Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito
tebrikler... ne güzel umut oldun herkese... sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
benim de 12. gün değerim 46... ama çok kanamam var, o yüzden kimyasal olabilir dedi doktor... bu yaşadığın dış gebelikte belirtiler nasıldı? korkuyorum...
slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito
canım tebrikler allah analı babalı büyütsün
tüp bebekten ne kadar sonra hamile kaldın lütfen yazarmısın
QZLEMCEE, anladığım kadarıyla doğal yoldan gebe kalmışsın. Nasıl sevindim anlatamam. İnşallah bizlerde doğal yoldan hamile kalanlar arasına gireriz. Sakıncası yoksa sormak isterim, tüp bebek tedavisi uygulanmasının sebebi erkek faktörümüydü yoksa bayan faktörümüydü? Cevap benim için oldukça önemli...
tebirk ederim kucagınıza da alrısınız ins saglıkla