Şaşkınlık içinde okudum yorumları... Ve rica ediyorum kimse yorumumu yanıtlamasın zira kimseyle polemiğe girme gibi bir derdim yok. Sizler nasıl fikrinizi söylüyorsanız,aksi fikirde olarak bizler de söyleyebiliriz. Dalga geçmenin alemi yok.
Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidiyor,belki de birlikte olmayacaklar gibi cümleler,anormal olan bir durumun,aslında toplumumuzda nasıl normalleştiğini görmek için örnek 1-2 cümle sadece. Arkadaşlar yapmayın. Bu kadar da modern görünüm altında kadınlarımızın,kızlarımızın edebini bayağılaştırmayın. Şahsen benim kızım olsa izin vermezdim. Kızıma istediğim kadar güveneyim,karşı tarafın ne tür bir tuzak-kumpas kurduğunu bilemem. Her türlü oyun dönüyor artık. Her gün 3.sayfa haberlerinde okuyoruz. Gideceği arkadaşının bir manyak,psikopat olmadığının Garantisini kim verebilir?
Kardeşinin özel hayatı kalmadı,telefonunu karıştırmışsın vs. İyi yapmış. Dünya leş gibi bi yer. 17 yaşındaki bir kızdan olgunluk bekleyemeyiz,doğru yanlışı ayırt edecek iradede bile değildir belki. Kardeşini korumak istemekte sonuna kadar haklı. Oturup konuşmalı,doğruyu yanlışı anlatmalı kardeşine...