibermi koyuyorsunuz merak ettim.tekrar yapıcam ama karabibersiz düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

cnm tane karabiber koydunmu hiçbirşey olmuyor zaten marketlerde satılıyor ben ordan aldım

arkadaşlar merhaba bende bu içecekle 4 kilo verdim 15 gün gibi kısa bi sürede
ben sabah aç öğlen ve akşam tok içtim hemde yiyeceklerime dikkat ettim nerdeyse 2 beden küçüldüm ve herkese tavsiye ediyorum..

ne kadar güzel herkez iyi sonuc aliyor. Bende bugün ictim, tadini cok begendim. Tane karabiber icinde olunca gercekden tadi hic belli olmuyor. Ben bunu kesin devam ediyorum.
Insallah bende böyle güzel sonuclar alabilirim şakkıdı

slmm kizlar.. ya benim 2 sorum olacak...belkide soran olmustur ama bu 42 sayfayi okumak mümkün olmadi kusura bakmayin :) 1ci sorum elma cesiti önemli mi? ve 2ci sorumda günlükmü hazirlamamiz gerekiyo bu icecegi?
Aslinda fazla kilom yok ama bu yaz kaynim nisanlaniyor yani kisaca bana rekabet gelin geliyor:) kaynanam simdi bu gelinim surasi söle burasi böle diyemesin diye forma girmem lazim izine kadar ;)

gunde 4 bardaktan fazla ıcmedım yanı 2 lt su ıle yapınca 2 gun ıcmıstım.kesınlıkle toksın atıyo ve ınceltıyo arkadaslar elma turude onemlı deıl canım

slmm kizlar.. ya benim 2 sorum olacak...belkide soran olmustur ama bu 42 sayfayi okumak mümkün olmadi kusura bakmayin :) 1ci sorum elma cesiti önemli mi? ve 2ci sorumda günlükmü hazirlamamiz gerekiyo bu icecegi?
Aslinda fazla kilom yok ama bu yaz kaynim nisanlaniyor yani kisaca bana rekabet gelin geliyor:) kaynanam simdi bu gelinim surasi söle burasi böle diyemesin diye forma girmem lazim izine kadar ;)

merhaba venesu:1hug:bende cevaplayım sorunu elma çaşiti önemli değil..bu içeceği 3 lt su ile yapıyosun 2 gün gidiyor hatta üç günde olabilir bana 2 gün anca yetiyodu çünkü ben su gibi içiyodum ve hakikaten 2 haftada 3.5 kilo verdim ve herşeyi yedim yemin ederim:içelim:
bu arada elti olayına girmişsin çok güldüm :roflol:ama haklısın çatlasın kaynanan sen yaparsın inanıyorum:dance:hadi kolay gelsina.s.

Ruh halimi belirtigim gibi müthis kaygiliyim arkadaslar, artik top olmaktan ciktim silindir haline döndüm, simdi bu iksiri kaynatiyorum ve insallah biraz yardim eder de bende heveslenip tam sIkI yönteme alirim kendimi , bende hic direnc kalmadigi gibi müthis depresyona girdim ve cembere alinmis gibi yeme dedigim halde oburlastim. Insallah yardim eder kizlar bana destek olun.....

ihşallah en kısa zamanda verirsin cnm ben aynı 86 kiloydum bu iksir sayesinde 1 haftada 81 düştüm sana tavsiyem saat 18 den sonra yemek yeme ve yediklerine biraz dikkat et sana başarılar sonucu paylaşırsın bizimle hadi kolay gelsina.s.

ihşallah en kısa zamanda verirsin cnm ben aynı 86 kiloydum bu iksir sayesinde 1 haftada 81 düştüm sana tavsiyem saat 18 den sonra yemek yeme ve yediklerine biraz dikkat et sana başarılar sonucu paylaşırsın bizimle hadi kolay gelsina.s.

ilayda bir haftada 5 kiloyu nasıl verdin canm anlatırmısın kaç bardak içtin spor yaptınmı ve nasıl içtin:1shok:

ilayda bir haftada 5 kiloyu nasıl verdin canm anlatırmısın kaç bardak içtin spor yaptınmı ve nasıl içtin:1shok:

3 bardak içtim her öğün 1 dilim ekmek yedim ve dediğim gibi 18 den sonra hiçbir şey yemedim ben böyle yaptım sonucunu gördüm ihşallah sizde sonucunu görürsünüz

Bu karışımı ben de 10 gündür içiyorum ama diyet yapmıyorum :icecream: (2 aylık bebişim var da :nazar:...) buna rağmen yaklaşık yarım kilo verdim.Kayınvalidem :oklava: de beşibiryerde çayı içiyor ve diyet yapıyor ama daha kilo veremedi.Sizce sırrımı söylesem mi ?jeyyar

Ben de başlayayım en iyisi bu iksire kızlar. 2 ayda 5 kilo verdim. Şimdi ne olduysa birkaç gündür motivasyon bozukluğu yaşıyorum ve tekrar motive olmam lazım. Bu tarifin de metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum. Pek çok kişide işe yaramış. En iyisi ben de deneyeyim. Benim metabolizmam yavaş

ilaydam arkadaşım merak ettim bu çayı sen 3 öğünde içiyorsun peki her yemekten sonramı öncemi içiyorsun?birde sıcakmı soğukmu içiyorsun?cvp verirsen memnun olurum arkadaşım

HEYOO ! HEYOO ! 59 KİLO OLMUŞUM :sm_cool: BİRKAÇ KİLO DAHA VEREYİM KAYINVALDEME DE SÖYLİYCEM tatlicadiarzu
BU ARADA KIZLAR BEN ALINTI YAPAMIYORUM YAAAA !

HEYOO ! HEYOO ! 59 KİLO OLMUŞUM :sm_cool: BİRKAÇ KİLO DAHA VEREYİM KAYINVALDEME DE SÖYLİYCEM tatlicadiarzu
BU ARADA KIZLAR BEN ALINTI YAPAMIYORUM YAAAA !

sadece bununlamı verdın.vallahı bravo sana,bı ben beceremedım ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Üzülme geçen hafta bu formları okurken ben de böyle diyordum.Vucudun kilo verirken bazı kırılma noktaları var orayı aşarsan bir dahaki durağa kadar kilo veriyorsun.Bu duraklarda da bu tür çaylar işe yarıyor.Ben bir de yeşil çay içiyorum, yeşil çay bence olayı hızlandırdı :) Darısı senin başına .

peki çömez arkadaşım bu çayı sıcak soğuk nasıl içiyorsun ve yemeklerden ne kadar önce veya sonra içiyorsun söylersen sevinirim canım.şimdiden tşk ederim.a.s.

ASLINDA BU SIVI METABOLİK DENGE SIVISI ARKADAŞLAR BEN METOBOLİZMAM YAVAŞ OLDUĞU İÇİN İÇİYORUM VE İŞE YARIYOR YEMEKLERDEN SONRA BİR BARDAK GÜNDE 2 DEFA , DİYET YAPMIYORUM YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM VEREMEDİĞİM KİLOLARI YAVAŞ YAVAŞ VERMEYE BAŞLADIM 2 KİLO VERDİM VE ŞUNU FARETTİM Bİ KAÇ GÜNDÜR İÇMİYORUM VE GÖBEK ŞİŞTİ KARNIN ŞİŞLİĞİNİDE İNDİRİYOR YANİ TAVSİYE EDERİM

QUOTE=sahraaa;2603000]ASLINDA BU SIVI METABOLİK DENGE SIVISI ARKADAŞLAR BEN METOBOLİZMAM YAVAŞ OLDUĞU İÇİN İÇİYORUM VE İŞE YARIYOR YEMEKLERDEN SONRA BİR BARDAK GÜNDE 2 DEFA , DİYET YAPMIYORUM YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM VEREMEDİĞİM KİLOLARI YAVAŞ YAVAŞ VERMEYE BAŞLADIM 2 KİLO VERDİM VE ŞUNU FARETTİM Bİ KAÇ GÜNDÜR İÇMİYORUM VE GÖBEK ŞİŞTİ KARNIN ŞİŞLİĞİNİDE İNDİRİYOR YANİ TAVSİYE EDERİM[/QUOTE]

senin adına sevindim canım bu çayı yemeklerden ne kadar sonra içiyorsunuz? a.s.

ya kızlar kafam karıştı kobay olduk alimallah ne yapıcaz hangisini kullanıcağız sabahdan beri solgarın krom kapsülünü okudum üyelerden birtanesi bununla epeyce kilo vermiş şimdide bu elma çayı ya bunlar hikayemi gerçekmi anlamadım bana ve hepimiz için gerekli olan metobolizma hızı benim metobolizmam az çalışıyor hipotiroidim var daha önce teretohumu ve balla epeyce kilo verdim şimdi ne kullanıcam bilemiyorum bana mantıklı bir cevap veren olurmu acaba bekliyorum sonuç görenler cevap verirse sevinirim sizi seviyorumk.k.a.s.:nazar:

ya kızlar kafam karıştı kobay olduk alimallah ne yapıcaz hangisini kullanıcağız sabahdan beri solgarın krom kapsülünü okudum üyelerden birtanesi bununla epeyce kilo vermiş şimdide bu elma çayı ya bunlar hikayemi gerçekmi anlamadım bana ve hepimiz için gerekli olan metobolizma hızı benim metobolizmam az çalışıyor hipotiroidim var daha önce teretohumu ve balla epeyce kilo verdim şimdi ne kullanıcam bilemiyorum bana mantıklı bir cevap veren olurmu acaba bekliyorum sonuç görenler cevap verirse sevinirim sizi seviyorumk.k.a.s.:nazar:

valla bravo sanada ben 2,5 ay tere tohumuyla bal yedım benım metabolızma banmamısın demedı
kafamçokkarıştı

Back
X