- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Şikayet edilecek bi durum yok.Ne is yapiyorsunuz, o kadar saat calisma mi olur, hemde bir haftadir? Sikayet edin is kuruluna.
Alacaktım hiçbi doktor vermiyorBu nasıl bir tempo insanlık dışı! Rapor alın düşük riskiniz varsa
Şikayet edilecek bi durum yok.
Hamile iken çalış böyle bişey olmaz diyenler de var.
Nasil sikayet edecek bir durum yok ya. Calisma saatleri is kanunuyla duzenlenmistir. Bu duzenin disina cikan ceza alir sikayet ederseniz.Şikayet edilecek bi durum yok.
Hamile iken çalış böyle bişey olmaz diyenler de var.
Yukarda konunda doktor rapor verdi yazmissin. Simdide rapor vermiyor yazmissin. Anlamadım acikcasiAlacaktım hiçbi doktor vermiyor
Yazı gitmiş onlara rapor vermeyin kimseye diye
Raporu düşük tehlikesi var diye yazdı.Yukarda konunda doktor rapor verdi yazmissin. Simdide rapor vermiyor yazmissin. Anlamadım acikcasi
Ha izin vermedi yani.Raporu düşük tehlikesi var diye yazdı.
O yazıdan bahsediyorum.
Olaylar yüzünden memurların hiç birine rapor verilmiyor yasaklandı muhtemelen bu durumdan bahsediyor konu sahibiHa izin vermedi yani.
Benim arkadasim hemsire dusuk tehlikesi vardi. Kanamasi vardi. Rapor verdiler ona.
Ne sacma dusuk tehlikesi olan birine rapor vermemek. Ilk defa duyuyorum. Ne sacma sapan islerimiz var bizim. Sana vermeyeceklerde banami verecekler?
Internetten iyice arastirin ve sikayet edin. 8 den 12 ye kadar hamile olmasaniz bile calisamazsiniz. Esiniz ne diyor bu duruma?
Bu konuda yanlışınız var kanaması olan hamileye rapor verilir.kanama düşük tehtididir ve dinlenme gerektirir.yakın geçmişte başımdan 3hamilelik geçti hepsindede rapor verildi...Alacaktım hiçbi doktor vermiyor
Yazı gitmiş onlara rapor vermeyin kimseye diye
Canım olaylarla ilgisi yok.rapor veriliyor düşük tehtidi olan bayanlara...Olaylar yüzünden memurların hiç birine rapor verilmiyor yasaklandı muhtemelen bu durumdan bahsediyor konu sahibi
Benim bilgim o şekilde ama öyleyse de umarım hamileler için bir istisna vardır... Olaylar yüzünden değilse de hiç bir mantıklı açıklaması yoktur verilmemesininCanım olaylarla ilgisi yok.rapor veriliyor düşük tehtidi olan bayanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?