- 20 Ocak 2021
- 2.106
- -187
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Dbis ten yapılacakmış.yardimci olan da yokyolluğu mutemet yapmıyor mu? siz yolluk oranlarını nerden bileceksiniz de yapacaksınız ? gidip mutemete söylesin müdürün alakası yok bu konuyla.
Ben de saat 15'te düşük anestezili kolonoskopi+endoskopi olup ertesi sabah 9'da mesaiye gitmiştim (öncesinde 3 gün katı bir şey de yenmediğinden çok bitkin oluyorsunuz). Bir de eski eşimle boşanmak için avukata gittiğimizde (yıllık iznimden yarım gün alarak) yöneticim avukatın yanında zoomdan arayıp yetmez gibi kameramı da açmamı istemişti. Bunlar da tabi ki sağlıklı değil ama İngilizce'de bi terim var "cry baby" diye onun tam karşılığınız bu yaşınızda.Dbis ten yapılacakmış.yardimci olan da yok
Ben de saat 15'te düşük anestezili kolonoskopi+endoskopi olup ertesi sabah 9'da mesaiye gitmiştim (öncesinde 3 gün katı bir şey de yenmediğinden çok bitkin oluyorsunuz). Bir de eski eşimle boşanmak için avukata gittiğimizde (yıllık iznimden yarım gün alarak) yöneticim avukatın yanında zoomdan arayıp yetmez gibi kameramı da açmamı istemişti. Bunlar da tabi ki sağlıklı değil ama İngilizce'de bi terim var "cry baby" diye onun tam karşılığınız bu yaşınızda.
Ama uğraşıyor.ben diyorum ki ay başında izne ayrilicam.hayir.olmaz haftaya gidiyorsun diyor.ben 905 km yol gidic3m.dusunPamuk aylardir foruma girmiyordum ama hicbir sey degismemis sende. Ama tayin almissin sonunda hadi hayirli olsun. Artik fazla goze batma sessiz sakin kal gunlerini doldur git, kimseyle yuzgoz olma daha fazla. Korkarim ki sen gitmeden namin gidecek yeni yerine yine huzursuz olacaksin.
Ben o işten çoktan ayrıldım ama ben ayrılmadan önce zaten bu yöneticimiz kovuldu.Siz de umarim bu isten ayrilmissinizdir, bu anlattiklariniz da asla normallestirilmemesi gereken seyler.
P.S. Ekip lideriyim, boyle davrandigimi hayal dahi edemiyorum.
tamam 15 mehil var 15 de iznin de varmış ? etti mi 1 ay, ha 905 km gitmişsin ha 105 neticede atacaksın kamyona gideceksin.Ama uğraşıyor.ben diyorum ki ay başında izne ayrilicam.hayir.olmaz haftaya gidiyorsun diyor.ben 905 km yol gidic3m.dusun
15 gün izin vermiyor.haftaya 1 hafta izin al ayril diyor 1 hafta yetmiyo.giderayak pislik yapıyor yanitamam 15 mehil var 15 de iznin de varmış ? etti mi 1 ay, ha 905 km gitmişsin ha 105 neticede atacaksın kamyona gideceksin.
tamam arkadaşım, pislik yapıyo sen müdürü şikayet et. hatta gideceğin yerdeki müdürü önden bi şikayet et ki , bi kendine çekidüzen versin. bilsin kim var karşısında.15 gün izin vermiyor.haftaya 1 hafta izin al ayril diyor 1 hafta yetmiyo.giderayak pislik yapıyor yani
Dalganı geç neyse yazma.bir sahatamam arkadaşım, pislik yapıyo sen müdürü şikayet et. hatta gideceğin yerdeki müdürü önden bi şikayet et ki , bi kendine çekidüzen versin. bilsin kim var karşısında.
Hangi bölümden atandın , çok merak ettim.Ama uğraşıyor.ben diyorum ki ay başında izne ayrilicam.hayir.olmaz haftaya gidiyorsun diyor.ben 905 km yol gidic3m.dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?