- Konu Sahibi masterbully
kirbirkere Masallah ne kadar guzel bir baslik bu boyle Rabbim saglikla kollarina aldigin gunleri de gostersin 9 ay sonra dogum haberini de okuyalim Insallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda böyle bir başlık gördüğümde dikkatimi çekerdi ve defalarca tüp bebek ve çeşitli tedaviler denemiş biri olarak bir mucize de beni bulur mu der, çoğu zaman inanamazdım. Ama oluyormuş... 3 negatif tüp bebekten sonra doğal yolla hamileyimmm :) Yani sanırım...:) Bu kadar uzun zaman bekleyince buna inanmak o kadar kolay olmuyor. Daha bugün öğrendim, değerim katlayacak mı, kese, kalp atışı gözükecek mi daha çok aşamamız var ama çok şükür Allah'a hamileyim. 5 yıllık evlilik, 3 tüp bebek, 1 aşılama, 2 yumurta takibi, histerekopi, 1 erken dönem düşük ve kürtaj , 2 kez rahim filmi (HSG) ve sonrasında, umutlarımın bittiği yerde aldığım bu haber mucizenin ta kendisi. Allah çok büyük. Herşeyin vakti var dediklerinde bıkmıştım artık bu sözü duymaktan, kalıp gibi geliyordu ama öyleymiş, bir vakti varmış herşeyin ve o vakit gelmeden ne yapsan olmuyormuş. İnşallah bizim için artık vakit gelmiştir. İnşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Kan pıhtılaşması sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıcam, biraz korkularım var haliyle ama biliyorum ki herşey duayla... İnşallah nasip eder Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere.
Ben böyle bir başlık okuduğumda bi nebze umut olurdu bana, 1 kişi bile okuyup umudunu yeşertse ne mutlu...
Bu arada nur5555 önce sana haber vermek istedim, hemen özel mesaj yazdım ama 100 mesajım olması gerekiyormuş. Yeni bir sınırlama mı bilmiyorum. Çok sevineceğine eminim. Hep destek oldun, teşekkür ederim tekrar. Bak mucizeler insanlar içinmiş...:)
Gozunaydin.tebrik ederim canim.ins rabbim kucagina almayida nasib eder.senin yasadigin su anki duygulari ins bizde tadariz.Burda böyle bir başlık gördüğümde dikkatimi çekerdi ve defalarca tüp bebek ve çeşitli tedaviler denemiş biri olarak bir mucize de beni bulur mu der, çoğu zaman inanamazdım. Ama oluyormuş... 3 negatif tüp bebekten sonra doğal yolla hamileyimmm :) Yani sanırım...:) Bu kadar uzun zaman bekleyince buna inanmak o kadar kolay olmuyor. Daha bugün öğrendim, değerim katlayacak mı, kese, kalp atışı gözükecek mi daha çok aşamamız var ama çok şükür Allah'a hamileyim. 5 yıllık evlilik, 3 tüp bebek, 1 aşılama, 2 yumurta takibi, histerekopi, 1 erken dönem düşük ve kürtaj , 2 kez rahim filmi (HSG) ve sonrasında, umutlarımın bittiği yerde aldığım bu haber mucizenin ta kendisi. Allah çok büyük. Herşeyin vakti var dediklerinde bıkmıştım artık bu sözü duymaktan, kalıp gibi geliyordu ama öyleymiş, bir vakti varmış herşeyin ve o vakit gelmeden ne yapsan olmuyormuş. İnşallah bizim için artık vakit gelmiştir. İnşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Kan pıhtılaşması sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıcam, biraz korkularım var haliyle ama biliyorum ki herşey duayla... İnşallah nasip eder Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere.
Ben böyle bir başlık okuduğumda bi nebze umut olurdu bana, 1 kişi bile okuyup umudunu yeşertse ne mutlu...
Bu arada nur5555 önce sana haber vermek istedim, hemen özel mesaj yazdım ama 100 mesajım olması gerekiyormuş. Yeni bir sınırlama mı bilmiyorum. Çok sevineceğine eminim. Hep destek oldun, teşekkür ederim tekrar. Bak mucizeler insanlar içinmiş...:)
daha bugün katıldım aranıza acemiyim masterbully soruma yanıt alamadım
Kaç haftalık bir gebelikti bilmiyorum ama benim genelde duyduğum kürtaj yapıldıysa işlemden sonra 3 ay ara verildiği şeklinde. Yine de en doğrusunu doktorun söyleyecektir tabi ki.
Allah hakkında hayırlısını versin, kaybını unutturacak yavrular versin inşallah tez zamanda..
Hepinize teşekkürler, inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir Allahım.
Bizim problem sebepsiz infertiliteydi. Ama daha sonra rezerv azlığı, yüksek FSH eklendi. Tedavilerde bile az yumurtam, embriyom oluyordu. Bunu yaşayanlar bilir insan hep zamanla yarışıyor gibi olur, zaman hep aleyhe işliyor gibi.. Ha neler yaptım bunun için, ilk duyduğumda ot çöp ne varsa bitki çayları içtim aslanpençesi vs. Sonra yumurta kalitesi için incir, arısütü-bal-polen...vs şeylerle artırmaya çalıştım kaliteyi kendimce. Ama hamile kaldığım bu ay hiçbirini yapmamıştım. Bu olayı çözemedim ben, zaten çözmeye de imkan yok. Başlı başına mucizenin kendisi. Bir ay önce tüp bebek yaptırdım 3.denememdi, atttığım adıma dikkat ettim olmadı, bu ay yapılmayacak herşeyi yaptım oldu :) Gerçekten bazı şeyler elimizde değil, biz kendimizi paralasak da herşey olacağına varıyor ve o vakitte varıyor.
canım önce hayırlı olsun hamileliğin....senin yaşadığının aynısını bende yaşadım..negatif tüp bebekten sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...dediğin gibi bende daha önceden arısütü...çeşitli kürler yapmıştım..ama o hamile kaldığım ay hiçbirini yapmadım..çünkü hamile kalamayacağıma inanmıştım..boşverdim herşeyi...ama o ay eşimle sadece iki kere birlikte olmamıza rağmen hamile kaldım..bebeğim şimdi 6 buçuk aylık...o mucizeleri duyunca bende iç çekerdim banada olurmu diye..ama oldu..çok şükür...o yüzden kimse ümitsizliğe kapılmasın..herşeyi veren Allah....
cagan senin sorumla ilgili bi fikrin varmı
biraz geç bir cevap olacak amma yok bir bilgim maalesef..