• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdahale etmeli miyim?

Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.

Pişman olacagi bir seyler yasayacagi icin degil, tabu olan bir seyler yasayacagi icin anlatamiyor. Ablasi gayet anlayisli biri ama kiz kardesimize bu konuyu açık açık sorabilecek özgürlüğe erişemedik henüz. Umarim çocuklarımıza ve torunlarimiza bunlari rahat rahat anlatabiliriz.
Anlamsız yüzdeye karşılık Anlamsız bir yorum.

Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.

Pişman olacagi bir seyler yasayacagi icin degil, tabu olan bir seyler yasayacagi icin anlatamiyor. Ablasi gayet anlayisli biri ama kiz kardesimize bu konuyu açık açık sorabilecek özgürlüğe erişemedik henüz. Umarim çocuklarımıza ve torunlarimiza bunlari rahat rahat anlatabiliriz.
Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeey 😂

Daha yeni gelmiştin nereye gidiyorsun 😢

Eklentiler

• Capture+_2021-06-07-01-56-20-1.webp
    Capture+_2021-06-07-01-56-20-1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 54
Töbest. Göz ardı et şekerim o zaman görmezsin. Bu ne be çıkma teklif etmiş reddedilmiş liseli gibi 😂😂😂
Göz ardı edecek kadar önemli değilsin. Seninle muhatap olmak istemiyorum. Sen ergenlikte sıkıntı yaşadın galiba? Her şeyi ergenliğe bağlıyorsun hayırdır?

ırmakcım,defnx'cim,muhtemelen misafir olarak okuyorsun burayı.

ablacım sen giderken biz dönüyorduk, bir daha cin olmadan adam çarpmaya çalışma tamam mı?

yönetimden İZİN ALIP 2. üyelik açabilirdin mesela :)
Deme şöyle ya bi de yönetim uğraşcak böyle şut daha kolay 🤣

ırmakcım,defnx'cim,muhtemelen misafir olarak okuyorsun burayı.

ablacım sen giderken biz dönüyorduk, bir daha cin olmadan adam çarpmaya çalışma tamam mı?

yönetimden İZİN ALIP 2. üyelik açabilirdin mesela :)
İkinci üyelik açılacak konu değil ki. İzin verilmezdi.

Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeey 😂
Kudralobar evine gittigin erkeklerin %32'siyle sevişme potansiyelin olsa, bunların %16'sıyla sevişsen, bu %16'nın %9undan pişman olurdun bence.🤯

Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim 😂
Guzel arastirma yaparim.Hoppa
Benim de bilime bir katkım olsun istedim.
Ilk cinsel deneyimlerinden pisman olan Türk gençlerinin oranı adlı çalışmam :confused:

Ya şimdi bunu genele vuracak kadar çok bilmiyorum, dediğiniz gibi araştırması da yapılmamıştır. Yine de bence reşit olmadan girilen ilişkiden ileriki yıllarda genelde pişman olunuyordur.

Mesela arkadaşlarım ile bu konuyu konuşmuştuk, çoğu lise döneminde cinsel birliktelik yaşamıştı ve yaşımız şimdi bile küçük olmasına rağmen erken davrandıkları için pişman olduklarını söylemişlerdi.

Ülkede en basitinden cinsellik ile ilgili eğitim bile verilmiyor ve geri çekilmeyi korunma yöntemi sanan bir sürü genç kız var. Benim arkadaşlarımdan da bunu yapan oldu ya da başka bir tanıdığım, bilmediği için ertesi gün hapını çok yakın aralıklarla 3 kez kullandığını söylemişti.

Onun dışında hamilelik gibi istenmeyen bir durumda ülkede kaç kişinin ailesi normal yaklaşabilir ki? Ben bu gibi nedenlerden dolayı yasal olarak sorumluluğunu alabilecek yaşa gelmeden cinsel birlikteliği doğru bulmuyorum. Kimsenin doğrusu beni ilgilendirmez zaten orası ayrı, ben kendi hayatıma bakarım.

Normalde kızın ablası böyle hastalık derecesinde takıntılı bir insan olmasa uygun bir konuşma yapılabilirdi belki.

Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim 😂
Seni insan yerine koyup gerçek hayatta tanışmak istemem benim eşekliğim. Yani şu karakterde birisine ne diye ılımlı davrandım ki. Basiretim bağlandı herhalde. Burdan da son cevabım olsun. Ben bu üyeyle aynı semtte oturuyorum. Yürüme mesafesinde yani. Kendisiyle de az buçuk sohbetimiz oldu. Kişisel bi kaç bi şey paylaştık. Sürekli banlandığı için telefon no üzerinden konuşmak istedim. KudrAlobarın KENDİMCE umursamaz olduğunu düşündüğüm için de muhabbeti kestik. Saygı duydum. Muhabbet kesilince az ufak saygı da varsa hiçbi şey olmamış gibi forumda konuşmak bana saçma geliyor. Bu kadar. Saygı istiyorum. Dalga geçmeni değil. Selametle.

Back
X