müdürüm ve hamileligim

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
çalışıyorum. 7 haftalik hamileyim. Bazen mesai uzayabiliyor..
bir haftadır sabah 8 gece 12 çalışıyorum. Eve sadece uyumaya gidiyorum.bu böyle devam edecek . ve cok yoruldum.. kanamaM oldu bugün. Bebeği kaybetmekten korkuyorum. Doktora gittim. Düşük riski var kanamasi var diye rapor verdi. Ayrica igne.. Müdüre ilettim ama umrunda olmadı. . Zaten bayanları pek sevmez..
Hamileligim daha başlarda ama kanama korkuttu. bulantı bel ağrısı gaz vs beni mahvediyor..
Sizce nasıl konuşmalı ne demeli. .
Ola ki düşük yaptım. . İlk bebeğim. .

Ne is yapiyorsunuz, o kadar saat calisma mi olur, hemde bir haftadir? Sikayet edin is kuruluna.

• Beğen
Reactions: KV_
hamile olmasanız bile o nasıl çalışma saatidir. çocuğu yine yapabilmişiniz. kocanız olsam laf ederdim yüzünğ göremiyorum diye. insafsız insanlar...

Umurunda ister olsunnister olmasin. Raporlusun ve kovamaz. Kovarsada sikayet edersiniz. Birsey demenize kendininizah etmene gerek bile yok. Raporunun kopyasini verirsin. Orjinalini verme yirtar falan.
Sonra rapor gunun bitince isine git.

Şikayet edilecek bi durum yok.
Hamile iken çalış böyle bişey olmaz diyenler de var.

calis bisey olmaz diyenler var derken?
sokaktan gecen teyzemi soyluyor bunu yoksa nereye sikayet edebilirim diye arastirip sikayet ettiginiz yermi?
patronunuza mesai saatleri disinda calisamayacaginizi soyleyin, eger kabul etmezse sikayet edin.

Raporu düşük tehlikesi var diye yazdı.
O yazıdan bahsediyorum.
Ha izin vermedi yani.

Benim arkadasim hemsire dusuk tehlikesi vardi. Kanamasi vardi. Rapor verdiler ona.
Ne sacma dusuk tehlikesi olan birine rapor vermemek. Ilk defa duyuyorum. Ne sacma sapan islerimiz var bizim. Sana vermeyeceklerde banami verecekler?

Internetten iyice arastirin ve sikayet edin. 8 den 12 ye kadar hamile olmasaniz bile calisamazsiniz. Esiniz ne diyor bu duruma?

Ha izin vermedi yani.

Benim arkadasim hemsire dusuk tehlikesi vardi. Kanamasi vardi. Rapor verdiler ona.
Ne sacma dusuk tehlikesi olan birine rapor vermemek. Ilk defa duyuyorum. Ne sacma sapan islerimiz var bizim. Sana vermeyeceklerde banami verecekler?

Internetten iyice arastirin ve sikayet edin. 8 den 12 ye kadar hamile olmasaniz bile calisamazsiniz. Esiniz ne diyor bu duruma?
Olaylar yüzünden memurların hiç birine rapor verilmiyor yasaklandı muhtemelen bu durumdan bahsediyor konu sahibi

Canım olaylarla ilgisi yok.rapor veriliyor düşük tehtidi olan bayanlara...
Benim bilgim o şekilde ama öyleyse de umarım hamileler için bir istisna vardır... Olaylar yüzünden değilse de hiç bir mantıklı açıklaması yoktur verilmemesinin

Back
X