- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bir devlet dairesinde memurum. Burada memurlardan biri Bimer'den müdürü şikayet etmiş.
Hemen kim olduğunu tespit ettiler. Sizinki de büyük ihtimal açığa çıkar.
Yapacaksanız da bunu göze alıp yapın.
O zaman sorun müdürde değil işverende . Ya fazla mesai Hakkınızı isteyin kaç kişiyseniz toplu olarak gidin ve mesai ücretinizi isteyin . Müdürle değiş işveren ile Konuşun .Şöyle bizim resmi saatlerimiz var açılış kapanış tüm Türkiye çapında aynı olmalı ama sabah ve öğlen açılış saatinden önce açıp mesaiye başlamaya zorluyor, akşam da yarım saat ekstra mesai yaptırıyor. Akşamdan umudum yok ama sabah ve öğlenki yarım saat için en azından çaba göstermek istiyorum.
Özel sayılır. Tabiki iş değiştirmeyi düşünüyorum ama bu kadar saat çalışıp üstüne iş aramak çok da kolay olmuyor, ekmek aslanın midesinde.
Yanlis anladiysam duzeltin lutfenBankacıyım
Bende is bankasi oldugunu dusundumİşbank mı bu? Kardeşim ordan istifa etti, bıktı çünkü.
Hak hukuk olmayan bir bankaydı, şikayet edersin müfettiş gelir ama zaten sarı sendika, müfettişi de kendi adamı. Kardeşim asgari ücret alıyordu gişede, hatta ilk ay sendika parası kesildi 900lira aldı. Annem çıkma Atatürk'ümüzün bankası dedi ama o kurumların içi çürüdü ne kaldı Atatürk'ün disiplininden? Onun bunun tanıdığı doluydu şube.Bende is bankasi oldugunu dusundum
Sadece is icin ozel sayilir deniyor :)
Ne oldugu belli olmayan tek banka
Bimer kesin çözüm.Kızlar merhaba, kurumsal bir yerde çalışıyorum ama müdürümden bıktım artık. Üst yönetime de şikayet ettiğimiz halde hiç bir sonuç alamadık. Zorbalığı, bilgisizliği, cahilliği, aşağılaması artık bıktırdı fakat en zoruma giden zaten uzun olan mesai saatlerimizi değiştirip uzatıp bizi buna uymaya zorlamak.
Her gün 1 saat fazla mesai yapıyoruz iki yıldır ve ben bunaldım artık herkes bunaldı ama kimse sesini çıkarmıyor. ALO 170 e isimsiz tc siz gizli ihbar yapabilir miyim? Yapan var mı?
Is bankasi piyasada en dusuk maas veren banka , emekliligi iyi diye katlaniyor milletHak hukuk olmayan bir bankaydı, şikayet edersin müfettiş gelir ama zaten sarı sendika, müfettişi de kendi adamı. Kardeşim asgari ücret alıyordu gişede, hatta ilk ay sendika parası kesildi 900lira aldı. Annem çıkma Atatürk'ümüzün bankası dedi ama o kurumların içi çürüdü ne kaldı Atatürk'ün disiplininden? Onun bunun tanıdığı doluydu şube.
Konu sahibine tavsiyem cesaret edip çıksın, kardeşim çıkınca herkes şok oldu, orada öyle bir algı var ki istifa eden işsiz kalırmış gibi. Kardeşim bir haftada iş buldu müdür yard. olarak ve parası da çok daha iyi.
Çok çok sağolun, o kadar çok ağladı ki orada çalışırken, hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz, inşallah herkes işinde huzurlu olur ve huzur verir.Is bankasi piyasada en dusuk maas veren banka , emekliligi iyi diye katlaniyor millet
Hayirli olsun kardesinizin isi
Pfff allah kolaylik versin. Kesin duyulur o zamanBankacıyım
AynenYanlis anladiysam duzeltin lutfen
Sabah 8.30 da baslayin diyor
Oglen bir saatlik tatili yarim saat kullandiriyor
Aksam da 18.30 da cikin diyor
Dogru mu anlamisim?
Az sonta eşim gelecek, o işkanunu iyi bilir, 170de çalışan tanıdğı var, ona soracağım.
Bimer kesin çözüm.
Bizim şirkete bir süre önce geldiler şikayet üzerine ama müfettişler asla isim vermeyiz demişler. Çok sorulmuş ama bilgi verilmemiş. Şikayet eden kişi isim verebilirsiniz demiş bu arada..
Sağlam bir tatbikat yapıldı 2 gün. Bazı yaptırımlar ve cezalar konuşulmuş. 15 gün sonra tekrar denetlemeye gelindi ve çalışanların lehine düzenlemeler yapıldı.
İsim verildiğini söyleyenler de var bilemedim.
İsim duyulursa kesin atılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?