Mucize Zayıflama İksiri

bu elmalı tarçınlı çayı bana diyetisyenim önermişti
ama ödem ve şişlik giderici olarak
akşamları yatmadan evvel içiyordum artık havalar ısındı o yüzden yapmıyorum artık
idrar sökücü gibi bi çay
şubat ayından beri 10 kg verdim 3 kg kaldı spor ve diyet yapmama rağmen haftalarca takıldı kaldı nasıl tekrar kilo vermeye başlıcak bilmiyorum :(

sadece elmalı tarçınlı çaymı önerdi doktorunuz yoksa burda yazılı olan karışımımı aydınlatırsan çok sevinirimŞeniz

canım bu içecegey 3 litre suyla yazmışsın o hazırladıyn içecegey bır gun de mı tuketecez yoksa sadece gunde ıkı bardak şimdiden teşekkurler offffff daha bakalım ne deneyeceyım bılmıyom canlr

bu çayı bende içiyorum ama içine zencefil biberiye ıhlamur da katıyorum birer tatlı kaşıgı tadıda harika ve gerçekten işe yarıyo

ben dün yaptım bir bardak içtim tadını sevmesemde mide problemim olmadığı halde yaklaşık bi saat sonra acayip bi yanma başladı midemde. bugün tekrar karabiberm katmadan kaynattım içtim karabiber olmadan mükemmel. ama dahil olunca tadını da beğenmedim sonuç da hoş olmadı. bir hafta sonraki sonucu da eklerim bye

canım bu içecegey 3 litre suyla yazmışsın o hazırladıyn içecegey bır gun de mı tuketecez yoksa sadece gunde ıkı bardak şimdiden teşekkurler offffff daha bakalım ne deneyeceyım bılmıyom canlr

evet arkadaşlar nasıl içicez bunu aç tok günde kaç bardak.yazarsanız sevinirim. artık bizde kurtulalım bu kilolardan.:sm_confused:

Merhaba kızlar. Ben bütün yorumları okumadan edemiyorum. Sonunda bitti 50 sayfacık. :teytey: Burda da elma sirkesi + bal + su karışımında olduğu gibi bi çok yorum var. Karışımdan çok memnun olan var, etkisini göremedim diyen var, fazla tüketmeyin diyen var ama denemekte fayda görüyorum ben de tabi fazla aşırıya kaçmadan. Ne de olsa herşeyin fazlası zarar. Ama bi arkadaşımızın da dediği gibi vücut zamanla yapılan herşeye alışıyo ve bi süre sonra ilk zaman ki tepkilerini vermemeye başlıyo. Tabi hemen de mucizeler beklememek lazım bu kaışımdan. Şöyle bi 10 - 15 gün aralıksız kullanmak lazım. Günde 2 kez de kafidir bence. Diyetle beraber bu sürede etkisini göstereceğini sanıyorum. Ben de elma sirkesi + bal + su karışımıyla beraber bu iksire de derhal başlıyorum. Bu arada burada yeşil çaydan da bahsedilmiş. Gerçi yeşil çay başlıklı yazıları da okuyacağım ama size de sormadan edemedim. Acaba yeşil çay tek başına mı tüketiliyor yoksa onda da bi karışım mı var ? Hepimize haklı mücadelemizde başarılar diliyorum arkadaşlar a.s.

Kızlar bende dün pişirdim ve dün iki kere içtim bugünse 2 kere içtim yemeklerden sonra ve akşamda yatmadan içecegim tadı fena deil aslında birçok bitkiden iyi sanırım fakat karabiber oldugu için içinde keskin birtad hissettim ben ve dünden beri hapşırıyorum acaba karabiberdenmi bilmiyorum valla:kızgın:
Ben bir orta boy elmaylan yaptım çünkü elma bulamadım bulundugum yerde birde 2 litre suyla yaptım ishal yapmadı beni ama idrara çok sık çıktım içmeye başladıktan sonra ve bol su içtim bakalım faydası olcakmı buarada tek bunu denemiyorum ben sarımsaklıcevizli suda içiyorum ve bitki çayları ama nasıl bir bünyem varsa sinyalleri çok geç alıyorum:1closedeyes::kızgın:hayırlısı artık vazgecmek yok yola devam...yerimseniben

bende denedim tadı güzel.soğukta içilebilir.özellikle yazın serinletici olarak çok güzel.yemekten sonra içilirse rahatlatıcı etkisi var.

Bugün yeniden pişirdim tarife göre suyunu eksik yapmıştım ben 3 günde bitti bugün tam tarife göre yaptım 4 gün gider sanırım bence faydalı idrara çok sık çıkarıyor.Ama bende hapşırık başladı sanırım karabiberden kaynaklı acaba karabibersiz pişirsek olmazmı bilen varmı kızlar?

Bugün yeniden pişirdim tarife göre suyunu eksik yapmıştım ben 3 günde bitti bugün tam tarife göre yaptım 4 gün gider sanırım bence faydalı idrara çok sık çıkarıyor.Ama bende hapşırık başladı sanırım karabiberden kaynaklı acaba karabibersiz pişirsek olmazmı bilen varmı kızlar?

CANIM KARABİBERSİZ OLMAZ ÇÜNKÜ METOBOLİZMANIM ÇALIŞIMINDA ODA ETKİLİ AYRICA TOZ OLARAKMI KATIYOSUN ÇÜNKÜ TANE OLMASI LAZIM yerimseniben

kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti. bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim. Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs.

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak :içelim:
arkadasim burda 3 lt demissin yaaa..3 litre bitene kadar icecegiz hergun 2 kez birer bardak yani her gun taze yapmaya gerek yok dime.......a.s.

gerek yok canım çünkü bu karışımı süzdükten sonra buzdolabında saklıyosun 4 gün gider bu yaptığın ..tadı da gayet hoşş .. bende yapmıştım bi dönem ama hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım..size kolay gelsin mutlaka fayda göreceğinize eminimm

kızlarda bende 3 aydır bu cayı ve beşibiryerde çayı kullanıyorum ve 15 kilo verdım tabii spor ve diyetle beraber ama diyet dediğime bakmayın herşeyden ama az az yiyorum

5 gündür içiyorum spor yapamıyorum ameliyat oldugum için rahatsızım ufak bir diyet ve 5 gündür bu karışımla 2 kilo kadar vermiş oldugum görünüyor tartıda.Ben uyyukren gece sat 3 ve sabah 7 de wcye kalktıgımı bilmem bu karışımın ilk gününden beri geceleri aynı saattlerde kendimi wc zor atıyorum aşırı idrara çıkarıyor bu karışım tabi sıvı değilde yağ yakıyorsak ne mutlu bizlere.

kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti. bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim. Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs.

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak :içelim:

Arkadaslar herkese merhaba ben yeni katildim araniza ve bir sorum olucakti yurt disinda yasadigim icin bizimburalarda tryedeki gibi aktarlar yok yani bu cayi mutlaka icmek istiyorum ama rulo halinde tarcini bulamadim toz tarcin olurmu acaba bilen varmi ve bu iksir gercekten hosuma gitti yapsam iyi olur herhalde

Back
X