- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
Evet bu yüzden evlendi. Zaten görseniz... Neyse...
Evet çok denedi... Mesela sırf kendine yemek yapıyor, hemen sofraya oturuyorlar anneme yetmiyor. Ekmek arası yapsa kendileri dışarı çıkıp yemek yiyip gelyorlar. E 3 öğünde ekmek arası mı yiyecek bu kadın? Mutfağı toplamasın e kokuyor bir süreden sonra. Arkalarını toplamasın, evin içinde paçalarınızı sıvayıp gezersiniz. Ne yapsın?
Ben insanların yemek bilmeme temizlik ypmak istememe hakkına sonuna kadar katılıyorum. Fakat yapmadığın birşeyi başkası yapıyorsa onun adı prenseslik değil görgüsüzlüktür. Ben de evlenmeden önce fazla iş yapmazdım. Ama annem herşeyi öğretti. Yapmasan da yanında dursun dedi. Herkes öyledir annesinin gözünde. Ama bunlarınki başka...
Tabiki anne faktörü çok önemli.Yarın birgün evlensem oda benim bir annem derim ama işte gelininiz kendi annesinden görmediği için çok üzücü bir durum onunda desteklemesi heleki hasta yatağında eşimin annesinede böyle davranırım diye düşünüyor .Acil müdahale lazım, biraz kendine gelmeli.
annenizin evini kapatıp birkaç günlüğüne yada bir iki haftalığına siz misafir edin annenizi
zaten rahatsızmış ben kendi evimde bakıcam anneme diyin
bu sefer de size gelip kalırlar mı ? aynı hizmeti sizden isterler mi ?
geç kalmadınız mı müdahele için,prensesse prensle evlenip sarayda yaşasaymış,emrindeki insanları çalıştırırmış,aslında kız suçlu değil annesi hala ona böyle yandaşlık ediyorsa işiniz zor derim.alıp karşınıza konuşun böyle geleceklerse hiç gelmesinler annenizin yanına bence günahtır ya..
Evet en kısa zamanda...
Ben olabildiğince yanında durdum zaten ama ben de çalışan biriyim. Annem isterim ki hep benle dursun. Eşim de çok sever annemi kendi annesinden ayırmaz. Ama durmuyor işte bende. H.sonu zor tutuyoruz siz rahat olun diyor. Bu arada ben kendileriyle konuşmuyorum, daha doğrusu benle onlar konuşmuyor. Sebebi gelinimiz kuzenimin eşine iftra attı kendi yaptığı büyük bir yanlışı üstünden atmak için. Kuzenimin eşi de gelinin 13 yıllık her gün görüştüğü arkadaşı. Aralarını o yapmıştı. Hamile kadına iftira attı ve benim de onunla sammiyetimi bırakmamı beklediler. Bırakmadım tabiki işin gerçeğini kardeşim bilmiyor bile. Bilse diyorum aradabir kendime. Bu defa boşanacaklar benim yüzümden olacak. Hiç girmiyim diyorum.
tamam herkesin kendi hayatı ...öğrenmemiş...öğrenmek de istemiyor ok burda sorun yok ama!
madem durumun çok iyi yahu tut bir gündelikçi yapsın yemeğini temizliğini....
harbi utanmaz...bence sen bu öneride bulun..ki o da anlasın artık annene yüklenmesin..
o zaman gelininize avatarınızda ki emi
ayy ben bile dayanamadım şurda ki yazdıklarınızdan dolayı gelininize
Allah size bol bol sabırlar versin o gelininizede akıl fikir versin ezanlar hürmetine
(ezan okunuyor)
Konu annenizin sağlığı, çok bile sabretmişsiniz
Utanmazlık bu yapılan, hadi gelin acımıyor, kardeşiniz nasıl kıyıyor anneciğine
Vallahi anlamıyorum insanları, yüzsüzlükte gelinen son nokta bu sanırım.
Amiiin... Ama o akıl almaya pek niyetli değil. Karşı komşumuza almanyadan kız kaçtı, beraber oturdular bir süre. O kız da annesi hiç birşey yaptırmazmış, çay demlemeyi bilmiyordu. Ama her gün anneme gelirdi, o gün annem ne yemek yapıyorsa uygulamalı görmek için. Annem de seve seve gösterirdi. Yaptığı yemekler bazen çok kötü olurdu ama sırf moral olsun diye tencerenin dibinni sıyırmışlığımız var.İnsanda istek olsun yeterki...
ne yalan söyliyim bekarken bende hiç iş yapmazdım
annem istesede yapmazdım
ama sonra evlenince kendi başıma patladı
hergün annemi arardım şu yemeğe ne kadar salça koyacam
ne kadar su koyacam telefonda kadın ne görecekte tarif edecek
ama şimdi 7 senelik evliyim kendimi geliştirmeye çalıştım
bazı yemeklerde annem benden tüyolar bile alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?