Mucizelere inanırmısınız?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
İlişkilerimiz,hayatımıza giren insanlar,ailemiz,iş hayatımız v.s.
hayat devam ederken karşınıza çıkan ve sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar varmı?..........................
Paylaşalım......................................

benim isteğim dışında kaderimde yazılı olanların başıma gelmesiyle hayatımda çok değişiklikler olmuştur
hayatta hiçbir şey tesadüfi değildir herkes kendi kaderini yaşar
lisede meslek lisesi okumam üstelik ağlayarak gitmek istemediğim halde daha sonra isteyerek gittiğim üniversite ve sevdiğim bir işim
ben artık evlenmiyeceğim dediğimde karşıma çıkan eşim
kayıplarım dolayısıyla çok üzüldüğüm artık çocuk istemiyorum deyişimde hamile kalışım onunla güzel zamanlar paylaşımım ve yavrumun ölümü
ölümü kim ister ama girerse kapıdan bir adım geriye bile kaçamıyoruz maalesef
isteğim dışında öyle olaylar yaşadım ki kader olduğunu çok iyi biliyorum

Mucizeleri yaratmak çoğu zamanda kendi elimizde...yerimseniben Bazen yanıbaşımızdaki ''mucize''yi bile elimizden yitirip, gidebiliyoruz bazen de onu fark edip sımsıkı sarılabiliyoruz .:jeyyar:

Mucizeyi yakalamak birazda farkındalıkla gerçekleşiyor..Kader dediğimiz,yaşamamız gereken
şeyler bazen mucize gibi görünmekle birlikte,esasen bu tamda farkındalığımızdır bence..................

Tabiki inanırım..Çünkü, mucize Allah'ın bize sunduğu bir nimettir...:asigim:

Bir kız arkadaşla tanışmıştım.Daha sonra o beni aradı,ama ben istemedim onunla arkadaşlığı.
Ve birgün yürürken karşılaştık bambaşka biryerde.Sanki sözleşmiş gibi ikimizde olduğumuz
yerden uzakta,ama karşıkarşıyaydık.ıkimizde çok şaşırdık.Böylece çok iyi birer arkadaş olduk.
Demmekki yaradan ikimizin arkadaş olasını istemiş ve bizi hiç ilgisiz biryerde
karşıkarşıya getirmişti..........................Mucize işte.........................

pes etmeye her yaklaştığımda inanlmaz mucizelerle karşılaştığımdan beri hayatım ve inancım daha da güzelleşti diyebilirim. daha güçlüyüm.

mucizelere inanırım tabii ki.en olumsuz zamanımda,en umutsuz anımda eşim karşıma çıktı ve hayatım tamamen değişti.şuan çok mutluyum.o benim hayatta ki ilk ve tek mucizem...

İlişkilerimiz,hayatımıza giren insanlar,ailemiz,iş hayatımız v.s.
hayat devam ederken karşınıza çıkan ve sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar varmı?..........................
Paylaşalım......................................

hiç ummadığım anda aşık olmam hihoyyytbence bu bir mucizeydi

inanırım...
hepimiz bir mucizenin vücut buluşu değil miyiz zaten...
isterse yıldız düşürebilir insan gökyüzünden...

bızım aşkımız bi mucize zaten baslı basına :asigim:
hmm bi kaç ornek...
eşimle nette tanıstık (bu en buyuk mucize zaten)
eşim işi geregi denızlere açılmak zorunda ve biz şebekenın çekmedigi yerlerde bile telefonda konusabilioruz.. ( gemıde kımsenın telı cekmezken biz konusabılıyoruz ve biz buna Aşkımızın gücü diyoruzz :asigim: )
aynı şekılde online konustumuz zamanda oluyor :asigim: aslında baglantımız kopmusken , internet yokken biz konusmaya devam ediyoruz..
boyle seyler oldugu zama hayatımızda kocişimi daha çok seviorum ve Allahıma sukrediyorum

savurgan vurdumduymaz yalancı şıpsevdi maymun ıstahlı sevgılım benle evlenıp esım olması ve de evlendıkten sonra maas kartlarını ve kredı kartlarını elıme tutusturacak kadar tutumlu,onemsemesını bılen durust olmaya calısan ve de her gordugunu almamaya calısan bırı oldu bu bır mucize benım ıcın artık mucızelere ınanıyorum :))))

Bende şükrediyorum allahıma bana çok tatlı 2 evlat verdiği için...............
Benim için dünyadaki en büyük mucize işte onlar...............................

savurgan vurdumduymaz yalancı şıpsevdi maymun ıstahlı sevgılım benle evlenıp esım olması ve de evlendıkten sonra maas kartlarını ve kredı kartlarını elıme tutusturacak kadar tutumlu,onemsemesını bılen durust olmaya calısan ve de her gordugunu almamaya calısan bırı oldu bu bır mucize benım ıcın artık mucızelere ınanıyorum :))))
Çooook gerçekçi bi mucize:lepi:

Back
X