Mudur sorun cikariyor.

İzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?

İzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?
Hayir onun üst yoneticisi ile görüşeceğim.sendika da ayni şeyi diyor.makamlar insanları zora sokma yeri değil.benim istediğim absürt bisi degil.ona dedim zaten.yetki bende diye herseyi ben istediğim.gibi yaparım diyor.insani değil, etik de değil.ben istediğim zaman giderim.savasacaksak da savaşırım.

Ben bir sıkıntı yaratsin genel mudurluge kadar arayacagim.ben mobing nedeniyle tayin istedim.mantikli açıklamasını ustundekilere yapar.bouyle bisi yok ya etmediği hakaret kalmadı, hep aşağılama, doktora bile yıllık izinler gönderdi.ama artık yeter.

O dediklerin evet var ama tayini çıkan hepsi hemen gitmedi.herkes bekledi.bu yaptığı şey bariz kötü niyet.O halde ben de herkese söyleyeceğim.Tek başıma evvtasiyacagkm.

Herkes lay lay.lom gezmek için aldı izni gitti.ben 5 sene buraya hizmet ettim.2 hafta yillik izin almam mudurluge nasil bir zarar verir?duzen kuracağım ev tasiyacagim, kirami odeyecegim.15 agustosa kadar ikk kez kira mi odeyecegim?buna cevap verecek.neden ayrimcilik yapılıyor.ya git ya.bu davranışın kurallara uygun olsa da savunulması bir yanı yok, etik degil

Konu sahibi ne coştunuz ama ya.
Aynı mesajı 3 kere alıntılamak nedir?
Etiği vs yok, devlet memuru olduğunuzu söylüyorsunuz, hiç mi okumadınız 657 sayılı devlet memurları kanunu'nu?

Bu arada sizin bir yere hizmet ettiğiniz yok. Babanızın hayrına orada değilsiniz, maaşla çalışan memursunuz.

Savunma şu adamı bana

Savunma şu adamı bana
Bana bakın terbiyenizi takının. Sizin karşınızda mahalle arkadaşınız yok. Bu nasıl bir terbiyesizliktir, bu ne hadsizliktir.
Kanun bilmezsiniz kural bilmezsiniz, bağlı bulunduğunuz kanundan haberiniz yok üstüne bir de edep dışı davranırsınız.
Ben olsam amirinizin yerinde olsam direkt keserdim ilişiğinizi, şeytan görsün yüzünü, git hangi amire bela olacaksan ol derdim.

Belki kural olarak ilişik kesme yetkisi onda ama ben hiç hayatımda görmedim mazeretim var şu zaman gideceğim denildiğinde zorluk çıkarıldığını.ben iki hafta sonra gidemem.kusura bakmasın

Terbiyesiz birsey konusmadim.bir daha yazmayın bana.uslubunuz çok çirkin.edep disi ne yapmışım...nasıl normal cümle.

Terbiyesiz birsey konusmadim.bir daha yazmayın bana.uslubunuz çok çirkin.edep disi ne yapmışım...nasıl normal cümle.
Daha ne yapacaksınız yahu. Kendi yaptıklarınızdan konuştuklarınızdan haberiniz yok sanırım. Siz kimseye emir kipiyle konuşamazsınız ne haddinize ne de hakkınız var.
Yardımcı olmak için yazıyorum yoksa bana ne. Ne haliniz varsa görün.

Siz kendinizi nerede görüyorsunuz?Herkes eşit.uslubunuz tavrınız berbat

Böyle bir üslupla yazıyorsunuz geçmişteki konulariniza baktım.mobinge uğradığınız söylüyorsunuz.acaba kendinizi sorguladiniz mi.benim konuma yazmayın.rahatsiz.oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…