Ben de. Ses az buz bi ses de değildi, mahalle inliyordu yani.İlginç...nasıl uyarmazlar...şaşkınım şu an
Polis ve güven kelimeleri aynı cümle içinde oldukça ilginç geldi.toplumsal olay,barışçıl bir gösteri olsaydı bak bakalım nasıl ilgileniyordu o polisler.
yalandan kaza ihbarı yüzünden iki polisimiz şehit oldu siz hala polislerden nefret etmeye devam edin onlarda bizim için canını vermeye devam etsin ne diyim Allah ıslah etsin sizi.Ben daha hicbir polisin boyle seylere mudahale ettigini gormedim zaten ancak cinayet falan islenirse geliyorlar
Sirf bu ilgisizliklerinden dolayi ev degistirdik biz o nedenle seni cok iyi anliyorum
Agzimi doldura doldura birsey soylerdim simdi o polislere ama olmaz ayiphemen kaciyorum o nedenle
Hanfendi olaylarin ne boyutlarda oldugunu biliyorum ama bizim de yasadiklarimiz bugun vuku bulmadi!!!cocuklugumdan beridir hep ilgisiz olanlara denk geldik gozumuzle gorduk yasadik!allah esas sizi islah etsin bilip bilmeden konusmayinyalandan kaza ihbarı yüzünden iki polisimiz şehit oldu siz hala polislerden nefret etmeye devam edin onlarda bizim için canını vermeye devam etsin ne diyim Allah ıslah etsin sizi.
Şahsi fikrimi beyan ederken sizden yada başka birinden izin veya icazet alacak değilim.Bir kaç tane ünlem de ben koyayım da ciddiyetim belli olsun!!!Arkadaşın böyle bir durumu olmuş diye tüm polislere mal etmeyelim. Niye güven duyulmasinmis ? Ben de aradığım da hemen gelmiş ve müdahale etmislerdi mesela !! İşini tam yapmayan kişiler her meslekte var da bu genellenmemeli.
Neyi bilip bilmeden konuşuyorum hanfendi !! o begenmediğiniz polisler canları burnunda geziyor haince şehit ediliyor , o ihbar yalan ihbar olabilirdi hele ki şu günlerde gitmeleri bile hata olmuş , önceden sivil bir ekip gönderip ihbar doğrumu gerçkmi o evde ne var bakılmalıydı , zaten canımız yanmış polislerimiz şehit olmuş gelmiş burada hakaret ediyorsunuz polislere bir küfür etmediğiniz kaldı eden olursa zaten direk şikayet edeceğim , yok böyle bir şey ya başınız sıkıştığında aramayın polis o zaman madem begenmiyorsunuz herkes kendi başının çaresine baksın !!Hanfendi olaylarin ne boyutlarda oldugunu biliyorum ama bizim de yasadiklarimiz bugun vuku bulmadi!!!cocuklugumdan beridir hep ilgisiz olanlara denk geldik gozumuzle gorduk yasadik!allah esas sizi islah etsin bilip bilmeden konusmayin
Ben kalkip da kimseye kufur etmem kendi icimde saklarim bazi laflariNeyi bilip bilmeden konuşuyorum hanfendi !! o begenmediğiniz polisler canları burnunda geziyor haince şehit ediliyor , o ihbar yalan ihbar olabilirdi hele ki şu günlerde gitmeleri bile hata olmuş , önceden sivil bir ekip gönderip ihbar doğrumu gerçkmi o evde ne var bakılmalıydı , zaten canımız yanmış polislerimiz şehit olmuş gelmiş burada hakaret ediyorsunuz polislere bir küfür etmediğiniz kaldı eden olursa zaten direk şikayet edeceğim , yok böyle bir şey ya başınız sıkıştığında aramayın polis o zaman madem begenmiyorsunuz herkes kendi başının çaresine baksın !!
Hanımefendi polis 24 saat iş bıraksa evde polisi arayacak telefonun kalmaz!! hatta sizi kaçırıp tüm organlarınızı satarlar ! kıymetlerini anlamanız için bunu mu yapmaları gerek ? Allah aşkına bırakın bu muhabbetleri , gidin bir gece polislerle birlikte çalışın görün ne kadar yoğun ve sıkıntılı çalıştıklarını, kaç dakika dayanacaksın acaba arabanın içinde aynı sokaklarda dolap beygiri gibi dönmeye, o zaman gel konuş işte !Ben kalkip da kimseye kufur etmem kendi icimde saklarim bazi laflari
Ben size yazayim polisle ilgili yasadiklarimi Allah sizin basiniza vermis olsaydi siz ne dusunurdunuz soyleyin madem?
On yasindaydim annemle yalniz yasiyoruz evimize hirsiz girdi polis uzerinde bile durmadi esyalarin sigortasi varmis yaaaa halledin siz dedi basti gitti
On bes yasindaydim yine hirsiz girdi evimize polis geldiginde anneme kizinizin sevgilisi var mi diye sordu o yaptirmis olmasin dedi! Ben 15 yasinda cocugum daha ne sevgilisi?
20 yasindaydim yanimdaki kiz arkadasim sokak ortasinda kapkaca ugradi yerlerde suruklendi ustu basi yara bere polise gittik yuzumuze bakan olmadi pazar gunu ne diye cikmis geziyormusuz hem de oglen saati sucumuza bak?!
Dort yil once kurban bayraminda trafigin ortasinda arabam durduruldu uc tane araba tarafindan allahin trafik magandalari gunduz gozune para istediler arabayi birakip kacacaktim neredeyse elim ayagim titredi polise gittigimde plakalari verdim ilgilenen bile olmadi
Gecen yil yeni evliyiz evimizin onunde her allahin gecesi sabahlara kadar sarhoslar muzik caldi gobek atti her seferinde polisi cagirdik gelenler ilgilenmedi ilgilenmedi gitti en sonunda bir gece esimle beraber ekip arabasini cay corba ictikleri benzin istasyonundan alarak (!)olay yerine getirdik adamlar abi naapalim yetkimiz yok dediler!
Bu olaylarin hepsi elimde tutanaklarla mevcut her turlu ispat ederim zaten artik mumkun mertebe polise isi birakmamaya calisiyorum toplumda sessiz ve okuz kalmayi tercih ediyorum yanimda birinin basina bir is gelse bile aramam umursamam zaten degisen birsey oldugunu hic gormedim
Simdi gidin ve kime isterseniz yapin sikayetinizi hanimefendi ve bence dua edin de siz benim durumuma dusmeyin!!!uydurmuyorum ben bunlari
başınız sıkışınca öyle demiyorsunuz ama hemen polis yokmu diye bağırıyorsunuz niye ilginç geldi onlar olmasa bakalım bu kadar rahat olabilirmiydiniz şehit verdiğimiz bu günlerde düşüncelerinizden utanın 1-2 yanlış yapılmayla hemen çamur atıyosunuz hemde kime vatanı ,vatandaşı korumakla yükümlü insanlara sanki onlar bayılıyorlar polemiklere ,problemlere ..Polis ve güven kelimeleri aynı cümle içinde oldukça ilginç geldi.toplumsal olay,barışçıl bir gösteri olsaydı bak bakalım nasıl ilgileniyordu o polisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?