- 11 Aralık 2018
- 43.188
- 268.470
- 598
Töbest. Göz ardı et şekerim o zaman görmezsin. Bu ne be çıkma teklif etmiş reddedilmiş liseli gibiİletişimi kesmiştik hatırlıyorsan. Rica ediyorum birbirimizi alıntılamayalım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Töbest. Göz ardı et şekerim o zaman görmezsin. Bu ne be çıkma teklif etmiş reddedilmiş liseli gibiİletişimi kesmiştik hatırlıyorsan. Rica ediyorum birbirimizi alıntılamayalım.
Anlamsız yüzdeye karşılık Anlamsız bir yorum.Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.
Pişman olacagi bir seyler yasayacagi icin degil, tabu olan bir seyler yasayacagi icin anlatamiyor. Ablasi gayet anlayisli biri ama kiz kardesimize bu konuyu açık açık sorabilecek özgürlüğe erişemedik henüz. Umarim çocuklarımıza ve torunlarimiza bunlari rahat rahat anlatabiliriz.
Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeeyAnlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.
Pişman olacagi bir seyler yasayacagi icin degil, tabu olan bir seyler yasayacagi icin anlatamiyor. Ablasi gayet anlayisli biri ama kiz kardesimize bu konuyu açık açık sorabilecek özgürlüğe erişemedik henüz. Umarim çocuklarımıza ve torunlarimiza bunlari rahat rahat anlatabiliriz.
rengi çabuk soldu üyenin bu sefer... Mune hanım zaten iş başındaymış anlaşılan
Göz ardı edecek kadar önemli değilsin. Seninle muhatap olmak istemiyorum. Sen ergenlikte sıkıntı yaşadın galiba? Her şeyi ergenliğe bağlıyorsun hayırdır?Töbest. Göz ardı et şekerim o zaman görmezsin. Bu ne be çıkma teklif etmiş reddedilmiş liseli gibi![]()
ırmakcım,defnx'cim,muhtemelen misafir olarak okuyorsun burayı.Daha yeni gelmiştin nereye gidiyorsun![]()
Deme şöyle ya bi de yönetim uğraşcak böyle şut daha kolayırmakcım,defnx'cim,muhtemelen misafir olarak okuyorsun burayı.
ablacım sen giderken biz dönüyorduk, bir daha cin olmadan adam çarpmaya çalışma tamam mı?
yönetimden İZİN ALIP 2. üyelik açabilirdin mesela :)
İkinci üyelik açılacak konu değil ki. İzin verilmezdi.ırmakcım,defnx'cim,muhtemelen misafir olarak okuyorsun burayı.
ablacım sen giderken biz dönüyorduk, bir daha cin olmadan adam çarpmaya çalışma tamam mı?
yönetimden İZİN ALIP 2. üyelik açabilirdin mesela :)
bi umut kabul edilirdi belki,o zaman banlanmazdı kızcağızİkinci üyelik açılacak konu değil ki. İzin verilmezdi.
Bi de gözünü kırpmadan bağıra bağıra yalan söyledin yaARKADAŞLAR ATTIĞINIZ SORULARLA HİÇBİR ALAKAM YOK
Kudralobar evine gittigin erkeklerin %32'siyle sevişme potansiyelin olsa, bunların %16'sıyla sevişsen, bu %16'nın %9undan pişman olurdun bence.Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeey![]()
Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederimKudralobar evine gittigin erkeklerin %32'siyle sevişme potansiyelin olsa, bunların %16'sıyla sevişsen, bu %16'nın %9undan pişman olurdun bence.![]()
Dalga geçerek mutlu olan da ne bileyim...Kudralobar evine gittigin erkeklerin %32'siyle sevişme potansiyelin olsa, bunların %16'sıyla sevişsen, bu %16'nın %9undan pişman olurdun bence.![]()
Guzel arastirma yaparim.Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim![]()
Ya şimdi bunu genele vuracak kadar çok bilmiyorum, dediğiniz gibi araştırması da yapılmamıştır. Yine de bence reşit olmadan girilen ilişkiden ileriki yıllarda genelde pişman olunuyordur.Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.
Seni insan yerine koyup gerçek hayatta tanışmak istemem benim eşekliğim. Yani şu karakterde birisine ne diye ılımlı davrandım ki. Basiretim bağlandı herhalde. Burdan da son cevabım olsun. Ben bu üyeyle aynı semtte oturuyorum. Yürüme mesafesinde yani. Kendisiyle de az buçuk sohbetimiz oldu. Kişisel bi kaç bi şey paylaştık. Sürekli banlandığı için telefon no üzerinden konuşmak istedim. KudrAlobarın KENDİMCE umursamaz olduğunu düşündüğüm için de muhabbeti kestik. Saygı duydum. Muhabbet kesilince az ufak saygı da varsa hiçbi şey olmamış gibi forumda konuşmak bana saçma geliyor. Bu kadar. Saygı istiyorum. Dalga geçmeni değil. Selametle.Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim![]()