Mucize Zayıflama İksiri

bnede ole yaptım da elmalar sıstı tarcın kocaman oldu ama 45 dk felan durdu 3 lıtre tabı oldu 1 5 lıtre yaptıgında kılo vermısmıydın canım

canım ben yeni başladım 4 gün oldu ama fark var tabi sindirim sistemi bile düzene girdi ama 1 5 lt içmek zor oluyo tabi ama artık sadece yemeklerden sonra 1 er bardak içiyorum

bnede ole yaptım da elmalar sıstı tarcın kocaman oldu ama 45 dk felan durdu 3 lıtre tabı oldu 1 5 lıtre yaptıgında kılo vermısmıydın canım

Evet canım hemen etkisini gösteriyor zaten ben yeniden yaptım bugün ama karabiberini az kattım

Kızlar bu formül Selahattin Dönmez'in ve geçen gün Derya Baykal'da çıktı orda yaptı hazırladı kendi listedeki limon 2 tane olacak dedi 1 değil ve düdüklüye attılar su kaybı daha az oldu aklınızda olsun.

1 Haftadır içiyorum bağırsaklarım düzene girdi henüz kilo kaybı yok.

yhaa kızlar bnm bu yaz kilo aldım kiloda demiim göbek bağladım:(
napıcam bilmiorum bütün yıl okuldu stresti saldım kendimi lise 1den beri (7 yıldır aynı kilodaydım) 1 kilo fazla olmadım ama şimdi noldu bana bilmiorum sevgilmle denize gitmek istemiorum ama o göbeğim yüzünden gidemiorum şimdide annemin yanında çalışmaya başladım bütün gün oturuyorum sadece 6 kilo fazlam var ama kendimi çok kötü hissediorum bu formul işe yararmı yada işime yarıcak bişiiler söleseniz yhaa çok kötüyüm basenlerimde yada başka biyerimde yok sadece göbeim bide yanlarım şişti off yhaaa bunalıma girmek istemiorum

Kızlar bu formül Selahattin Dönmez'in ve geçen gün Derya Baykal'da çıktı orda yaptı hazırladı kendi listedeki limon 2 tane olacak dedi 1 değil ve düdüklüye attılar su kaybı daha az oldu aklınızda olsun.

1 Haftadır içiyorum bağırsaklarım düzene girdi henüz kilo kaybı yok.

ben de düdüklüde yapıyorum öttükten sonra 5 dk tutup kapatıyorum hem tüpten tasarruf hem de su buharlaşmıyor.:dance:

naniknanikarkadaşlar ben bu tarifi denedm memnun kaldm ama elma ekşi elma olucak tadıda süper bnce karabiberi daha az koymuştm ben tatlı niyetine içiodm.aç karnınada içtim tok karnınada ama ben kilo wermek amacıyla deil toksin atmak amacıyla içtim faydasınıda gördm

elma ve tarçında şeker var ama nasıl kilo vermede etkisi oluyor bene geçen hafta diyet yaparken diyet çay içtim yemek önceleri acayip ishal oldum ve titriyordum bayılıcağım zannettim buda onun gibi olmasın midesinde sorun olan denemesin bence

bende bir haftadır bu çayı içiyorum yanlız ek olarak ıhlamur ve yeşil çay katıyorum memnunm böyle şeyler uzun vadede etki ediyor bence birde soğuk algınlığına iyi geliyor.ıhlamuru diğerleriyle kaynatıyorum yeşil çayıda ateşten aldıktan sonra atıp 5 dk öyle bekletip süzüyorum.

ben de kilo vermek istiyorum artık, 2 gün diyet yapıp bozmaktan sıkıldım, 10 kilo fazlam var [senağlama
2 gün dikkat edip sonra bırakıyorum, ah şu iradesizliğim benneyaptımki
birazdan kaynatcam bu iksirden, umarım devam ederim bu kez :sm_confused:

yarın bende yapıcam aynen zayıflayana kadar bırakmak yok:) ayse bu sefer başarırsın inşallah ben verirken iradeliyimde verdikten sonraki istikrarsızlığım 9 kilo olarak geri döndü şimdi çırpınıyorum işte böle:) hayırlısı

umarım bu sefer sonuna kadar gideriz canım
tartıldım şimdi 10 değil 11 kg olmuş fazlalıklar
ah bu bayram ve tatlılar senağlama

canım üzülme ya fazla da yokmuş kilon 63 nedir ki bak ben 80den 78e indim 64 olmam gerekiyo en fazla 68 :utangac: yani sen çok çok iyisin bence bahsettikleri gibi tadı kötüyse hiç zorlama kendini ve mideni günlük 1 saatlik yürüyüş bide ekmeğe dikkat edersen istediğin kiloya daha çabuk ulaşırsın bencekaydirigubbakcemile5

Babamın diyetisyeni vermiş bunu, günde 3-5 bardak, yemeklerden önce iç demiş. Verdiği miktar şöyle: 3 litre suya 1 elma 1 limon 4e bölünüp atılacak, 1 rulo tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karabiber. 10 dk. kaynayacak, sonra süzülecek demiş. Soğuk-ılık yada sıcak içilebilir. Ben dün 3 bardak içtim, sürekli wcye gittim. 1 kilo gitti, ama sudur, sanırım ödem attı vücudum. Bugün de devam ediyorum sonucu yazarım.

bende denedim 3 gün bişey farketmedi bıraktım şimdi soğan suyu içiyorum ama yıne gırtlağım açık yaramıyor habire tatlı istiyorum bisgüvi çay puding falan ayrıca 2 haftadır GNC nin Thermogenic Formula hapını alıyorum biberli bişey o hiç yaramadı PARALAR BOŞA
birgün zayıflıyacam ve arkadaşlara yardım edicem sırrı bulsam

bu arada en çok kiloyu tatlılar aldırdı 1 sene boyunca 2 gunde bir pasta yedim eski sözlüm yuzunden kebap yerdik üstüne pastaneye gidip pasta o hala zayıf beni yaktı 10 kilo aldım 1 yılda zayıflarsan sen beni bırakırsın herkes bakar zayıflama derdi artık yolda hızlı yuruyemiyorum onun yuzunden bir zayıflasam tabi bırakıcam ister istemez çoğu erkek sana bakıyor bunu çok yaşadım insanın hoşuna gidiyor guzel vucutlu olmak her kadının arzusu Allah kerim diyelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu tarifi daha önce uyguladığım bir detox diyetine benzettim. Ender Saraç'ın 3 günlük detox listesinde ilk gün sabahtan öğlene kadar içilen komposto tarzı bir şey.

Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı:

-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

-3-4 adet kabuk tarçın

-5-6 adet karanfil

-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

Ben bu diyeti 3 gün uyguladım, çok tok gezdim, 1kilo verdim haftada, zaten diyetten ziyade detox içindi. Umarım faydasını görürsünüz a.s.

arkadaşlar öncelikle hepinize selam bende bugün buna başlıcam ama öncelikle bir ara 2 hafta gibi bir süre elma sirkesini denemiştim ve gerçektende 69 kiloydum 64 kiloya indim yemeklerden önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı katmıştım şimdi hem buna başlıcam hemde elma sirkesine sonucu yazarım hepinize =)

Back
X