mucizemm gerçek olduuu

İşte Rabbim mucizelerinden biri daha.Harikaa yaa doğal yoldan gelmiş meleğin:ecrin_bebek:Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:dance:

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bende seninn gibi 3 asilama birde tup bebek denedik benimde dis gebelik oldu
allahin iziniyle simdi 2.tup bebek denicez insallah rabbim bu sefer ol der
rabbim herkese yasatsin bu duygu insallah

slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito

super yaa tebrik ederim bunlar hep bize bir umut kapisi darisi basimizaaaaaaa allah kucaginda gormeyi nasip etsin:CüvCüv:

tebrikler... ne güzel umut oldun herkese... sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

benim de 12. gün değerim 46... ama çok kanamam var, o yüzden kimyasal olabilir dedi doktor... bu yaşadığın dış gebelikte belirtiler nasıldı? korkuyorum...

canım geçmiş olsunn benim dış gebelik olduğu hcg artışları çok düşük yükseliyorduu ordan anlaşıldı rahim içide temiz görünüyodu yani rahimde bebek olmadığı kesindi iğneyle düşürtmüştükk inş senini değerin yükselir canım ya allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

QZLEMCEE, anladığım kadarıyla doğal yoldan gebe kalmışsın. Nasıl sevindim anlatamam. ınşallah bizlerde doğal yoldan hamile kalanlar arasına gireriz. Sakıncası yoksa sormak isterim, tüp bebek tedavisi uygulanmasının sebebi erkek faktörümüydü yoksa bayan faktörümüydü? Cevap benim için oldukça önemli...

slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito

maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş :teytey::teytey:darısı başımıza:Saruboceq:

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün
tüp bebekten ne kadar sonra hamile kaldın lütfen yazarmısın

teşekürler canım biz tüp bebeği geçen sene kasım ayında denemiştik 6 ay sonra hamile kaldım inşş. en kısa zamanda sende kalırsın canımkaydirigubbakcemile5

QZLEMCEE, anladığım kadarıyla doğal yoldan gebe kalmışsın. Nasıl sevindim anlatamam. İnşallah bizlerde doğal yoldan hamile kalanlar arasına gireriz. Sakıncası yoksa sormak isterim, tüp bebek tedavisi uygulanmasının sebebi erkek faktörümüydü yoksa bayan faktörümüydü? Cevap benim için oldukça önemli...

canımm biz 7 yıllık evliyizz bi çok tedavi gördüm bize sebebsiz infertilite diyolardı ikimizde de problem olmadını söylüyolardı 3 kez aşılama denedik olmadı en son tü
p bebeği denedik oda dış gebelik olmuştu ben tüp bebekten sonra soğan kürü yapmıştım bu hamile kaldığım ayda düzenli olarak deil ama incir suyu içmiştim bide internette okumuştum ali imran suresinin 38. ayetini çok okuyarak dua etmiştim inş. en kısa zamanda rabbim bu duyguyu yaşatsın canımkaydirigubbakcemile3

Back
X