- Konu Sahibi AnneyimBen
Canım bence toz tarçın genzini yakar olmazsa tarçon çayları var sallama çay olarak onlardan katabilirsin belki aynı etkiyi verir ne dersin.yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar herkese merhaba ben yeni katildim araniza ve bir sorum olucakti yurt disinda yasadigim icin bizimburalarda tryedeki gibi aktarlar yok yani bu cayi mutlaka icmek istiyorum ama rulo halinde tarcini bulamadim toz tarcin olurmu acaba bilen varmi ve bu iksir gercekten hosuma gitti yapsam iyi olur herhalde
slm. bu rulo şeklinde tarçın ne oluyor?
hani bakkallarda rulo gibi poşette sarılmış olanları mı kastediyorsunuz.
birde bu üç litre suya koyunca günde iki kez bir bardak nasıl içiyoruz bunu.
bardak 1,5 litrelikmi olacak :)
o kısmı biraz garip geldi de.
canımcım umarım işe yarar,haber verirsen sevinirim gelişmeleri...
tartı işine gelince bazı dr.lar sık tartılın kilo kontrolü kolay olur diyo,bazıları sık tartılmayın kilo gitmezse siniriniz bozulur çok yersiniz diyor,e biz ne yapcaz şaşırdım valla bende of offffff.
bende 1 aydır falan saldım çayıra hesabındayım dikkat etmiyorum pek yediklerime:mymeka: tekrar başlayacam sıkı diyete bakalım bi 15 kilom kaldı verebilseydim...umarım zayıflar istediğimiz gibi oluruz hepimiz kızlar, sevgiler öpüldünüz...Şeniz
canımcım umarım işe yarar,haber verirsen sevinirim gelişmeleri...
tartı işine gelince bazı dr.lar sık tartılın kilo kontrolü kolay olur diyo,bazıları sık tartılmayın kilo gitmezse siniriniz bozulur çok yersiniz diyor,e biz ne yapcaz şaşırdım valla bende of offffff.
bende 1 aydır falan saldım çayıra hesabındayım dikkat etmiyorum pek yediklerime:mymeka: tekrar başlayacam sıkı diyete bakalım bi 15 kilom kaldı verebilseydim...umarım zayıflar istediğimiz gibi oluruz hepimiz kızlar, sevgiler öpüldünüz...Şeniz
yapıştırılan bantlar konusunda bir bilginiz var mı?diyetmax ve ti-ji gibi.kullananlar varsa lütfen bilgilendirin:uhm::sm_confused:![]()
kızlar bısey sorcam dolaba koyuyoruzya ıcerken hafıf ısıtıp ıcsek olurmukı soguk ıcmemıs oluruz ve yemeklerden sonra daha mı ıyı bende sızden hırslandım bugun denıycem 5 kılom var ve 20 gunde vermem lazım ama bı turlu vermemıyorum buda son care bakalım olur ınsallah bıseyler cvp lbınızı beklıyorum a.s.a.s.a.s.
bana lımon tadı daha cok gelıyo cok kaynattım sanırım yapan arkadaslar en fazla kac dk kaynatıyosunuz ogrenebılırmıyım