Mucize Zayıflama İksiri

valla bende hiç bir faydasını görmedim gerçi tadı kötü diye 1 haftalık bir kür uyguladım.. olmuyo yok yok ne yapsam da bana kar etmiyo fermuar diktiricem ağzıma bir daha da açmayacağım 15 kilo verene kadar :1no2:

ayyyyyyyaman Allahımmmm boynum koptuu ya 24 sayfayıda okudumm ya
ama bi arkadaşımız mide sorunu olan yapmasın demiş ama şimdi bu kadar okumuşken ben kendime engel olamamkiiii yaaa bende ilerlemiş derecede gastrit var amaaan hastanelikte olsam denicem çok merak ettimm

arkadaslar karanfıle tane olucak yazmıs ama karabıber tane oluck dıye okudum arkadaslar karabıberın tanesı varmı?

var canım arktarlarda karabirerinde karanfilinde tanesi var. tarçında küçük odun gibi olacak o da var aktarlarda.

Arkadaslar konu nerden nereye gittmis ya. Ben simdi 2 kere kaynatim ve ictim, bende ise yariyor. Evde olmadigim günler icemiyorum ama genede bana cok iyi geldi. Ben devam ediyorum mutlaka. Tadida cok hosuma gidiyor.

kızlar ben dün başladım. iki gündür içiyorum karın şişliğine ve bağırsak problemine gerçekten iyi geliyor. elmalı sirkeden çok çok iyi tadı. yemeklerden sonra sıcak içilecekmiş. herkes olumlu olumsuz sonuçları buraya yazsın.

ilk sayfa da tarif var canım hazırlanışıyla beraber. ama elma limon tarçın karanfil karabiber ben ek olarak zencefil de koydum zencefilin yağ yakma özelliği var die

canım bunların zayıflamaya yada şöle söyleyim metebolizma hızlandırmaya etkisi muhakkak vardır,biz bunları inkar etmiyoruz ki,kimine 5i biryerde,kimne elme çayı vs. neyse herkese yarayacak diye birşey yok,bazıları bu mantığı ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.en büyük gerçekte herkesin bildiği gibi boğazı tutmak onu tutmadan ne yaparsan kar etmiyor.birde ben pek inanmıyorum ben birşey yapmadan zayıfladım diyenlere,mümkünmü sizce hiç birşey yapmadan zayıflamak(allah korusun hastalık dışında),neyse çenem düştü sustum yerimseniben sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hehe kıslar ben bunu denedim gerçekten verdiriyo ama tadından dolayı devam etmek biraz zor sırnaşık şeysırnaşık şey

ilk sayfa da tarif var canım hazırlanışıyla beraber. ama elma limon tarçın karanfil karabiber ben ek olarak zencefil de koydum zencefilin yağ yakma özelliği var die

zencefil bende koydum ve zencefil yağ yakmaya etkili olduğu kadar iştahta açıyor haberin olsun.(şuda bir gerçekmiş bende yeni öğrendim iştahı açık olan kişi yediklerine dikkat ederse kolay ve hızlı kilo verirmiş,sevgiler...

iştah açması değil de sanki böle içim kıyılıyo gibi oluyo ben de o zamanlar bi yudum daha içiyorum masamın başucunda bi şişe de duruyo aklıma geldikçe gün içinde hep içiyorum.. tutcam boğazımı napim.. homini homini nereye kadar..

canım bunların zayıflamaya yada şöle söyleyim metebolizma hızlandırmaya etkisi muhakkak vardır,biz bunları inkar etmiyoruz ki,kimine 5i biryerde,kimne elme çayı vs. neyse herkese yarayacak diye birşey yok,bazıları bu mantığı ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.en büyük gerçekte herkesin bildiği gibi boğazı tutmak onu tutmadan ne yaparsan kar etmiyor.birde ben pek inanmıyorum ben birşey yapmadan zayıfladım diyenlere,mümkünmü sizce hiç birşey yapmadan zayıflamak(allah korusun hastalık dışında),neyse çenem düştü sustum yerimseniben sevgiler...

güzelimmm bişey yapmadan zayıflanmaz tabii ki spor ve rejim yapılır bol su içilir bazıları yağ yakıcı aminoasit kullanır ben inkar etmedimki:)) tekrar edyorum bu çay bana da yaradı tartıda ama bi kaçgün snr yağ ölçümüne gittim yağ kaybı olmamış:( dr a sordum o da olmaz tabii ki dedi. baharatların az da olsa metabolizmaya hız kazandrdığını varsayıyolar fakat bu baharat alımını yemekle alın dediler.
ben bu ölçülere göre yaptım çayı çok ta beğendm 1 tencere oldu yani en az 3 tane içmek lazım günde demi yemekten snr işte bu noktada çok içmek bağırsak tembelliği yapıyo dedim.ancak söle zayıflatr şişer başka şey yiyemezsin ööle.insanı rejim psikolojisine hazırlıyo bir de.ayda bi kez ben de yaparım mesela ev ot doldu:)) sadece uzun kullanılmaz okudunmu eskileri bilmiom ama o yüzden dedim ya "arada yapın ailecek için birer bardak diye" hatta ben içine papatya rezene de koydum:) söylediklerim tamamen yanlış anlaşıldı.dr önerisi bi bardak diyorum ve yavaş yavaş tuvalaete zorla çıkmaya başladığımı da ekliyorum:)
bide arkadslar (ilgilenler tabi) içtiğiniz bitki çayını ara ara değiştrn mesela bi gün yeşil çay bigün böğürtlen bi gün kuşburnu;)

güzelimmm bişey yapmadan zayıflanmaz tabii ki spor ve rejim yapılır bol su içilir bazıları yağ yakıcı aminoasit kullanır ben inkar etmedimki:)) tekrar edyorum bu çay bana da yaradı tartıda ama bi kaçgün snr yağ ölçümüne gittim yağ kaybı olmamış:( dr a sordum o da olmaz tabii ki dedi. baharatların az da olsa metabolizmaya hız kazandrdığını varsayıyolar fakat bu baharat alımını yemekle alın dediler.
ben bu ölçülere göre yaptım çayı çok ta beğendm 1 tencere oldu yani en az 3 tane içmek lazım günde demi yemekten snr işte bu noktada çok içmek bağırsak tembelliği yapıyo dedim.ancak söle zayıflatr şişer başka şey yiyemezsin ööle.insanı rejim psikolojisine hazırlıyo bir de.ayda bi kez ben de yaparım mesela ev ot doldu:)) sadece uzun kullanılmaz okudunmu eskileri bilmiom ama o yüzden dedim ya "arada yapın ailecek için birer bardak diye" hatta ben içine papatya rezene de koydum:) söylediklerim tamamen yanlış anlaşıldı.dr önerisi bi bardak diyorum ve yavaş yavaş tuvalaete zorla çıkmaya başladığımı da ekliyorum:)
bide arkadslar (ilgilenler tabi) içtiğiniz bitki çayını ara ara değiştrn mesela bi gün yeşil çay bigün böğürtlen bi gün kuşburnu;)

canımcım seni anlıyorum bu yüzden senle paylaşıyorum düşüncelerimi,bende kullanıyorum bitki çayı kendim kattım karıştırdım işe yaradığına da eminim kolay değil 2,5 ayda 17 kilo verdim,nerdeyse 3-4 yaşında bi çocuk attım üzerimden sırnaşık şey,sıkı diyet,spor ve bitki çaylarıyla...

kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti. bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim. Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs.

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak :içelim:

evet canım bende 2 gün oldu bu karışıma başlayalı benimde arkadaşım yeme alışkanlığını bozmadan 1 haftada 3 kilo verdi. inşallah sonuç bendede aynı olur:)))

Herkese merhaba arkadaşlar Biz bayanların en büyük sorunu malesef kilo ve bu kilolarımızdan kurtulmak için bir sürü yol deniyoruz.Benim fikrim şu arkadaşlar her zayıflama iksiri bence hepimizde farklı sonuçlar verebilir kimimiz kilo verebiliriz kimimizde ise malesef etki etmez.Bunun nedeni ise hepimizin vücut metabolizması farklı çalışır ve hepimizin yaş farkındanda kaynaklanır.Örneğin 20-25 yaşındaki arkadaşlar 30-35 yaş olan arkadaşlardan daha kolay kilo verebilir.Benim size önerim mümkün olabildiğince yediklerinize dikkat ederek her gün düzenli olarak 30-60 dakika belirli tempoda yürüyüz yapmak ve bol su içmek en önemliside öğünlerinizde ekmek tüketimini ve tatlı tüketimini azaltmak.İşte size zayıflama iksiriiii :dance: bu söylediklerimi uygulayabilirseniz bence kilo vermeye başlıycaksınız.Ama malesef hepimiz daha kolay kilo vermek için iksirler arıyoruz halbuki bu söylediklerimi yapabilsek iksire ihtiyacımız kalmıycak.Bu denediğiniz karışımlar vücudunuza zarar da verebilir bunuda unutmayın lütfen. sağlığınızdan olabilirsiniz.Bence yan etkisiz size zarar vermiycek tek iksir sizin elinizde yediklerinze dikkat edip,bol su içip,öğünlerinizde ekmeği azaltmak hatta ekmeksiz yemek yemeye alışmak,her gün düzenli yürüyüş yapmak....
a.s.

bende bu iksire yarin basliycam kizlar iki hafta sonra turkiyeye geliyorum bakalim iki hafta boyu icmeye gayret göstercem yani gunde uc kere.ve ben gercekten yoghurtun faydasini gördumher sabaha yoghurt yiyorum yani corn flakes ile birlikte. Ekmek yemeyince gercekten karin bence duzlesiyor siskinlik olmuyor en azindan bu bende böyle. bu aksam alcam malzemeleri yarin basliyorum . bakalim insallah faydasini görurum ve yazicam sizlere. Hadi bize kolay gelsin ;)

Back
X