Mudur sorun cikariyor.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.106
-187
68
42
Mudur benimle uğraşıyor.tayinim çıktı.bugun gittim dedim ben ay sonunda 15 gün yillk izin alırım.18 ağustos ta da ilisigimi keserim.bana dedi ki seni o kadar burada bekleyemem, planlamayı ben yaparım.haftaya yıllık izin al.ondan sonra da ilisigiji kes.isimi zorlastirmak için.ev sahibine 1 ay önceden söylemem lazım dedim, iki yere kira veremem.iki hafta da da Samsuna gidip ev tutup evi toplayıp taşıyamam dedim.boyle yaparsanız bolge müdürüne çıkacağım, işimi zorlaştırıyorsunuz etik değil.dedim.o zaman sustu.Gider ayak.hala kotuluk.o yüzden buraya yerime personel verilmedi.mudur ataması.bile yapılmadı.ben şimdi gider ayak bunu sikayet mi edeceğim.yollugunj da kendin yapacaksın dediler ama nasıl yapılır bilmiuorum.su an hicbisi yemedim sinirden.ne yapmalıyım bilmiyorum.artik gidiyorum.neden işlerim zorlaştırıyor

Dbis ten yapılacakmış.yardimci olan da yok
Ben de saat 15'te düşük anestezili kolonoskopi+endoskopi olup ertesi sabah 9'da mesaiye gitmiştim (öncesinde 3 gün katı bir şey de yenmediğinden çok bitkin oluyorsunuz). Bir de eski eşimle boşanmak için avukata gittiğimizde (yıllık iznimden yarım gün alarak) yöneticim avukatın yanında zoomdan arayıp yetmez gibi kameramı da açmamı istemişti. Bunlar da tabi ki sağlıklı değil ama İngilizce'de bi terim var "cry baby" diye onun tam karşılığınız bu yaşınızda.

Pamuk aylardir foruma girmiyordum ama hicbir sey degismemis sende. Ama tayin almissin sonunda hadi hayirli olsun. Artik fazla goze batma sessiz sakin kal gunlerini doldur git, kimseyle yuzgoz olma daha fazla. Korkarim ki sen gitmeden namin gidecek yeni yerine yine huzursuz olacaksin.

Siz de umarim bu isten ayrilmissinizdir, bu anlattiklariniz da asla normallestirilmemesi gereken seyler.

P.S. Ekip lideriyim, boyle davrandigimi hayal dahi edemiyorum.

Ama uğraşıyor.ben diyorum ki ay başında izne ayrilicam.hayir.olmaz haftaya gidiyorsun diyor.ben 905 km yol gidic3m.dusun

Siz de umarim bu isten ayrilmissinizdir, bu anlattiklariniz da asla normallestirilmemesi gereken seyler.

P.S. Ekip lideriyim, boyle davrandigimi hayal dahi edemiyorum.
Ben o işten çoktan ayrıldım ama ben ayrılmadan önce zaten bu yöneticimiz kovuldu.

Benim sadece anlatmak istediğim konu sahibinin insanların ne şartlarda çalışmak zorunda olduğunu bilmesi gerektiği. Kaldı ki ben mühendisim masa başında çalışıyordum, çok çok daha kötü şartlarda çalışan milyonlarca insan var. Tayin istiyor çıkıyor, yıllık izin istiyor bir şekilde alıyor. Ama asla tatmin olmuyor, sorun bu.

15 gün izin vermiyor.haftaya 1 hafta izin al ayril diyor 1 hafta yetmiyo.giderayak pislik yapıyor yani
tamam arkadaşım, pislik yapıyo sen müdürü şikayet et. hatta gideceğin yerdeki müdürü önden bi şikayet et ki , bi kendine çekidüzen versin. bilsin kim var karşısında.

Açıkçası müdüre gidip ben şöyle yapacağım böyle yapacağım denilmez. Müsadeniz varsa şunu şunu yapmayı planlıyorum denir.
Yol izniniz var zaten. Olmadı gittiğiniz kurumdan izin alır işleri halledersiniz.

Konu burda benim hayatımı zora sokmak.tayinimi almışım,ay sonu diyorum hayir iki hafta sonra diyor.sendikayi aradım.mehil iznin var falan diyor.arasaniz dedim bu önemli dedim ben tanımıyorum ki dedi.ve bu sendika temsilcisi de benim katkımla maas aliyor.ben sendikadan çıkacağım.ikili konuşarak aramızda cozmeliymisiz.ben konuşuyorum ama adamın amacı beni zora sokmak.ben neyse bu hafta toparlanmaya başlıyım.haftaya sanırım ilisigim kesilecek.ev sahibine kirayı tam odeyecegim.oradan da zararım olacak.ne gerek var gidiyorum işte.boyle beni zora sokmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…