Müdahale etmeli miyim?Artık etmeliyim...

Ah ben nasıl sinirliyim bilseniz...

Annemlerin evinde 1 hafta kalıyorlar ve cinsellik?

Yine diyorum hiçbişey öğrenmesin banane evini pislik götürsün banane... Annemi hizmetçi yapmasın benim derdim o.

Bence anneni birkaç aylığına yanına al, hasta zaten biraz ben ilgilenicem annemle de. O zaman ne olur bakalım...

Gelmiyor ki. Rahatsız etmekten korkuyor. Aynı anlayış gelinde olsa...

Bence de artık müdahale etmelisin. Erkek kardeşinle konuşmalısın bu konuyu. Kendi evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar ama kaç yaşında kadın onlara hizmet etmek zorunda değil.

Değil ama sıcak yemek falan işine geliyor. Karısıda sürekli hasta... Hastalığı ne? Böööle bi halsizlik geliyo sanki başı dönüyor gibi bişey hissediyormuş. Kendinde değilmiş... Sofra kurulurken hasta yemek esnasında bişey yok, sofrayı kaldırırken mutfak toplanacakken hastalığa devam. O da böyle yürütüyor işte.

Madem prensesti bi prens bulsaydı kendine. Bu zamana kadar susmanız bile hata.

Gerçekten prenses olsaydı belki...

bilmiyorum diye bi mantık mı var ya. Bende yemek bilmezdim bir sürü site var videolu çok şükür çoğu yemeği öğrendim hatta annemim bilmediklerini. Bekarım çalışıyorum annem kıyamaz ben işteyken yapar ama haftasonları temizliği yaparım insanız yani sonuçta.

Yanlış anlama ama kardeşin ve eşi oldukça garip geldiler,niyetlerini anneni yorgunluktan iyice hasta etmek falan galiba. Annene faydaları yok git güzelce kavganı et kov gelmesinler bir süre. Bunlar çocuk yapsa yine annene baktırırlar. Sen görümcelik yapmış olmayacaksın görevini yapacaksın. Kusura bakma çok sinir oldum

Kız makineye çamaşır atmyor! Annesine sepette çamaşır götürüyor arabayla. Dahası var mı?

bıraksan kendi pisliğinde boğulur ya. Sen gerekeni yapmalısın bence sonuçta anneni ilgilendiriyor bu durum

annene öncelikle geçmiş olsun diyorum canım kesinlikle müdahale etmelisin ne demek yerdeki pijamasını bıle gundelıkcıye toplatıyodum madem evlendırmeseymıs kızını o kadar rahata alıstırdıysa annenızede yazık kımseyı kırmak ıstemıyor anladıgım kadarıyla ama bı dur demenın zamanı gelmıs canım hastanedekı yaptılarıda bı o kadar saygısızlık

Erkek kardeşinize evlerinin ayrı olduğunu annenize sık sık gelip gitmemeleri gerektiğini söyleseniz güzel bir dille delinin durumunu anlatsanız?
Ya da annenizi daha uzak bir yere taşısanız:26:

bıraksan kendi pisliğinde boğulur ya. Sen gerekeni yapmalısın bence sonuçta anneni ilgilendiriyor bu durum

Az kaldı zaten. Bir kere köy dönüşü yol üstü diye evlerine davet ettiler. Eve bi girdim, evde ağır bi küf kokusu, böyle nasıl diyim, çöp kokusuyla karışık. Mutfağı görünce şok geçirdim zaten. Bende öyle titiz biri değilim ama yerler bile bulaşık tabak çanak dolu. Yemekler küflenmiş, su içecek bir bardak yok. Girdim mutfağa bir güzel temizlik yaptım üstüne yemek yaptım masayı kurdum. Bizimki ortalarda dolanıyor iş yapıyor gibi görünecek ya. Yani o konuyu bile sorun etmedim onun evi sonuçta.

Hastanede değildi ama yeni çıkmıştı. Hasta yatağındaydı hala. İnsan düşmanına yapmaz.

Erkek kardeşinize evlerinin ayrı olduğunu annenize sık sık gelip gitmemeleri gerektiğini söyleseniz güzel bir dille delinin durumunu anlatsanız?
Ya da annenizi daha uzak bir yere taşısanız:26:

Kardeşim görüyor herşeyi. Ses çıkarsa üstündeki donunu bile ben aldım dicek kız nasıl ses çıkarsın. Onda gurur olsa...

Kendi evinde isterse pislik içinde yatsın, karışılmamalı ancak sizin annenizin evinde
böyle davranması çok yanlış.
Buna müsaade etmeyin. Kırıcı da olsa tepkinizi koyun,utandırın.
Prenses kızım diyor bir de kadına bak.
Anası ne ki kızı ne olsun.
Böyle pasaklılara,bir işe yaramaz terbiyesizlere de anneniz gibi melek kv ler düşer
Ona yanıyorum ben

Allah annenize şifa versin. Hastanede gelip kavga edecek kadar ahlakı düşük insanlarmış gelininiz ve ailesi. Bence kötü olmak gerekirse olun. Hizmetçi tutması paralı iş tabi, anneniz bedava bakıyor. Allah hayırlı evlat versin, kardeşiniz yüzünden oluyor bunlar istese pekala iş yaptırır kıza. Anneniz o evi kapatıp başka yere taşınsın bari, siz aynı ilde misiniz? Yanınıza gelsin. Olmadı sağlam bir kavga çıkarın, edepsizliği ele alın da annenizi rahat bıraksınlar. Ya da kızı tehdit etseniz annemi rahatsız ederseniz kuzen olayını kardeşime anlatırım diye. Biliyorum etik değil ama onların yaptığı da değil.

Gelının yaptıkları hıc hos degıl de kardesın de ayrı bır hosmus. Yanlıs anlamadıysam calısmayıp esının aılesının parasını yıyor? Yanlıs anladıysam kusura bakma. Ama durum anladıgım gıbı ıse kızın sızın tepenıze cıkmasına pek sasırmamalı

Gelininizin kaşı gözü zümrütten yakuttanmıymış? Ey Allahım kadının düşmanı yine kadın...
Çamaşır asmamak, yemek yapmamak, çalışmamak
Niye yaşıyor ki onlar?

Susma, anneciğinin hakkını sonuna kadar savun.
Edit: Durumları iyiyse kendilerine hizmetçi tutsunlar

Son düzenleme:
aahh ahhh o anne bana kaynana olacaktı ki
canım o tip insanlarla baş etmesi çok zor iyi bilirim ama
bence kardeşinle konuş ona anlat durumu yada yansıt bi şekilde yüzünü düşür ne bileyim
he sen kötü olursun belki ama en azından kurtulursunuz becerksizliklerinden hatta yüzsüzlüklerinden

Kusura bakma ama kardeşinde iş bitiyor sadece, öncelikle çok geniş olan yaşam tarzlarını değiştirsinler. Kardeşinin emekliliği olmayacak mı yani hiç, hazıra dağ dayanmaz demiş atalarımız. İş bulsun eve ekmek getirsin, yemek yapmadın mı diye karısına sormaya yüzü olsun.

Annesi de övünerek diyor bende yapmazdım Tamam ama kim yapıyordu bu işleri yahu! Yatağını bilemi toplamaz insan?

Hayret olay yaa
Neyine güvenmiş de evlenmiş?
Evliliği ne zannetmiş acaba?

Bilmiyorum. Ona gezmek tozmak için bir arkadaş işte...

Zaten son düşüncem o. İyi bir olay çıkacak ama annem bir iyileşsin. Yoksa o gün yapmasını da bilirdim. Annemin evinden ayrılması zor, orada bir hayatı var. Terası, çiçekleri, kedileri ve çoook can komşuları var. Benim evime gelse akşama kadar işteyim, apartman dairesi falan... Duramaz.

Yok doğru anlamışsın, aynen öyle.

Kardeşim çok garip biri. Hem maço "ben evime hizmetçi sokmam" helde kılıbık "benim karım yorulmasın". Herkes işine geldiği gibi yani.

Sorma. Annem gibi kaynana herkese versin rabbim. Kötü olmak derken böylede kötüyüm. Daha fazla kötü olamam ki...

Onda o yüz nerdeee...

Gelininiz çok saygısız , terbiyesiz , tembelin teki . Erkek kardeşinizinde ondan hiçbir farkı yok . Ortada eşinin parasına güvenip çalışmayan bir adam varken , geline kızamıyorsun da . Erkek kardeşinizin eşine neden yemek yapmıyorsun diye sorsa , karşılığında sen neden çalışmıyorsun diye cevap alacağı aşikar . Gelininiz tembel , kardeşiniz tembel . Tencere kapak bulmuşlar birbirini . Belki uslubum sert oldu , ama inanın her şey erkek kardeşinizde bitiyor bu durumda . Maddi durumları ne kadar iyi olursa olsun ama bir erkek her zaman çalışmalı . Karısının parasına güvenip çalışmayan bir erkek kardeş varken ortada , gelinin tepenize çıkmasına da şaşırmıyorum .

Gece gece sinir oldum vallahi!!!
Karismayi sevmiyorsun ama annen sonucta elbetteki mudahale edeceksin, destek olman sart!
Gitmesinler annene, otursunlar pasa pasa evlerinde.
O gicik yengen bi yana, kardesinin yaptigi hic ama hic adil degil!!!
Yazik gercekten cooook yazik...
Buyuk gecmis olsun.

Terbiyesize bak.
Viledayla kovalardım ben olsam.
Annene çok geçmiş olsun.
O gelinide Allah ıslah etsin.
Bence de susmamalısın yazık o kadına.

Ya o zaman buna kardesın dur dıyecek, kusura bakmayın da kardesını yetıstıren de aynı anne yanı, calısıp evı gecındırmeyı, sorumluluk duygusunu, karısına annesını ezdırmemeyı aılesını saymayı ogretememıs... Gelıne ıstedıgınız kadar kızın. Senın parana da baslarım adam gıbı davran dıyemeyen bır esı varken bu yaptıkları yıne ıyı cunku yuz buldukca daha beter olur

bu konuyu halledecek tek kişi kardeşiniz kusura bakmayın ama finansal rahatlık kardeşinizin gözlerini tamemen boyamış madem çalışmaya gerek duymayacak kadar iyi durumu yardımcı tutsunlar

işin daha ilginç olanı bi erkek nasıl kabul eder eşinin parasıyla geçinip çalışmamayı garipp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…