Ay anneniz iyi sabrediyormuş vallahi.. Bir de gelininiz evli sonuçta evlilik bu hiç mi ev işi vs. yapmıyor ayrıca anneniz sonuç olarak annesi yaşında saygı göstermek zorunda. Ben bile anneanneme falan gidince 2 bardak 1 tabak bir şeyler yıkarım ne biliyim yemek yapıyordur patatesleri falan soyarım, yemek yapmasını pek bilmesem de.. Kaldı ki daha yaşım küçük evli değilim.
Bizim yakın akrabamız(kuzenim diyelim) geçen yaz evlendi maddi durumları çok iyi o yüzden evde yardımcısı varmış yatakları bile o topluyormuş, akşam olduğundaysa kız yemek yapmıyormuş daha doğrusu yapmayı bilmiyormuş her akşam dışarıda yiyorlarmış, artık kuzenim boşanmayı düşünüyor o derece. Öyle bir hayat çekilmez çünkü bence de..
Bence anneniz öyle yufka yürekliyse siz girin araya sonuçta annenizin sağlık problemleri varmış ve anneniz kimsenin hizmetçiliğini yapmak zorunda değil yazık günah, siz bence araya girip duruma bir el atın, oturduğum yerden sinir oldum vallahi..
böyle kızlar evlenmesin,yemek yok,temizlik yok,sorumluluk yok,salak olduğundan meslekte yok bunlara ve böylelerine hiç saygım yok, bence sessiz kalma ,
benin haksızlığa ve kötü nlyetli insanlara kaba olma hakkım var bence seninde var, herkes haddini bilsin,kendini zavallı göstrerip lnsanları aptal yerine koymaları,tahamül edilmez, tabiki bu tipler cinsellikle evlilik yürür sanıyorlar oda ayrı konu
Bende pek yemek temizlik bilmezdim ama öğreniliyor karşı tarafa mahcup olmamak için yapacK bişey yok. Ayrıca evime gelen herkes yaptıklarımın tarifini ister çoğunu ilk defa netten yapmama rağmen. Ama çalıştığımdan çok üstüne düşmüyorum..
Annenize üzüldm kardeşinizede söyleyn evlerine gtsnler. Annem hasta kalabalık etmeyn zten yardmcıda olmuyosunuz diye
Bence anneni birkaç aylığına yanına al, hasta zaten biraz ben ilgilenicem annemle de. O zaman ne olur bakalım...
Bence de artık müdahale etmelisin. Erkek kardeşinle konuşmalısın bu konuyu. Kendi evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar ama kaç yaşında kadın onlara hizmet etmek zorunda değil.
Madem prensesti bi prens bulsaydı kendine. Bu zamana kadar susmanız bile hata.
bilmiyorum diye bi mantık mı var ya. Bende yemek bilmezdim bir sürü site var videolu çok şükür çoğu yemeği öğrendim hatta annemim bilmediklerini. Bekarım çalışıyorum annem kıyamaz ben işteyken yapar ama haftasonları temizliği yaparım insanız yani sonuçta.
Yanlış anlama ama kardeşin ve eşi oldukça garip geldiler,niyetlerini anneni yorgunluktan iyice hasta etmek falan galiba. Annene faydaları yok git güzelce kavganı et kov gelmesinler bir süre. Bunlar çocuk yapsa yine annene baktırırlar. Sen görümcelik yapmış olmayacaksın görevini yapacaksın. Kusura bakma çok sinir oldum
bıraksan kendi pisliğinde boğulur ya. Sen gerekeni yapmalısın bence sonuçta anneni ilgilendiriyor bu durum
annene öncelikle geçmiş olsun diyorum canım kesinlikle müdahale etmelisin ne demek yerdeki pijamasını bıle gundelıkcıye toplatıyodum madem evlendırmeseymıs kızını o kadar rahata alıstırdıysa annenızede yazık kımseyı kırmak ıstemıyor anladıgım kadarıyla ama bı dur demenın zamanı gelmıs canım hastanedekı yaptılarıda bı o kadar saygısızlık
Erkek kardeşinize evlerinin ayrı olduğunu annenize sık sık gelip gitmemeleri gerektiğini söyleseniz güzel bir dille delinin durumunu anlatsanız?
Ya da annenizi daha uzak bir yere taşısanız:26:
Hayret olay yaaKız makineye çamaşır atmyor! Annesine sepette çamaşır götürüyor arabayla. Dahası var mı?
Kendi evinde isterse pislik içinde yatsın, karışılmamalı ancak sizin annenizin evinde
böyle davranması çok yanlış.
Buna müsaade etmeyin. Kırıcı da olsa tepkinizi koyun,utandırın.
Prenses kızım diyor bir de kadına bak.
Anası ne ki kızı ne olsun.
Böyle pasaklılara,bir işe yaramaz terbiyesizlere de anneniz gibi melek kv ler düşer
Ona yanıyorum ben
Hayret olay yaa
Neyine güvenmiş de evlenmiş?
Evliliği ne zannetmiş acaba?
Allah annenize şifa versin. Hastanede gelip kavga edecek kadar ahlakı düşük insanlarmış gelininiz ve ailesi. Bence kötü olmak gerekirse olun. Hizmetçi tutması paralı iş tabi, anneniz bedava bakıyor. Allah hayırlı evlat versin, kardeşiniz yüzünden oluyor bunlar istese pekala iş yaptırır kıza. Anneniz o evi kapatıp başka yere taşınsın bari, siz aynı ilde misiniz? Yanınıza gelsin. Olmadı sağlam bir kavga çıkarın, edepsizliği ele alın da annenizi rahat bıraksınlar. Ya da kızı tehdit etseniz annemi rahatsız ederseniz kuzen olayını kardeşime anlatırım diye. Biliyorum etik değilama onların yaptığı da değil .
Gelının yaptıkları hıc hos degıl de kardesın de ayrı bır hosmus. Yanlıs anlamadıysam calısmayıp esının aılesının parasını yıyor? Yanlıs anladıysam kusura bakma. Ama durum anladıgım gıbı ıse kızın sızın tepenıze cıkmasına pek sasırmamalı
Gelininizin kaşı gözü zümrütten yakuttanmıymış? Ey Allahım kadının düşmanı yine kadın...
Çamaşır asmamak, yemek yapmamak, çalışmamak
Niye yaşıyor ki onlar?
Susma, anneciğinin hakkını sonuna kadar savun.
Edit: Durumları iyiyse kendilerine hizmetçi tutsunlar
aahh ahhh o anne bana kaynana olacaktı ki
canım o tip insanlarla baş etmesi çok zor iyi bilirim ama
bence kardeşinle konuş ona anlat durumu yada yansıt bi şekilde yüzünü düşür ne bileyim
he sen kötü olursun belki ama en azından kurtulursunuz becerksizliklerinden hatta yüzsüzlüklerinden
Kusura bakma ama kardeşinde iş bitiyor sadece, öncelikle çok geniş olan yaşam tarzlarını değiştirsinler. Kardeşinin emekliliği olmayacak mı yani hiç, hazıra dağ dayanmaz demiş atalarımız. İş bulsun eve ekmek getirsin, yemek yapmadın mı diye karısına sormaya yüzü olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?