bekarken pijamasını yerden aldırtmayan o gelininizin annesine söyleyin
bir zahmet kızının evine bir yardımcı tutsun
Bence karışmamanız hata olmuş ,nitekim anneniz hasta ve yaşlı sonuçta ,sağlığını düşünmeniz gerekir ,bence gelinle değil abinizle konuşmanız gerekir,en azından annenize geldiği zaman ,annenizde kaldığı zaman ev işleri vs,üstlenmesi gerektiğini yardımcı olması gerektiğini ,bilmiyorsada öğrenmesi gerektiğini konuşmanız gerekli,ayrıca gelinin annesinin sizin aile içi işlerine karışması ,yorum yapması çok yanlış ,bu zamanla daha büyük bir sorun olmadan abinizle bunları konuşun,sonuçta annenizin sağlığı için ve ayrıca maddi durumunuz yerinde ise kardeşler olarak haftanın 2_3 günü annenize bir yardımcı tutmakta fayda var derim.sevgiler.
Bence karışmamanız hata olmuş ,nitekim anneniz hasta ve yaşlı sonuçta ,sağlığını düşünmeniz gerekir ,bence gelinle değil abinizle konuşmanız gerekir,en azından annenize geldiği zaman ,annenizde kaldığı zaman ev işleri vs,üstlenmesi gerektiğini yardımcı olması gerektiğini ,bilmiyorsada öğrenmesi gerektiğini konuşmanız gerekli,ayrıca gelinin annesinin sizin aile içi işlerine karışması ,yorum yapması çok yanlış ,bu zamanla daha büyük bir sorun olmadan abinizle bunları konuşun,sonuçta annenizin sağlığı için ve ayrıca maddi durumunuz yerinde ise kardeşler olarak haftanın 2_3 günü annenize bir yardımcı tutmakta fayda var derim.sevgiler.
tembelını gordum de bu kadarınaaa pes ! hele 2 si de çalışmıyorlar.. demek calısmayacak kadar durumları ıyı o zaman bı yardımcı tutsunlar.. Kardesınız annenızı nasıl enayi yerine koyduruyor? karısına söz gecıremıyor mu? bence anneniz tepkisini koyacak koymuyorsada bu şekilde devam eder yani.. kaç yasına gelmıs kadın oturup ıs yapacak hali yok.
Kardeşim kendi finansmanı sağlandığı ve çalışmak zorunda kalmadığı için karısına bişey demiyor. Kendide hizmetçi tutmuyor ama kendi annesini hizmetçi gibi kullanıyor. Şu ana kadar "görümce" olmamak için sustum. Ama bazıları cidden zorla olduruyor!
Konu kızının evi bile değil, annemin evi. Evinden bahsetmem bile ki hayal edebileceğinizden daha kötü... Annem yeekti bulaşıktı koşturuyor kendisi tv başında kardeşimle oynaşıyor (tam kelime anlamıyla söyledim abartı yok).
böyle terbiyesizlik olmaz ya.. sanıyorlar ki dünyadaki geri kalan herkes onlara hizmet için yaratılmış..
analı kızlı prenses sendromuna tutulmuş bunlar -ki bu sendrom genelde 5 yaşındaki kız çocuklarında olur..
tabi kendilerinin de zeka yaşları o düzeydeyse bilemiyorum..
hayır madem durumları gayet yerinde kendilerine yardımcı tutsunlar her işlerine koşacak.
hadlerini bildirmediğiniz sürece tepenize daha da çıkarlar..
kusura bakmayın üslubumu sert bulduysanız da ama sinir oldum.
Bencede artık karışma zamanınız çoktan gelmiş benimde annemde menisküs var ve ne kadar zor hareket ettiğini biliyorum birde üstüne kalp krizi geçirmiş geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz bende annelere inanılmaz bir düşkünlüğüm var tam anlayamadım aklımda başka düşünceler siz ordamıydınız ama ben olsam susamazdım evlenmeden önce kimin kızı prenses gibi görmüyorki nasıl bir düşünce tarzıdır bu orası kendi evi burası kv evi herkes anneside değil yediğini yapacak, döktüğünü toplayacak madem yaptırmıyor gelip hizmet beklemeyecek.Olay onların evine gelenden çok annenize dönmüş.
Ben de annemin gözünde bir prensesim. Ama annem kimseyi hizmetçi yerine koymamam gerektiğini de öğretti. Evine 1 günlüğüne de gitsem insanlara yardım etmem gerektiğini de öğretti... İşte bu da annemi bir kraliçe yapar. Kendi evlerinde durmuyorlar ki. Annemde yemek hazır temizlik yapılıyor... Daha ne olsun?
Ben de annemin gözünde bir prensesim. Ama annem kimseyi hizmetçi yerine koymamam gerektiğini de öğretti. Evine 1 günlüğüne de gitsem insanlara yardım etmem gerektiğini de öğretti... İşte bu da annemi bir kraliçe yapar. Kendi evlerinde durmuyorlar ki. Annemde yemek hazır temizlik yapılıyor... Daha ne olsun?
Kardesınız de ne kadar cıkarcıymıs kusura bakmayın da acaba sırf bu yüzden mi evlendi? Ayy allah böyle erkeklerden hepimizi korusun .. ee kız da akıllı vala param var her ısı yaptrrm dıyor yanı kardesınız sayesınde bu rahatlıgı bulmus. bence ıstedgnz kadar gorumcelık yapın ynede fayda etmez ona. emınım siz kotu olursunuz sora..
tamam işte kızının evine yardımcı tutsun ki kızıda annenizin evine gelmesin yemek içmek için...
anneniz içinde bir arkadaş söylemiş abiniz mi kardeşiniz mi onunla konuşun gelininize söylemek istediklerinizi
durumları gayet iyi ki çalışmıyorlarmış
birde annenizde her geldiklerinde yemek iş yapmasın bakalım ne olacak
kendisi ekmek arası birşey yapsın yesin onlarada ne istiyorsanız kendiniz yapın desin
bu yöntemi hiç denediniz mi ?
hepimiz anne&baba evinde prensesler gibiyiz
misal benim annem;
ben her iş bilmeme rağmen bütün yemek çeşitlerini bilmeme rağmen canım isterse temizlik yaparım ,canım isterse yemek yaparım
canım annem sabah kahvaltıyı hazırlar,kahvaltıdan sonra evi toparlar yemeği yapar akşam önümüze getirir bir kere gocunmaz zaman gelir ben bilgisayar başına dalarım mesela yatağımı dahi toplar bazen
-annecim ben toplardım dediğimde aman kardeşinin kini toplarken toplayıverdim işte der
bu arada evdeyim ve çalışmıyorum freee bir hayat ekmek elden su gölden yaşıyorum
ama şu da bir gerçek ki;eğer evlenmeye karar verdiysem onun bütün sorumluluğunu alıacam ve kabul edip biliyorum
evlendiğimde evimin hanımı ben olacağım bugün annemin bizlere yaptığını yarın bir yuvam olduğunda ben eşime ve evlatlarıma yapıcam ALLAHIN izniyle
yani velhasıl kelam demek istedğim şdur ki beni de annem babam el bebek gülbebek yetirştirdi ama çok şükür temizliği de,yemeğine herbirşeyi biliyorum
bu kızın yaptığı tembellik ve bencillik başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?