Mucizemi bi masada bıraktım hayat devam edermi artık güneş doğar mı birdaha

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
43
Olmadı bebeğim canlanamadı maalesef kısmet değilmiş ben beceremedim inşallah bu yolda ilerleyen herkezin kucağını doldurur rabbim allah herkezin kalbine göre versin (amin)

Allah sabrınız artırsın sizin canım.........çok zor.........inşaallah en yakın zamanda acılarını mutlu haberle unutursun........

Nzmyhn arkadaşıma katılıyorum.Amacına ulaşmak becere bilmek için ayakta durmak gerek canım.Allah sabır versin..Sağlık olsun..

canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin bugunler gececk inan bana sakın üzme kendini rabbimden umudunu kesme en kısa zamanda kavusursun ınsallah

çok üzüldüm... allah çok büyük... bu acıyı unutturacak mutluluğu en kısa sürede verir inşallah sana...

Son düzenleme:
allah sabır çok zor bunu çok iyi bilirim çünkü bende aynı şeyleri yaşadım,yüce rabbim daha büyük dert keder vermesin

herkese çok çok teşekkür ederim arkadaşlar RABBıM hepimizin yardımcısı olsun inşallah

çok üzüldüm cnm.ama Allah sana ve eşine sağlık verdiği sürece bu mucize gene gerçekleşicektir inan

Olmadı bebeğim canlanamadı maalesef kısmet değilmiş ben beceremedim inşallah bu yolda ilerleyen herkezin kucağını doldurur rabbim allah herkezin kalbine göre versin (amin)

canim allah sabir versin ins rabbim sana bir mucize yaparda birden hamile kalip bebegine kavusursun bende bugun dr geldim megersem bir tane melek bana tutunmus ama budunyaya gelmek istememis ve beni biraki kayip gitmis bundada hayir vardirrrr rabbim yaninda olsun

pınarcım o mucizeyi sana veren allahım önce sabrını sonra da yenisini verecektir, sen ve senin sağlığın moralin olmazsa bunların hiçbiri olmaz. dilerim biran evvel yeni mucizelere kucak açarsın.

pinar1202 canım senin becerememenle bir alakası yok sen hiç üzülme hayatım Allah inşallah hepimizin kucağını dolduracak sakın pes etme üzülme hergün güneş doğuyor bizim dualarımızda mutlaka bigün olacak hihoyyyt

hayat herşeye rağmen devam ediyor inan bana... bende acıların en büyüğü sandım acımı aynı kaderi yaşadım seninle..ama ainan bana daha büyük acılar var. hayat devam edecek etmeli yeni güneşler doğacak ... birgün atalatacaksın bunları.ama her o hastanenin önünden geçerken için yanacak bir bebeği gördüğünden yüreğinden kopacaka birşeyler ama hayat devam edecek.. 9 ay bebeğini bekleyip ölüm haberini alan bir anne kadar yanmadığına inan ...bir bebeği kocaman bir inasan haline getirmiş sonra bir kazada bir kurşunda bir hastalıkda kaybeden bir anne kadar yanmadığına inan.. bunları düşün ve yaşamya devam et....allah tez zamanda sabır ihsan eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…